donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentLady Shaynah presenteert debuut EP ‘DARE’

Lady Shaynah presenteert debuut EP ‘DARE’

-

Does Travel - naar Suriname

De Rotterdamse muziekambassadeur Lady Shaynah presenteert op vrijdag 5 juni in de Doelen in Rotterdam haar eerste EP genaamd ‘DARE’. Dit in samenwerking met Music Matters. Lady Shaynah zal op deze avond de liederen van haar EP live vertolken, muzikaal ondersteund door haar 10 koppige band. Gastoptredens zullen er zijn van Sabrina Starke, Rass Motivated, Jay Way en het ZO!Gospelchoir. De is in handen van cabaretier Roué Verveer.

“DARE” is een combinatie van swingende nummers vol soul en pop ‘with a taste of jazz’. Shaynah die eigenlijk Shanice Redan heet, heeft gekozen voor deze titel omdat ze in het afgelopen jaar veel durf en moed heeft moeten tonen. Zo emigreerde ze van Suriname naar Nederland voor haar studie aan het Rotterdamse Conservatorium (Codarts) en ging ze voor het eerst op zichzelf wonen. Shaynah durfde het aan om zichzelf muzikaal opnieuw te (her)ontdekken.

Sabrina Starke, de Rotterdamse reggae sensatie Rass Motivated en de Amsterdamse rapper Jay-Way leveren ook een bijdrage aan de EP. De eerste single ‘Werk It’ werd begin dit jaar gelanceerd:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES