Man neergeschoten na Surinaams feest in Antwerpen

3

Bij een Surinaams feest in Antwerpen is een man uit Almere neergeschoten. Dat meldt de Belgische politie aan RTL Nieuws. De schietpartij vond vanmorgen vroeg rond 06:45 uur plaats. Op dat moment was het feest ‘White Night’ met onder andere Aptijt uit Suriname net afgelopen.

Op de parkeerplaats bij de feestruimte ontstond een ruzie, waarna een van de betrokkenen naar zijn auto liep en een wapen pakte. De man schoot twee keer op het 29-jarige slachtoffer. “Eén keer was het raak, het schot trof een van de longen van het slachtoffer”, aldus een politiewoordvoerder tegen RTL.

De Belgische website Het Laatste Nieuws bericht dat de schutter kon ontkomen en wegreed in een auto met Nederlands kenteken. Het slachtoffer, dat in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd afgevoerd, is inmiddels buiten levensgevaar.

De flyer van het feest:

feestWN

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.