Zangeres Aidah Amatstam komt met eigen kledinglijn

0

De bekende Surinaams-Javaanse zangeres Aidah Amatstam, die momenteel in Nederland woont, komt binnenkort met een eigen kledinglijn genaamd Eye Da. “Mode ontwerpen is mijn passie. Ik ontwerp het liefst dameskleding waaronder bruids- en gala jurken, ben gedreven en maak gebruik van mijn vrije tijd”, zegt ze.

De officiële launch van de kledinglijn vindt over twee maanden plaats. Over de naam ‘Eye Da’ zegt de zangeres dat deze ontleend is aan haar voornaam Aidah. Eye staat voor Oog voor mode. Eye for Fashion.

Aidah Amatstam is een zus van Suripopzanger Maroef Amatstam en jongere zus van wijlen Ragmat Amatstam. Ze maakte furore met South South West in Suriname en woont al langer dan negen jaar in Nederland waar ze deel uitmaakt van de groep Rupia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.