zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentZondag 31 mei laatste FATU van dit seizoen in A'dam

Zondag 31 mei laatste FATU van dit seizoen in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Iedere laatste zondagmiddag van de maand ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg tijdens FATU drie collega-comedians die ieder op eigen wijze hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. Deze zondag kun je genieten van de laatste van dit seizoen. Met Samba Schutte, Berit Companjen, Mo El Khamssi, MC Jeffrey Spalburg (De Pappies) en DJ Phantom (Raggadonz):

Mo El Khamssi
Mo is vaste speler van Shizzle Comedy in Rotterdam en een waar podiumbeest. Zijn comedy is energiek, authentiek en gezellig. Hij stond eerder in de finale van de National Comedy Slam en was te zien in Vals Plat op Nederland 2.

Berit Companjen
Berit werd in 1981 geboren in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag – net als alle prinsesjes. Deze dame van 1.50 meter was primetime te zien op RTL4 bij The Comedy Factory. Ze brengt elke zaal aan het lachen met haar scherpe observaties, innemende persoonlijkheid en rake grappen.

Samba Schutte
Samba is een drukbezet man en wereldwijd gewild. In 2006 won hij alle prijzen tijdens het Leids Cabaret Festival. In 2011 werd hij vaste speler van de World Famous Comedy Store in Hollywood net als zijn helden Richard Pryor en Robin Williams. Na zeven jaar is hij eindelijk weer te gast bij Fatu!

FATU
Zondag 31 mei, Bijlmerparktheater
Aanvang: 15.00u
Eindtijd: ± 17:30 (inclusief pauze)
Info: www.fatu.nl

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES