[Foto’s] Verkiezingen Suriname in beeld

2

De Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Jay Anania (l), als waarnemer gisteren tijdens de verkiezingen in Suriname.

De opening van de stembureau’s in de ochtend:
OpeningStembureau

verkiezingen2015Stem

Diverse prominenten brachten hun stem uit waaronder:
Leider van PL, Paul Somohardjo:
PaulSomohardjostemt

Gregory Rusland van de NPS:
GregoryRusland

Minister van RO Stanley Betterson(Abop):
StanleyBetterson

Districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust:
discomPar

2 REACTIES

 1. Zeer geachte Lieve Surinamers; de Tijd is aan gebroken om uw draad weer op te pakken en het verkliesings-koors daar te laten wat het was. Ik zelf zal niet meer over het stem gedrag meer hebben, Maar meer met de toekomst van u en mij in Suriname hebben. U heb gedaan wat uw burger plicht was, nu is het aan de Politiek die het land moet gaan besturen en geef ze de vrijheid om er iets van u te maken. Het land is niet alleen met bos en grondstoffen voorzien, maar ook wel met u bevolkt. En vandaag hebt u uw kuze kenbaar gemaakt en nu is het de tijd om Rustig uw ding te gaan doen zoals werken en goed en vredige leven leiden.


  Maak melding

 2. ….en ze lieten zich toch weer misleiden om welvaart, en kozen welvaart boven Rechtvaardigheid…….en kozen onrecht boven Eerlijkheid…….en ze kozen weder voor een angstige en verdeelde samenleving.
  Grootste deel van hen blijven hun oren en ogen gesloten houden voor een Rechtvaardig regeersysteem in het land.

  Ze hebben zich totaal afgesloten voor de belangrijke inzichten en boodschappen over ‘ Rechtvaardigheid en Waarheid’ (die ook in het volkslied voorkomen, en op het Surinaamse wapen) en de afgelopen periode ook door anderen naar buiten zijn gedragen, maar die worden vaak bespot.

  Hoe eerlijk zijn ze tegen zichzelf als ze het Surinaams volkslied zingen??

  Velen zeggen gelovig te zijn, maar blijven zich afsluiten voor de Waarheid en Rechtvaardigheid. Ze vergeten hun verantwoordelijkheid naar hun kinderen en nageslachten.

  Doch de tijd zal het verder uitwijzen………..want de Waarheid is geduldig…en is niet aan tijd gebonden, en de macht van de kosmos staat tenslotte boven elke menselijke macht.

  De Universele boodschappen voor Bewustwording……Waarheid en Rechtvaardigheid zijn vanuit een oprecht hart uitgedragen…..en moesten leiden tot Inzicht… Zuivering en Gerechtigheid ( Verandering) .

  Spiritual Message from the Spirit of Light!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.