Santokhi op de Centrale Markt van Suriname

18

V7-coordinator Chandrikapersad Santokhi laat het victorie-teken zien tijdens een ochtendwandeling op de Centrale Markt, als onderdeel van zijn ‘Meet the People’ Campagne. Hij sprak op zijn tour zowel marktventers, als bezoekers. Santokhi was in gezelschap van zijn V7-partners Guno Castelen (SPA)en Paul Somohardjo (SPA). Ze werden door sommigen uitbundig verwelkomd en door anderen uitgejouwd.


18 REACTIES

 1. Santokhi heeft zijn gezicht veel te weinig laten zien aan de mensen. Veel mensen herkennen hem niet eens, laat staan dat ze weten wat hij wil. Hij heeft z’n verhaal ook niet aan de massa vertelt waardoor mensen de verhalen van Bouterse over V7 als een bedreiging voor Suriname echt geloven.


  Maak melding

 2. Masra ..Bagson,blijf bij het onderwerp,ga je taalfouten zoeken ?meneer de taal deskundige….goede poging om de zaak af te leiden…..BOUTA GAAT WINNEN,waar is het filmpje ?.natuurlijk zijn ze bang om te laten zien hoe ze worden uitgefloten.


  Maak melding

 3. Volgens mij is dit de eerste en het laatste bezoek van Chandrika aan de Centrale Markt.

  Na 25 Mei, wanneer hij de verkiezingen grandioos heeft verloren, zal hij de marktventers toch weer uitschelden want die behoren niet tot zijn soort. Voor hem zijn het KV’ers (klootjes volk) en heeft hij enkel hum stem nodig op 25/05


  Maak melding

 4. V7 foe sit Sranangron!
  V7 de a pasi dé kon!
  V7 hee, hee!
  V7 Veiligheid
  V7samen werken voor een beter leven
  V7 Victory
  V7 Vrede
  V7 voor een beter leven

  Chan4Pres!
  Hiep, Hiep, Hiep, Hoeree!
  V7 foe sit Sranan gron
  V7, hee hee!
  V7, foe sit kondre boen!
  V7 – eenheid, samen werken na de verkiezingen

  Leve de democratische rechtsstaat
  Leve de Trias Politica:
  – wetgevende macht,
  – uitvoerende macht,
  – rechterlijke macht,
  Leve de grondwet van de republiek Suriname,
  Internationale verdragen, cq mensenrechten
  – Leve grondrechten,
  – Leve normen en waarden,
  – Leve principes
  – Leve de Surinamers
  – Leve de republiek Suriname

  Chan4Pres!
  YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!,YesWeC(h)an(ge)!
  V7 voor een beter leven
  Stemt u massaal op V7
  V7 de kon
  hee, hee!
  Stemt u op V7

  Iedereen gaat aan het werk, weg met de hangouderen/hangmannen op hoeken van straten, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en zijn eigen geld op een eerlijke manier verdienen met zijn talenten, capaciteiten, enz.

  De criminaliteit, corruptie moet de kop in worden gedrukt.
  Alles eerlijk verdelen, iedere Surinamer heeft recht op domeingrond, iedere Surinamer moet werken, desnoods voor een paar uur per dag, er is meer dan genoeg werk in de bananenplantages, rijstvelden, enz, enz. de hangouderen moeten in hun nekvel worden gepakt en daar gaan werken.

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 5. De foto’s getuigen zelfs de lachende gezichten. Anders dan bij didibri zijn het strak kijkende lijvies vol koekeloerende boeventronies waar de foto’s van getuigen. Ma kut De misdaadvloek heeft velen in dit land getroffen en ze paars doofstom, blindziend gemaakt tussen wat goed en kwaad is. Het kwade noemt didibri goed, het recht en wet, eerlijkheid en rechtvaardigheid, slecht. Kijk maar naar het wanbeleid olv van zijn paars regiem en de bittere paarse vruchten die ook zijn zoon te eten kreeg. De vrucht der misdaad. Na soso paarse ka der misdaad e go kong moro te dong lila suma stem bakka, baas vo nog vijf. hihi


  Maak melding

 6. Vele kiezers hebben al door dat Bouterse een dagje ouder wordt, om het netjes te zeggen. Bouterse is de enige binnen de NDP die de achterban aanspreekt en in toom kan houden. Zonder Bouterse gaat de NDP snel uit elkaar vallen.


  Maak melding

 7. Ze werden door sommigen uitbundig verwelkomd en door anderen uitgejouwd. Baas pai deng sma disie nanga loze beloften, na wang didibri appra deng njang alvast gratis dat deng ai tang tapoe en jesi tang dofoe. Efoe je kar deng basie neng onheiilg, bv baas is een moordenaar,rover,drugsbons da na soso paarse heiligschennis efoe jee hori ding paars buriki deng misdadig feit sa deng baas doe onder ogen. Na moro deng dong paarse burikies e bari, neks no fout. Wi stemme go bakka tapoe opa didibri, want hij heeft gesegt, is schuld nooit, niet,nimmer zijn skuld dat ehh hij heeft beloftes niet kunne gedaan. Is egte schuld van oppositie dat hij in die vijf jare nog niet is klaargekome met onze mooie paarse dinges die onze liefste onschultitste lijder en basie onze arme paarse luiaards hebt beloft. Want eerst hij hebt gesorgd vo zijn familie en vrienden in tese regering. Enne hij hebt ons alweer beloft dat hij, dus onze geliefste baas, als we nog hem geve vijf jare, eehh hij dan egte egte egt ons helpt gaat. Iejaaaaa, we krijge egte egte paars huisje met paarse bloementuintje en ook een paarse vlag waatop gestaat zal zijn, hier in teze paarse huis, huist een ndp-debiel. Hihi, Na soso dong moro dong deng paarse aanhangers de. Ieja na didibri e bari. Alle tinges zijn egt moegelek bij didibri en suribabawe als je me je ziel/stem geeft op 25 mei a.s. Is zoals me paarse addergebroes Mi Sjiesoso Ka hebt gekrijst…….Suribabawe, een tweede Dubai in Zuid Amerika, hihi.is paars kut tog,neks niets is fout.


  Maak melding

 8. Als vrouw kijk ik liever naar een topatleet als Santokhi dan een oud fossielenrestant Bouterse die de volgende keer dat hij een broek gaat kopen ook een paar billen moet kopen en die dikke Apob leider lijkt veel op een gorilla.


  Maak melding

 9. If bouta no bing di oe no bo ab nex fu taki gunnen brada hij gaat vanzelf een keer zegen dat hij niet meer kan wachten jullie nog even da oe nag ab SU maar tot dan oe di rustig over 5 jaar weer oe moes fu i kies money fu ding rassis dong dong niet bevordelijk shit sang wi taki suriname voor surinamers niet voor kulies djoekas ingi enz dus als je zaken zo bekijk ben je een rassist oe go doro jere maak de rust onder de rassen kapot dan zullen we elkaar afmaken dan zal dat jullie beter schikken owja zet je naam adres en tel derbij als je wil janken


  Maak melding

 10. foxoe, leef je nog in een oerwoud of in het Stenen Tijdperk. Er is werkelijk geen touw vast te knopen aan jou reactie wat wil je precies zeggen ? De helft van wat jij schrijft is in het nederlands en de andere helft in Neanderthalertaal.
  En als ik jou mijn adres en tel geef wat ga je dan doen ? Ga je mij laten janken en wat als ik eerder tot actie overga en jou van mijn erf afschiet. wie gaat dan janken ? Je lult en klets typisch Surinaams bigi mofo na ga piking bal


  Maak melding

 11. Santokih op Centrale Markt.

  Kan hij zelf zien dat de Chinese supermarkten de Centrale Markt zowat overbodig hebben gemaakt.

  M.n. de vis en groente afdeling en de eettentjes zijn nog interessant, de rest heeft het erg moeilijk.


  Maak melding

 12. @printa,

  Volgens mij wordt de druk ook Bouterse te groot. Hij is onzeker en knijpt hem. Immers, alleen Bouterse heeft in deze verkiezing iets te verliezen. De rest heeft helemaal niets te verliezen, kunnen alleen maar winnen.


  Maak melding

 13. Nu ga je huis aa huis,
  20 jaren front, geen moer gedaanvoor het land, noch voor de bevolking,
  wat hebben ze gedaan met de ontwikkelings hulp??
  ontwikkelings hulp na 1975?
  en ontwikkelings hulp van 1987 tot 2009?
  kan iemand mij vertellen wat front met al die gelden hebben gedaan??
  en wat hebben ze gedaan met de inkomsten van Suralco die de staat Suriname zou erfen als inkomsten uit de bronnen Suralco??
  100 jaar Suralco!! wat heeft dat de Surinaamse bevolking opgelevert??
  wie kan mij dat vertellen?
  Wij kwamen pas er achter toen Bouter een inhoudelijk gesprek gaf over de 100 jaren SURALCO.
  dat Suriname ipv inkomsten krijg van Suralco integendeel Subsidie geeft aan Suralco.
  conclusie, suralco draait op de kosten van de staat.


  Maak melding

 14. Het mooie van dit alles is dat de zenders die pro regering zijn, Apintie, ABC, enz. angstvallig zwijgen over de spot en hoon die de ‘gasten’ over zich heen kregen tijdens dit bezoek. De mensen op de markt hebben letterlijk de vloer geveegd met het V7 gezelschap. Dringt het nog steeds niet door tot het verstand van hen door.

  De V7 gasten hebben op de Centrale Markt kunnen peilen wat hun politieke sterkte is. Het ziet er zeer triest voor hen uit. Bijna over de hele linie riep hun aanwezigheid op e markt een negatieve stemming op bij de verkopers en het winkelend publiek.


  Maak melding

 15. RobG
  je heft gelijk, wat er zich heeftv afespeeld op de Centrale markt wordt niet weergeven op de apintie in de branding, integendeel wordt er een beeld weergegeven als of de V7 leider warm zijn onthaald.
  ook op dereactie hier op waterkant merk je dat er een bepaalde groep die steeds een reactie vertoont als of dat de ware is in Suriname.
  onder markt hebben de V7 leiders zoveel negative reactie gekregen dat ze door markt bezoekers weg zijn gestuurd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.