Kayente special guest op Caribbean Pinkster Party zondag 24 mei

0

De populaire Surinaamse zanger KAYENTE is terug. Na enkele projecten in Suriname is hij terug in Nederland en ‘special guest’ op de Caribbean Pinkster Party, zondag 24 mei in de Sir Winston Club te Rijswijk. Samen met topformatie LA FIESTA & DJ SENZY wordt het van 23.00u – 04.00u weer gezellig op 1e Pinksterdag.

De Carifesta.NL Caribbean Party staat garant voor kleurrijk, volwassen publiek en lekkere Caribische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij restaurant Warung Mini XL in Den Haag of online via www.carifesta.nl. Op de dag zelf kunnen er kaarten bij de deur gekocht worden (duurder). Bel voor alle info over een eigen (VIP) tafel of groepstickets met 010-2151770.

Foto’s vorige edities:
feestfoto2


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.