FunX Music Award voor Kenny B

0

In een volle Melkweg reikte de Nederlandse jongerenzender FunX zojuist zijn jaarlijkse muziekprijzen uit voor de beste artiesten en muziek van het afgelopen jaar: de FunX Music Awards. De uit Suriname afkomstige en inmiddels in Nederland doorgebroken zanger Kenny B ontving een Award voor ‘Beste Single’ (‘Parijs’).

Hij bedankte zijn fans, maar ook FunX voor de support: “Ik ben heel erg blij. Mensen bedankt voor het stemmen en FunX bedankt voor de jarenlange steun. Deze is voor de FunX luisteraars!” Lees meer over de uitgereikte FunX Awards op www.goodtimes.org.

Andere award winnaars met een Surinaamse achtergrond zijn Natalie La Rose (Best Video) en Cho (Best FunX Talent & Best MC).

Natalie La Rose:
NatalielaRose

Cho:
Cho

Foto’s: NPO FunX

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.