Nieuw gebouw voor afdeling Verkeer van OW

7

De gebruikelijke doop met Parbo Bier op de plek waar een nieuw gebouw wordt opgezet voor de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken in Suriname. Het ministerie vindt het tijd dat de afdeling een eigen onderkomen krijgt. In het nieuwe gebouw zal ook een verkeerscentrale gehuisvest zijn.

7 REACTIES

 1. Dit noemen wij GELDVERSPILLING !
  Tevens niet de eerste keer van deze ndp regering om liefde te tonen voor PARBO BIER !!
  Voor de dorstige surinamse studenten in Cuba bracht bouta een vracht vol Parbo bier !


  Maak melding

 2. Al oude recept weer uit de doos gehaald, NJANG DRINGIE PRISERIE (NDP)….

  Het ministerie vindt het tijd dat de afdeling een eigen onderkomen krijgt ???

  Er zouden 18.000 huizen gebouwd worden. Mensen wachten daar al jaren op. Ineens zijn ze niet meer belangrijk. Bouterse draait het volk een rad voor de ogen.


  Maak melding

 3. !@seng-sang
  Hoeveel regeertermijnen heb je dan nodig om 18000 woningen te bouwen? 5 misschien?
  Het zijn woorden van bouuta geweest, Volgens hem zou hij wonderen verrichten.


  Maak melding

 4. @Seng-Sang, volgens Bouterse was het wel mogelijk om 18.000 huizen in 1 regeertermijn te bouwen. Wie is er nu achterlijk ? Je moet mij niet betichten dat ik onzin zit uit te kramen, ik refereer slechts wat jouw president heeft beloofd namelijk dat hij 18.000 huizen zou bouwen in 1 regeertermijn.

  Nu wil Bouterse zijn belofte wat betreft sociale woningbouw alsnog nakomen. Met de realisatie van Broad Homes Suriname PC Factory kan deze factory drieduizend woningen produceren per jaar. Haal de weekenden en en de vrije dagen eraf en de fabriek moet dan per dag 12 volledige woningen afleveren. Dus meer dan 1 per uur. Wie gelooft er nog in zijn sprookjes. Seng-Sang, zelfs jij Bouterse adept hebt twijfels. Zou je sieren als je ook afstand zou nemen van deze fantast. Bouterse is een ramp voor Suriname.

  Als ik Bouterse moet geloven rijdt er volgend jaar een trein in Suriname. De opdracht betreft onder meer de aanleg van een 29 km dubbelspoors spoorverbinding, de bouw van acht haltes, zestien overwegen en de aanleg van een spoorbrug. Verder gaat het om de levering van vijf dieseltreinen en het opleiden van machinisten. Aaai baja, de zoveelste luchtkasteel van Bouterse en de Suri’s worden weer blij gemaakt met een dooie mus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.