Taj Events neemt organisatie Miss India Holland over

3

Het evenementenbureau Taj Events is de nieuwe organisator van de Miss India Holland verkiezing. Na dertien succesvolle jaren heeft Sharla Lachchi-Rambhadjan, de grote motor achter Miss India Holland (MIH), het stokje overgedragen aan het in Den Haag gevestigde evenementenbureau.

Taj Events, dat opereert onder leiding van Aniel Kienno, is volgens Lachchi-Rambhadjan geen onbekende van de Miss India Holland verkiezing. Eerder heeft het bureau grote bijdragen geleverd aan de organisatie en uitvoering van de verkiezing. Ook is zij al jaren betrokken bij de organisatie, coördinatie en uitvoering van diverse andere evenementen.

“Wij zijn in 2003 begonnen met het organiseren van de Miss India Holland Verkiezing en hadden nooit gedacht dat deze zou uitgroeien tot een van de meest prestigieuze Hindostaanse evenement van Nederland”, benadrukt Sharla Lachchi-Rambhadjan tegen Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). Als hoogtepunt ziet ze het organiseren in 2012 van de verkiezing in het Mediapark in Hilversum. Miss India Holland is dit jaar gewonnen door Shaïsta Thakoersingh.


3 REACTIES

  1. Welke miss india heeft gedaan wat er is beloofd. Sluiten die handel en breng die meiden wat verstand bij. Alle missen tot nu toe zijn allemaal geeindigt op niets. Degene die er beter van zijn geworden dat zjjn de organisaties die de meisjes uitbuiten en vervolgens bergen beloven. Welke miss india nederland heeft de top bereikt! Tell me.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.