Bouterse in Coronie: het gaat goed in het land

51

PARAMARIBO, 20 mei – “Het gaat goed in het land en niet alleen omdat wij het zeggen.” Dit zei president Desiré Bouterse tijdens een bijeenkomst van zijn NDP in Coronie. Als Surinamers het zelf niet merken of geloven, is er nog altijd de onafhankelijke derde.

De rapporten over de economie liegen er niet om. “Het kan altijd beter, maar zoals u weet hebben alle grote rating bureaus in de wereld Suriname complimenten gemaakt over de wijze waarop wij onze economie hebben gedraaid. We zijn een voorbeeld in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Maar er zijn Surinamers die vinden dat het niet gaat”, zei Bouterse met een knipoog naar de politieke tegenstanders.

Zeggen dat er niets is gedaan en dat geld is verbrast, is bepaald kortzichtig. “Er is nog nooit zoveel aan bruggen en wegen aangelegd. We hebben de bekende gouddeals gesloten met deelname van vijf en twintig procent en daarbovenop zes en dertig procent belasting. We hebben een miljard dollar geïnvesteerd in Staatsolie. Regeren is vooruitzien. Er is geïnvesteerd om in tijd terug te verdienen”, aldus Bouterse.


51 REACTIES

 1. Precies, want dit lul verhaal kun je alleeen maar aan de domme coronianen wjjsmaken want de bosland creolen hebben bijzich zelf ontdekt dat ze beter kunnen. De corionianen zijn zelfs vergeten hoe een cocosnoot er uitziet.


  Maak melding

 2. Horen jullie de haan kraaien????????????
  Een balans opmaken is een moment opname wat in tijd reeds achter ons ligt.
  Waarom niet praten over de toekomst op korte, middellange en lange termijn?
  Geef in het kort aan wat wordt verwacht qua productie, inkomsten en uitgaven etc.
  Dan pas ben je goed bezig


  Maak melding

 3. Sjang,

  Deze man is de grootste aller tijden toch?

  ———————————————

  In afrika vinden ze dat ook van Ida Amin, in Azie van Mao, in Rusland van Stalin en Europa van Hitler. 3x raden wat ze gemeen hebben. Sjang je bent te dom om voor de duivel te dansen baja…


  Maak melding

 4. @Sjang
  wat 100% zeker is… is dat je ziekelijk gedrag vertoont die niet te genezen is..

  Een hond die ziek is is te genezen maar een hond die ziekelijk gedrag vertoont is niet te genezen.

  Sjang…wederom…je bent niet te genezen.


  Maak melding

 5. Bouterse is echt knetterstoned. Het land staat op instorten. Let op mijn woorden. Na 25 mei dondert de SRD volledig in elkaar en begint de ellende. Al het geld om de SRD tot aan de verkiezingen kunstmatig hoog te houden is dan op.

  Bouterse flikte dat in de jaren 80 en in 90 en nu herhaalt hij zijn kunstje.


  Maak melding

 6. Beste Roy,

  Onze Sjang is een losgeslagen paarse hooligan. Met zijn opmerkingen probeert hij iedere keer de knuppel in de hoenderhok te gooien. Schrijnend is dat de Bouterse adepten allemaal roepen patriotten te zijn, intussen ligt Suriname aan de beademing en verkeerd het in terminale fase. Hoe serieus kun je zijn aanhang nog nemen. Als Bouterse morgen op de kop van Sjang schijt steekt hij de vlag uit. Zoals Henk Molenaar al verwoorde, na 25 mei dondert de SRD volledig in elkaar en begint de inflatie ellende. Gezellig boodschappen doen met tas vol geld, je biertje drinken uit een plastic tasje en smachtend wachten op je pakketje uit Nederland.

  Conclusie na 5 jaar Bouterse, het land vertoont alle trekken van een bananenrepubliek, alleen een wonder kan het land weer boven op helpen.


  Maak melding

 7. ULO-niveau DESI weet niet wat een MEGA-
  Staatsschuld van ZES MILJARD betekent !

  DESI weet ook niet waar de 625 MILJOEN
  USA DOLLARS, door zijn regime uit de Goud-
  en Deviezenreserve gehaald, voor gebruikt is !

  Ondersteuning voor de ZWAKKE SRD is
  ONZINNIG indien je als STAAT VEEL TEVEEL
  ONZIN-ONPRODUCTIEVE uitgaven BLIJFT doen !
  (dan komt het neer op puru bruku weri bruku ! )

  DESI verhoogt diverse uitkeringen en zet sociale
  plannen in werking die VEEL GELD kosten,
  gecombineerd met zijn MEGA-NDP-
  STAATSSCHULD !

  DESI weigert aan te geven hoe al deze zaken op
  middellange en lange termijn zullen worden
  gefinancierd !
  Fondsen of Reserveringen hiervoor ZIJN ER NIET !

  DESI babbelt over staatsinkomsten DIE ER NIET
  ZULLEN KOMEN ! De mijnbouwinkomsten zijn sterk
  gedaald en dat blijft de komende jaren ongewijzigd !

  Door de EENZIJDIGE investeringen in de mijnbouw
  zit het land klem, wij blijven voorlopig zitten met te
  weinig inkomsten op korte en middellange termijn !

  DESI zwijgt ook over de manier waarop de
  STAATSSCHULD moet worden ingelopen !
  Een FORS BEZUINIGINGSPLAN is nodig in Sranang !

  Wie zo een PLAN niet voorstaat of presenteert
  JOKT tegen Land en Volk ! Weer zo een
  “AMAFO-Leugen-Aktie” van DESI !

  Door het ULO-niveau van Desi maken “adviseurs”
  hem van alles wijs. Daardoor zit Sranang met dit NDP-
  financieel beleid op de Venezuelaanse-Gratis-
  Sociale-VoorzieningenStaat-Koers !

  EINDSTAND in VENEZUELA is vorige week :
  100% (HONDERD PROCENT) DALING van de
  waarde van de Venezuelaanse MUNT de Bolivar !

  PS : Moro inkomsten o kome met Desi,
  soso bijdrukken Bankbiljetten, einstand Surizuela-
  koersval !


  Maak melding

 8. -Bouterse liegt het volk weer wat niet waar is.

  =Als het goed is is de rating van Suriname juist bijgesteld naar beneden, vanwege de economische situatie in het land. Suriname heeft teveel leningen openstaan en men is bang dat het een probleem wordt deze af te lossen.
  Ook is men ervan uit gegaan dat heel veel bedrijven nog steeds niet zijn uitbetaald.
  De rating betekent ook dat buitenlandse investeerders moeten oppassen als zij willen investeren in Suriname.

  Bouterse vergelijkt zich zelf met Machevelli, Chavez en nog vele andere dictators.

  Elders is het volgende van Venezuela te lezen en zie vele trekken bij Bouterse. Heel ernstig en hoop niet dat het zover zal komen in Suriname. Een deel van het verhaal:::::::::

  Venezuela steven af op compleet faillissement

  -PARAMARIBO – Diverse financiële instellingen hebben de kans op een staatsfaillissement van Venezuela in de komende periode levensgroot ingeschat. Het land kampt met miljarden dollars aan schulden en de fors kelderende olieprijs betekent een financiële ramp voor de Venezolanen. De begroting en de schuldaflossingen van de Staat zijn gebaseerd op een olieprijs van …

  rond de US$ 100, maar de Venezolaanse verkoopprijs van een vat ruwe olie is geruime tijd onder de US$ 60 gezakt. Inmiddels moeten miljardenleningen worden afgelost en belangrijke financiële markten gaan ervan uit dat Venezuela niet zal kunnen voldoen aan zijn verplichtingen.


  Maak melding

 9. Alles wat Bouterse aan prestaties aanhaalt was reeds ingezet onder de vorige regering. De president pronkt met de veren van Venetiaan door zich op de borst te slaan omtrent de belasting inkomsten van 36%. Bij IAM gold werkt dat omdat Rosebel een Surinaamse NV is. Bij SURgold kan dat wel eens mislukken omdat het een US Plc is (ofwel een speciale investerings-vennootschap naar Amerikaans recht, gevestigd in Amerika).

  Eigen bijdrage van de regering Bouterse Amereeli is nihil behoudens dan het gegeven dat de rekeningen niet betaald zijn en dat Staatsolie leeg geplunderd is en vol geladen is met schulden tegen hoge rentes.

  Als alle gaten en schulden verzameld worden zit na een volgende devaluatie het land stevig boven de het Schulden plafond.

  De winstgevendheid van Staatsolie is door het Goud debacle gereduceerd naar nul. Bij de huidige goudprijzen zal men net de rente en aflossing kunnen betalen.

  Ik moet nog zien of de raffinaderij wel op tijd gaat draaien. Indien niet dan kan men Staatsolie afschrijven omdat dan zonder nieuwe inkomsten de rente en aflossing rekening wel door zal lopen.


  Maak melding

 10. 20 mei 2015

  Nog 4 dagen te gaan en dan krijgt het volk gelijk, door zelf haar gelijk te bepalen !!!

  Op dit forum neemt de stress erg toe.

  Henk Molenaar pist en schijt van de stress steeds in zijn broek. Esmerald bijt haar nagels kapot, omdat de verkiezing in Suriname zeer moeilijk te hacken is en digitaal niet voor beïnvloeding vatbaar is.

  En ROY, die is weer uit de dode opgewekt !!

  Srika leest en geniet van de inhoud van de post van sommige participanten, hier op het forum.

  Want met 4 dagen te gaan zullen nu alle demonen uit de waterputten, flessen, kalebassen, tempels, kerken gehaald worden om zo de laatste slag te winnen.
  Srika


  Maak melding

 11. typische kenmerken van dictators, kijk maar naar Venezuela, daar ging het zogenaamd ook zo goed, degene die Sital van de Ndp gisteren gevolgd heeft op tv, die zei namelijk dat Bouterse lijd aan hoogmoedswaanzin, en geen tegenspraak tolereerd.


  Maak melding

 12. Het ging goed in het land vóór 2010. Na 2010 is het een klote zooi geworden. Staatskas is leeg, bedrijven die diensten hebben geleverd voor de roverheid worden bewust niet uitbetaald. Abraham, doekhie, bouta, bravo hoeven hun leven lang niet meer te werken als ze ooit gewerkt hebben.

  Ben benieuwd naar demening van die jongeren, die voor deze klote combinatie gestemd hebben !!!!.

  Je moet een keer op je bek gaan om te leren.


  Maak melding

 13. @KOOS

  Broeder Koos, zoals ik al eerder heb aangehaald stuur ik NIETS…het geld besteed ik aan mijn vrouw en kinderen..die zijn tenminste dankbaar.


  Maak melding

 14. DESI HALLUCINEERT :

  Nieuwe INKOMSTEN auw Kome !

  1850 Nieuwe woningen auw Kome !

  Voedselschuur auw Kome !

  PetroCaribe deals auw Kome !

  Water-exporten auw Kome !

  Highway naar Brazilie auw Kome !

  Wanica ziekenhuis auw Kome !

  Goud-ordening auw Kome !

  CTU-Anti-terrorisme Hoofd, auw Kome !

  PLUS : Staatsschuld auw Verdwijne !
  PLUS : Alla roof-scalians auw Verdwijne !
  PLUS : NDP-Corruptie auw Verdwijne !
  PLUS : Mi harddrugsvonnis auw Verdwijne !
  PLUS : Mi egi 8 decembermassamoord auw Verdwijne !
  PLUS : Mi egi Moiwana-massamoord auw Verdwijne !

  Hisbiteng MI auw VERDWIJNE !!!

  PS : Nieuwe inkomsten fu mi bankbiljettendrukkerij !!!


  Maak melding

 15. @Srika,

  Vaak zit er een enorme discrepantie tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Surinamers verlangen naar welvaart en in hun zoektocht zijn ze bezweken voor het populistische NDP. We weten allemaal dat er geen financiele dekking voor de verkiezingsprogramma van de NDP. Geschiedenis heeft ook uitgewezen dat het voeren van anti koloniale politiek en het populisme gedoemd is om te mislukken.

  Ach Srika ik heb het al eerder gezegd, wat mij betreft wordt Bouterse herkozen. Laat de Surinamers de gifbeker maar leegdrinken.


  Maak melding

 16. DDB DENKT DAT DE STAATSSCHULD VAN ZELF MINDER WORDT EN DAT JE DAAR NIETS VOOR HOEFT TE DOEN.

  ZIE HOE DE MONETAIRE RESERVES MET EEN LENING KUNSTMATIG WERD VERHOOGD.

  BEDRIEGERIJ IN OPTIMA FORMA.


  Maak melding

 17. DDB IS DE GROOTSTE LEUGENAAR-BEDRIEGER DIE SURINAME HEEFT VOORTGEBRACHT. NIET VOOR NIETS IS DEZE MAN CEO VAN DE FIRMA LIST EN BEDROG.


  Maak melding

 18. Ja, ja, brada nanga sa kolorianen niks aan de hand staatskas spang neks no fout oe boerikie stem op mij n.d.p. binnen de kortste tijd zijn wij Dubai voorbij.
  Mie e begie oe ete wang vijf jaar gie mie! IK BRENG JULLIE OP GROTE HOOGTE dat jullie zonder moeite de top van de kokosbomen kunnen bereiken..


  Maak melding

 19. Één ding is zeker en dat is dat Bouterse niet blind is, want zelfs een blinde kan zien dat het niet goed gaat in Suriname. Bouterse moet hopen dat de voor SRD 6000,- /maand ingekochte gebeden van bisschop Stevie Wonder Meye verhoord worden, waardoor de Coronianen, waarvan de ogen, na de afgelopen vijf jaar, intussen geopend moeten zijn, op de NDP gaan stemmen. Het zal namelijk een groot wonder zijn als de NDP de twee zetels in Coronie binnenhaalt.


  Maak melding

 20. Waar hij dat op baseert is een raadsel, hij kan geen enkele deugdelijke doorberekening tonen.
  Allemaal gebakken blaaskaken lucht want dat is het.


  Maak melding

 21. deze pathologische leugenaar moest 2 weken geleden, met het schaamrood op de kaken, bekennen dat de financiele situatie “PRECAIR” is. En nu gewoon met zijn bekende populistische lulkoek weer roeptoeteren dat het geweldig gaat. Wie hecht er nog enige waarde aan deze megalomane dorpsidioot en meervoudig moordenaar van 15 onschuldige landgenoten??… Precies … het geindoctrineerde paarse stemvee en revo-kleuters zonder enig historisch besef en nog met de striemen van de gepamperde luiers in hun reet, zoals Srika…RobG, Paraman en aanverwante ongeschoolde kontlikkers.


  Maak melding

 22. Baas!

  Een hond heeft een baas.

  In Suriname willen de nakomelingen van de Afrikaanse slaven, paupers, waarvan een deel op de NDP stemmen in Suriname een baas.

  Raar van deze paupers. De slavernij is op 1 juli 1873 afgeschaft en deze gastjes willen nu een baas.

  Een hond heeft een baas. Waarom willen deze gastjes een baas hebben?

  Time4Change
  Stemt u op V7!
  Chan4Pres!
  YesWeCan!, YesWeCan!, YesWeCan!
  V7!, V7!, V7!, V7!, V7!, V7!, V7!

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!

  Stemt


  Maak melding

 23. Pslam 33 vers 4 Want het woord van de Here is betrouwbaar en uit al Zijn daden blijkt Zijn trouw. 5 God houdt van oprechtheid en eerlijkheid. 12 Gelukkig is het volk dat de Here als zijn God heeft. 18 Let maar op, de Here kijkt naar heb die ontzag voor Hem hebben:Hij ziet de mensen die Zijn goedheid en liefde verwachen.

  Want het woord van didibri is onbetrouwbaar en uit al zijn wandaden blijkt zijn ontrouw. Didibri houdt van onrecht en oneerlijkheid. Ongelukkig is het volk dat didibri als zijn afgod heeft. Maar let op, didibri lacht naar hen, die gratis eten,drinken en rijkdom van hem verwachten. Hij ziet die dommer dan oliedomme mensen die gratis, eten,drinken,rijkdom,rust,vrede en voorspoed van hem verwachten. Allemaal komen ze bedrogen uit.

  Al bij al maakt men zijn eigen vrije ongedwongen keuze op 25 mei. a.s. Een keuze voor recht en waarheid en zijn goede gevolgen of onrecht en leugen en zijn kwade gevolgen.


  Maak melding

 24. @Chu Ha, vele Surinamers hun IQ is naar beneden gedaald doordat zij teveel zijn meegesleurd door geld en cadeautjes.
  Doordenken komt niet meer voor in hun hersenen.

  Zorg ervoor dat alles wat Venetiaan gedaan heeft je op papier zet en vergelijk het even wat Bouterse gedaan heeft. Je zult gauw merken wat deze zelfde Bouterse heeft vernietigd en hoe het land naar de verdoemenis is gebracht.

  Kenmerken van Bouterse zijn het volgende:::
  -Leugens verkondigen
  -Eerst schreeuwen van de daken zonder zaken te onderzoeken
  -Mensen misleiden
  -Macht en doen waarin hij zin in heeft zonder rekening met een ander te houden
  -Zich niet aan de regels houden en anderen wel opleggen dat zij dat wel doen xxxx en nog veel meer

  Lees het volgende maar voor het geval je dit nog niet hebt gedaan::::::

  De president schendt zijn eigen gedragscode

  =Enkele dagen geleden heeft de president van de Republiek zware en persoonlijke beschuldigingen geuit aan het adres van de Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Nu blijkt dat de president eerst zijn verregaande beschuldigingen heeft geuit en pas daarna op onderzoek is uitgegaan. Door zijn uitspraken heeft hij de Minister en de integriteit van Suriname behoorlijke schade aangedaan. Wat zijn hiervan nu de consequenties?

  Enkele maanden geleden heeft dezelfde president toen bleek dat de verkiezingscampagnes heel persoonlijk werden de politieke partijen opgeroepen om zich aan een gedragscode te houden. De kenmerken van de gedragscode die hij toen noemde waren onder andere gebaseerd op: respect voor elkaar, het stopzetten van vuilsmijterij op politieke podia en een goed voorbeeld moeten zijn voor de samenleving in het belang van de Surinaamse staat.

  Helaas blijkt weer dat de president niet doet wat hij zegt en niet zegt wat hij doet.
  Wij bevelen u aan om goed nota te nemen van de gedragscode die door mij in de media is gepresenteerd en ook op mijn Facebook account staat. Deze gedragscode heeft niet alleen betrekking op het traject van de verkiezingen, maar heeft vooral betrekking op het gedrag van bestuurders nadat zij zijn gekozen of zijn benoemd.
  Overal ter wereld hebben de grotere bedrijven ook gedragscodes, die het gedrag van de bestuurders en de medewerkers meetbaar maakt. Ik acht het van belang dat de huidige en de aankomende generaties deelgenoot worden van deze belangrijke cultuur en hierdoor ook gelijk aansluiting krijgen met de rest van de wereld.

  John van Coblijn


  Maak melding

 25. Vele oliedomme aanhangers der misdadigers zullen alle paarse troep,poep en rommel moeten opruimen, ook hun nakroost zal zuchten van al die verpaupering die ze boven hun hoofden halen als ze wederom krijsend stemmen…..ndp for live.


  Maak melding

 26. Zelf een dier zou wegvluchten voor het onrecht van zijn baas, maar hoe meer didibri al die oliedomme sekteleden belazerd, des te meer prijzen ze heil didibri.


  Maak melding

 27. Welke paarse scenario’s kan men verwachten als…..baas wint. Grootspraak,arrogantie,ijdele spot en vooral bedreigingen aan allen die anti-paars zijn. Staatsvijanden zullen ze worden genoemd. Bekroning van de Suribabawaanse dictator is de volgende stap, daarna de onmenselijke decreten. Het volk verdiend misdadigers,moordenaars en drugsbonzen als leiders die hun zal laten lijden van onderdrukkingen.

  ..als baas verliest. Ongeloof,vertwijfeling,wanhoop en vooral verwijten naar elite corrupte aanhang en dieharde oliedomme paarse aanbidders der misdadiger. Net zoals bij de zoon zal de ontgoocheling zijn bij vele paarsen. Van de daken zal paars worden gekrijsd dat er nieuwe tellingen moeten komen. Ook dieharde oliedomme aanhangers gaan krijsend de straten op, bedreigend krijsend dat soso didibri na deng egte lijder. Het ziet er niet rooskleurig uit, wie er ook winnen. Men verdiend als volk al deze ontwikkelingen, vooral al die oliedomme aanhangers en al degenen die niet gaan stemmen. Soso lobi Suribabwe of niet als men stemt didibri. Neks no fout. In vijf jaren tijd zijn vele delinquenten besmet met het paarse misdaad/moord virus.


  Maak melding

 28. DDB DE BEDRIEGER SPREEKT ZICHZELF VOOR DE ZOVEELSTE KEER TEGEN SPREEKT. 2 WEKEN GELEDEN KWAM HIJ MET SCHIJNHEILIG GEZICHT VERTELLEN DAT ECONOMISCHE SITUATIE IN HET LAND PRECAIR IS.

  NU HEET HET DAT HET GOED GAAT IN HET LAND EN IEDEREEN MOET DAT WETEN.

  SORRY, IK WORD DOODZIEK VAN DEZE MAN.

  SURINAME IS BETER AF ALS DEZE MAN HET LIEFST VANDAAG ZIJN LAATSTE ADEM BLIES.

  OPGERUIMD STAAT NETJES!!!


  Maak melding

 29. @Pox,

  Je gaat van mij IN IEDER GEVAL geen HALLELUJA VERHALEN over DDB lezen. Ik boor DDB letterlijk de grond in. Hij is de GROOTSTE RAMP die Suriname is overkomen.

  Weg met DIE ASEMA EN ZIJN KORNUITEN, die Suriname LEEG ZUIGEN.
  WEG MET DIE ELLENDELINGEN DIE SURINAME NAAR DE AFGROND BRENGEN.


  Maak melding

 30. Tijdens de regering Venitiaan/Sardjoe waren de ratings niog veel beter. Het arme volk merkte er toen ook niets van.

  DDB wil heel goedkoop scoren en het totale volk zand in de ogen strooien.
  DDB and the gangsters/NDP:
  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time

  DDB en de gangsters/NDP:
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. Zie Cuba, Venezuela, Zimbabwe, Equatoriaal Guinee, Noord-Korea, Libië, Syrië, Egypte, Niger, Tsjaad, Afghanistan, Iran, Irak, Tunesië, Algerije, Burkina Faso, Liberia, Rwanda, Ethiopië, Eritrea, Papoea-Nieuw-Genua, enz, enz, enz. Een en al ellende, armoede, geen mensenrechten, geen vrijheid, geen grondrechten, een grondwet, trias politica, alleen maar poeplandjes als het om deze zaken gaat/lees sranan. Landen waar de elkaars hersenen in elkaar slaan, moslimlanden, waar vrouwen tot hun midden begraven worden en stenigen tot de dood op volgt, vrouwen geen rechten hebben, geen auto mogen rijden, enz.
  NDP-corruptie moes foe stop.

  Smeergelden, smeergelden DDB en Jules Wijdenbosch tikie a smeergelden foe Ballast Nedam,
  Ramon Abraham heeft voor miljoenen us-dollars obligaties in Staatsolie gekocht, meer dan 110 miljoen us-dollar van het ministerie van OW is niet verantwoord,
  Schoolmaaltijden na wan miki njan van mensen die aan NDP gelinieerd zijn,

  Het volk wordt zand in de ogen gestrooid/luchtkastelen voor DDB/NDP:
  – 18000 woningen,
  – spooktrein/tram van Paramaribo – Brazilië,
  – vierbaansweg met fly-overs van Paramaribo – Brazilië,
  – voedselschuur van het Caribischgebied,
  – Cassavemeelfabriek.mikie njan
  – vele ha domeingronden aan vrienden van DDB
  – goudconcessie aan vrienden van DDB,
  – domeingronden met oerbouw dat omgehakt wordt door
  NDP/vrienden DDB,
  – NDP vrienden van DDB worden schatrijk en rijker
  Het arme volk wordt straatarm en armer, moeders kunnen voor hun baby’s die DDB op de arm neemt geen babyvoeding kopen, terwijl hij een dure rolex-horloge om de pols draagt,
  – Suriname is in de uitverkoop gezet door DDB, water, hardhout,
  visserij,
  De onveiligheid en criminaliteit is toegenomen en neemt dagelijks toe. Er is een verruwing in de samenleving, zie hoe men propaganda materiaal van de tegenstanders vernietigd,
  – DDB heeft niets uitgevoerd voor het Volk van Suriname
  – Alles wordt duurder in de winkels,
  – devaluatie van de Surinaamse dollar, a tori loekoe precies tijdens a regering Jules Wijdenbosch. A kondre skeer baka!
  – geen valuta, us-dollar en euries,
  geen ziekenhuis in Marowijne, geen ziekenhuis in Wanica,
  – Pina in Para, Pina in Coronie, kortom in a her Kondre Pina dé.
  enz, enz, enz, enz

  A keba! A Keba! A keba!

  A keba, DDB/NDP het spel is afgelopen. a brokobana tap kawsabana is afgelopen. Het tijdperk DDB/NDP is afgelopen , nog 8 nachtjes slapen, einde oefening, enz.

  Op woensdag, 26 mei 2015 gaat Suriname een andere tijdperk in, wan njoen wintie e kon wai in Sranan. V7! Het tijdperk V7 voor een beter leven. A her volk lobi V7!

  DDB tik joe bondroe dai hoepel op1 Het volk kent jouw luchtkastelen, 3 perioden aan de macht en 3 keer sranan skeer. Dat zegt meer dan genoeg. Telksen als DDB/NDP aan de macht is DDB en de gangsters aan de macht zijn worden zij rijker en het volk é pina. Ook alle politieke partijen hebben je door, dat jullie niet deugen. DDB sodemieter op!

  DDB/NDP sodemieteren jullie op! A keba! A keba! Het tijdperk DDB/NDP is afgelopen. Sranan Fri!, Fri! Fri!

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom, Kreedom De Kon!
  Sranansma wir oe pannie now!
  Volk stemt u op V7!
  V7! gaat DDB/NDP de knock out geven. People foe sranan geef NDP die u laat pinaren de knock out.
  V7! voor een beter leven!
  V7! é kon!

  Chan4Pres!
  YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!,YesWeC(h)an(ge)!
  V7! voor een beter leven!
  V7 é kon!

  Volk stemt u V7!

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!

  Free At Last, Thank God Mighty We Are Free At Last.


  Maak melding

 31. Bouterse heeft grovere misdaden gepleegd dan de slavenhouders. Bouterse heeft genocide en massamoorden gepleegd op het eigen volk, heeft zelfs een burgeroorlog met Brunswijk uitgevochten, heeft hele dorpen uitgemoord, zich schuldig gemaakt aan standrechtelijke executies. Misdaden tegen de mensheid. De slavenhouders hebben nooit een burgeroorlog in Suriname ontketend, nooit zich schuld aan standrechtelijke executies gemaakt, geen dorpen uitgeroeid etc. etc. Het waren zeer beschaafde mensen die zeker om het lot van de slaven bekommerden.
  Indien het volk op 25 mei voor Bouterse kiest, weet ik dan dat de slavenhandel geen zwarte bladzijde in de Ned. geschiedenis is.
  En velen in Nederland mogen dan fier zijn op het verleden. Het is aan het volk van Suriname om een eind aan de fabels te maken.


  Maak melding

 32. Voor de familie Bouterse en hun naaste omgeving gaat het natuurlijk heel erg goed in het land.
  Dino die gaat voor zijn Master in Agriculture in het buitenland heeft het ook heel erg goed.
  Dit in tegenstelling tot de rest van de bevolking en vooral de paarse paupers die het hoofd boven water moeten houden
  Jullie president Bouterse heeft het zelf gezegd: “Het gaat heel goed in het land”.
  Dus niet klagen, neks no fout.


  Maak melding

 33. desie probeert zelf het zinkende schip nog te redden..,,

  hij weet dat de strijd al verloren is..

  zijn maties gaan al richting zanderij om in te stappen in de s l m voor de komende vluchten..

  zijn zoon zit lekker opgeborgen in de u s a 16 jaar 3 mnd..

  de vraag is,welk land is berijdt hem op te vangen..

  hij heeft nóg een heli-copter beschikbaar


  Maak melding

 34. @Jan Willem

  Rot jij eens gauw op met je onzin achterlijke boer. Ga je verhaaltjes maar vertellen aan je tokkie stormfrontvriendjes in het achterlijke Nederland.

  Leve Bouterse en Suriname!


  Maak melding

 35. Wat de rechtbank/krijgsraad in het district Commewijne niet kan doen, t.a.v. de 8 december 1982 moorden, de amnestiewet van DDB/NDP/coalitie, de Moiwana86moorden, gaat het volk van Suriname doen op 25 mei 2015. Het tijdperk DDB/NDP is afgelopen. Ze zullen allen gewassen, geknipt en geschoren worden op het onafhankelijkheidsplein in bij zijn van het publiek. Kom het zien, kom het zien op 26 mei 2015

  DDB/NDP, krijgt van het Surinaamse volk de knock out, DDB gaat alle hoeken van de ring zien, in de touwen hangen, uppercut, wankelen op de benen en de knock out slag en gaat in het canvas bijten. I believe in knock out! De gordijnen gaan dicht, het licht gaat uit voor NDP/DDB, het spel is afgelopen voor de NDP/DDB, oelewappers/koekenbakkers, die het volk hebben uitgebuit en belazerd en zichzelf, familie en vrienden flink verrijkt hebben.

  Wan Tra Winti o wai in Sranan!
  V7 da pasi e kon!
  V7 hee, hee
  V7 da pasi e kon!
  V7, hee, hee

  YesWeC(han(ge)!, YesWeC(han(ge)!, YesWeC(han(ge)!
  Chan4Pres!, Chan4Pres!, Chan4Pres!
  Time4Change!, Time4Change!, Time4Change!
  V7!m hee, hee
  V7 da pasi e kon!

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 36. @Marshall-sribi-sani : wai passie nanga yu
  Crimineelste presidentsspeler Desi !

  De RACIST Desi heeft Onze Ndjoeka-prinses
  zonder reden, met GORE LEUGENS van
  ACHTEREN aangevallen !

  De Racistische Leugenaar Desi vertelde in het
  openbaar dat de “Moiwana-prinses” het
  overgemaakte budget voor uitbetaling van
  Kinderbijslag WEG HAD GEMAAKT ! (Gestolen!)

  Terwijl racistische Buru DESI zwijgt over zijn BAKRA-
  YU-MATTI Abrakadamski, die een heel jaarbudget
  van Openbare Werken heeft WEGGEPIMPT !

  DESI = 100 % DISCRIMINATIE en RACISME !
  (Wie geen NDPer is =STAATSVIJAND !)

  STOP Zeeuwse Buru Desi Bouta en YU-Buru-
  Abrakadamski !
  ZIJ HEBBEN DE SRANANG KAS ZWAAR
  NEGATIEF GEMAAKT !
  ONGEVEER ZEVEN MILJARD IN DE MIN ! !

  Duss…… Marshall-sribi-sani zoek het Buru-
  Stormfront bij DESI en clan !


  Maak melding

 37. Wai pasi V7 e kon
  hiep, hiep, hiep hoeree!
  Wai pasi chan e kon
  hiep, hiep, hiep hoeree!
  Wai pasi Chan4Pres!
  hiep, hiep, hiep, hoeree!

  Stemt u massaal op V7

  Leve V7
  V7! djie wan boen liebie!
  V7! e kon foe wan changie!

  V7 brada nanga sisa
  Stemt u massaal op V7

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!

  ps.

  Surinamers houden jullie DDB goed in de gaten. Die man mag niet de gelegenheid krijgen om met het SLM-vliegtuig naar Equatoriaal Guinee te gaan. Houden jullie DDB goed in de gaten.alle testmove van hem melden. A kil no mag ontsnap. A man no mag lowe!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.