woensdag, mei 22, 2024
HomeFotoWaarnemingsmissie UNASUR tijdens verkiezing Suriname

Waarnemingsmissie UNASUR tijdens verkiezing Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Van links naar rechts: UNASUR-gezant Horacio Serpa Uribe, Winston Lackin en Edmund Leilis. Op het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) zijn woensdagmiddag twee overeenkomsten getekend die de weg vrijmaken voor de waarnemingsmissie van de Unie van Zuid-Amerikaanse Staten (Unasur) tijdens de verkiezingen van 25 mei aanstaande in Suriname. De overeenkomsten hebben betrekking op onder andere de technische aspecten van de missie en de privileges en immuniteiten van de waarnemers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. DE EU als waarnemer in Suriname! vergeet het maar, en dit alles is te danken aan de geniepige Nederland.
  Met regering bouterse boeren zij goed dus ook geen waarnemers.


  Maak melding
 2. De beste waarnemers zijn de camera’s. Hopelijk wordt er op elk stembureau een of meerdere camera’s geinstalleerd. Het is aan mevr. Silos om daarvoor te zorgen.


  Maak melding
 3. Het feit, dat een waarnemingscommissie wordt geinstalleerd tijdens de verkiezingen op 25 mei is al veelzeggend.
  In normaal functionerende democratische rechtstaten is nooit een waarnemingscommissie actief.
  In Brazilie en Argentinie, om maar een paar voorbeelden te noemen, hebben ze nog nooit van een waarnemingscommissie gehoord.
  Anders gesteld: er wordt in Zuid Amerika met verschillende maten gemeten en daarom stelt de Unasur niets voor.
  De waarnemers worden een aantal dagen lekker verwend, doen een plas en alles blijft zoals het was.


  Maak melding
 4. Aha Papie. De Grijns op het gezicht van de Paarse Bende Locking en Laulesi tegen de Unasur gezant spreken boekdelen.Een boef gaat nooit zeggen dat hij een boef is. Dus Fraude opkomst!!!!!


  Maak melding
 5. Beste mensen. De Unasur is een schijn als waarnemingsmissie tijdens de verkiezingen a.s. 25 mei 2015. Deze gasten zullen zo omgekocht worden door heavy blaka Doekoe.Dus controle is op non.Het zou beter zijn als de OAS of de Europese missie de waarneming zou controleren. Je weet in Suri is alles mogelijk. De Bigi Baas zijn spreuk is: Neks no fout.Alles is onder controle. “CHE”


  Maak melding
 6. Maar waar ben je dan bang voor? De UNASUR is zelf door SME uitgenodigd om toe te zien op een eerlijk verloop van de verkiezingen. In Guyana hebben zelfs waarnemers uit Canada, de VS en Engeland eveneens het verloop van de verkiezingen gecontroleerd en ze constateerden geen ongeregeldheden. Het is jammer dat buitenlandse controleurs erbij moeten worden gehaald om de verkiezingen in SME te controleren. Hier in NL zie je bij geen enkele verkiezing dat buitenlandse waarnemers erbij worden gehaald, wat niet betekent dat er geen verkiezingsfraude hier in NL zou voorkomen. Corruptie komt overal ter wereld voor, in het ene land iets extremer dan in het andere land, maar corruptie is er wel en dat is uiteraard niet goed te praten. Maar bottom line is dat er overeenkomsten zijn getekend met UNASUR om toe te zien op een eerlijk en goed verloop van de verkiezingen in SME. (Overigens is deze kwestie vergelijkbaar met het naar SME halen van een buitenlandse opiniepeiler door de Vee 7 omdat men geen vertrouwen had in de peilingen van IDOS en NIKOS). Straks als NDP de verkiezingen wint, zal de Vee 7 het Hoger Gerechtshof erbij halen om te kunnen bewijzen dat de verkiezingen niet eerlijk zouden zijn verlopen. Het is toch wat met deze losers van Vee 7.


  Maak melding
 7. Aangezien die mensen van de Combe Markt het idee van geheime verkiezingen niet aanhangen – ze laten immers aan iedereen blijken op wie ze gaan stemmen – zou het geen slecht idee zijn om in Suriname een stemplicht in te stellen en te publiceren waarop elke stemgerechrigde heeft gestemd. Iedereen kan dan controleren dat er niet gesjoemeld is met z’n stem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES