Kortgeding VHP-kandidaat tegen NDP wegens laster

67

PARAMARIBO, 15 mei – Krishna Alihussain – Mathoera, parlementskandidaat van V7, heeft een kortgeding aangespannen tegen de Nationale Democratische Partij, NDP. Dit meldt de Times of Suriname. Het kortgeding geldt ook NDP-bestuurslid Rashied Doekhie. De ex-politiecommissaris eist publieke verontschuldigingen.

Zowel de politieke partij van Desi Bouterse als het bestuurslid moeten in het stof bijten om recente uitspraken. Doekhie beschuldigde Alihussain – Mathoera onlangs van betrokkenheid bij illegale wapenhandel. Hij lanceerde zijn beschuldigingen tijdens massabijeenkomsten en radioprogramma’s. Alihussain – Mathoera aarzelde aanvankelijk met een publieke reactie. Nu zegt zij schade te ondervinden van de aantijgingen.

De goede naam en eer van haar en haar familie zijn onnodig door het slijk gehaald. “Deze uitspraken hebben schade aangericht aan de goede naam en eer. In de formele aanklacht wordt geëist dat Doekhie zijn woorden terugneemt en verontschuldigingen aanbiedt. Als reden wordt aangegeven dat “de beweringen niet waar zijn en alleen zijn gedaan, omdat zij kandidaat is voor het parlement.”


67 REACTIES

 1. Mevrouw Mathoera moet eisen bij niet nakomen Vonnis: HET TOTALE VERMOGEN VAN DDB: BANKSALDI + WAARDE BEZITTINGEN= 500.000.000 VREEMDE VALUTA +????? ALS SMARTENGELD.


  Maak melding

 2. De heer Rashied Doekhie en de NDP zullen nooit zomaar een dergelijke uitspraak doen. Waar er rook is, is er vuur. Alihussain – Mathoera is altijd een twijfelgeval geweest als Politie-commissaris. Niet zomaar legt zij haar functie neer. Een verdere carriere bij de Politie kon ze vergeten. De geruchten over illegale wapenhandel komen echt niet uit de lucht vallen.


  Maak melding

 3. Bansraj, graag met bewijzen komen en anders klep houden. Waar er rook is, is er vuur en geruchten koop je niets voor. Je beschadigd alleen mensen ermee.


  Maak melding

 4. Harry, het is mevrouw Alihussain – Mathoera die het zeer beschadigde VHP nog meer schade berokkent. Leg dit maar uit aan een verliefde Santhoki.


  Maak melding

 5. Bansraj

  Bansran.

  De geruchten over illegale wapenhandel komen echt niet uit de lucht vallen.

  De geruchten gaan ook dat Bouterse een 1/5 miljard euro op de bank heeft staan, betrokken is bij moord en drugshandel en een zoon heeft die voor 14 jaar de gevangenis in gaat vanwege drugs en wapenhandel.

  Waar rook is , is vuur toch?


  Maak melding

 6. @Bansraj,

  Er is niet alleen rook en vuur in haar haren, maar ook s t r o n t aan de knikker van mw.Alihussain-Mathoera. Deze mevrouw verlaat niet zomaar haar baan als politie commissaris? Ze heeft haar schaapjes veilig op het droge dankzij de stromannen die ze heeft ingezet om buiten schot te blijven.

  Ik ben daarom van mening dat de rechter een degelijk en fundamenteel onderzoek moet gaan instellen naar het vermogen van deze mevrouw.Daarnaast mag zij haar invloed niet aanwenden om getuigen te chanteren, bang te maken, en te bedreigen in brede zin van het woord.

  Ze mag dan veel connecties hebben in het bedrijfsleven, maar het mag niet zo wezen dat getuigen te horen krijgen dat ze nooit aan het werk zullen komen omdat ze overal vriendjes heeft.Deze mevrouw haar lange kromme vingers kunnen grote afstanden overbruggen. maar ook voor haar invloed heeft de wet grenzen ingesteld. Het is daarom ook belangrijk dat de verdediging tegen deze vrouw goed nagaat welke rechter in de zaak gaat recht gaat spreken. De rechter moet desnoods gewraakt worden om tot een eerlijke waarheidsvinding te geraken.


  Maak melding

 7. Goede Zaak!

  25 mei 2015, verkiezingen DNA van de republiek Suriname
  Kiezers stemt u massaal op V7
  V7 djie wan betre Sranan
  Time4Change1
  Chan4Pres!
  YesWeCan!, YesWeCan!, YesWeCan!
  C(h)an(ge)!, C(h)an(ge)!, C(h)an(ge)!
  V7 djie wan betre Sranan!
  Stemt U op V7!

  V7!, V7!, V7!, V7!, V7!, V7!, V7!
  Fri!, Fri!, Fri!

  Freedom!, Freedom!, Freedom!, Freedom!, Freedom De Kon!
  Stemt U op V7
  V7 djie wan betre Sranan!
  Chan4Pres!

  Free At Last, Thank God Mighty We Are Free At Last
  Stemt u V7!
  Chan4Pres!

  Recht en Waarheid Maken Vrij!
  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 8. Ik hoop dat het spoedig op de rol staat. Paars denkt dat ze boven de wet staat en alles mogen.

  We hebben genoeg van 5 jaar laster, crimineel gedrag en incompetentie.


  Maak melding

 9. @Bansraj

  We begrijpen wel dat jij door de dikke rookwolken rond om DDB en andere NDP-ers de zaak niet meer zo goed kunt zien. We vragen je slechts daar rekening mee te houden en verder geen onzin en leugens uit te kramen.


  Maak melding

 10. @ Banradj

  Liever houd j broodmolen of j houdbare opening en waar wil j naar toe hufter! Het is 1 persoon met 1 persoonlijke eigenschap of karaktereigenschap en heb ook geen verborgen Agenda ook niet omkoopbaar is sukkel zoals jullie Paarse Bende!

  V.H.P. soso lobie nanga integer!!!


  Maak melding

 11. RobG,

  Wat ben je toch een Paars Teefje

  Bouters heeft zeker niet zijn schaapjes op het drogen.

  Hij is de rijkste man van Suriname zonder 1 dag in zijn leven aantoonbaar eerlijk werk te hebben verricht.

  Je bent een ziek man.


  Maak melding

 12. RobG “k ben daarom van mening dat de rechter een degelijk en fundamenteel onderzoek moet gaan instellen naar het vermogen van deze mevrouw”

  Ik pies in mijn broek van het lachen.

  RobG je zit echt met je neus in de poeder en met je hoofd tot in de endeldarm van Bouterse.


  Maak melding

 13. @RobG,

  Het kortgeding is niet aangespannen door Doekhie, maar door Hussainali-Mathoera. D.w.z. dat de rechter moet gaan toetsen op welke bronnen Doekhie z’n uitspraken baseert. Het is aan Doekhie om aan te tonen dat mevr. Hussainali – Mathoera illegaal aan vermogen is gekomen of andere illegale activiteiten heeft gepleegd.


  Maak melding

 14. DDB zit al jaren op de stoel van de rechterlijke macht…vandaar dat een nooit recht gesproken word in die narco-staat. En ongeschoolde rioolratten als RobG zijn bereid om een kilo stront van die bejaarde, dementerende drugsveroordeelde seriemoordenaar en megacrimineel op te vreten. Dus NIET serieus nemen deze zwerfpaal.


  Maak melding

 15. Wie mevrouw Alihussain – Mathoera kent weet waar we het over hebben. Meneer Rashied Doekhie zal nooit een ander vals beschuldigen. Het zou als NDP- en Assemblee-lid een belediging voor hem zijn. Deze vrouw heeft zich opgedrongen bij Santhokie en speelt een heel vies spelletje. Vanwege Santhoki zijn laks- en verliefdheid, kan er geen juiste beslissing door hem worden genomen door deze mevrouw de laan uit te sturen. Er hangt mede hierdoor dikke rook boven de VHP. Als het haar heet onder de voeten wordt, stapt deze ex-Politie-commissaris gewoon over naar de NDP en wordt ze om zichzelf te redden, goeie maatjes met meneer Doekhie. Wie kent mevrouw Alihussain – Mathoera niet?


  Maak melding

 16. @RobG,

  Ik ben het roerend met je eens dat de rechter een gedegen en fundamenteel onderzoek moet worden ingesteld naar het VERMOGEN van wie dan ook.

  Nu mijn vraag aan jou; MOET ER GEEN GEDEGEN EN FUNDAMENTEEL ONDERZOEK WORDEN INGESTELD NAAR HET VERMOGEN VAN DDB????

  Ik wacht jouw antwoord af!!! STEL MIJ AUB NIET TELEUR


  Maak melding

 17. Meneer Vijay, zijn de meeste demonstranten van de Combemarkt Hindostanen of niet. Ik heb het niet over ras op dit moment. Een ieder die mevrouw Alihussain – Mathoera kent, weet dat zij in staat is zich te gedragen als een mol. Santhoki is de mol bij uitstek. Soort zoekt soort. Elke mol wil de hoofdrol voor zich opeisen. Het zal dus altijd botsen tussen mollen onderling.


  Maak melding

 18. Meneer/mevrouw passant, weet u hoe de mensen V 7 simpelweg noemen? Vee 7. Het zijn zes runderen en toch spreken ze van zeven. Dus die Vee 7 is de grootste komische gebeurtenis in de Surinaamse politiek ooit.

  Je zal een kind op school leren tellen: er zijn zes appels en je vraagt het kind, hoeveel appels zijn hier ? En het kind zegt zeven, dan zou je het ook moeten aannemen. De vrouw heeft zes kinderen en men vraagt haar. Hoeveel kinderen heeft u mevrouw? En de mevrouw zegt zeven. Dan is die mevrouw toch een leugenaar. Evenzo de Vee 7, zes ziekelijke leugenaars. Wie stemt nou op Vee???


  Maak melding

 19. @Bansraj,

  Maar in dit geval botst het toch niet? Ze heeft te horen gekregen dat ze haar naam moet zuiveren. Van wie ze dat moest doen dat weet ik niet, maar waarschijnlijk van het bestuur van de VHP.
  In ieder geval zal Doekhie met bewijzen moeten komen, anders moet hij z’n aantijgingen terugnemen.
  Ik ben ook niet zo gecharmeerd van Santokhi, maar in welk opzicht is hij een mol? Denk je dat hij straks gaat samenwerken met de NDP?


  Maak melding

 20. @Bansraj,

  Het gaat niet om de naam van de combinatie, maar om wat ze het volk bieden. Ik heb het vertrouwen dat ze op het gebied van recht en veiligheid meer bieden dan de NDP.
  Overigen is de naam V7 terecht, want tijdens de vorming waren er ook 7 partijen. We zeggen toch ook niet dat de NDP nu anders moet gaan heten en de D moet vervangen omdat het er niet zo democratisch aan toe gaat binnen die partij? In dit geval hoeven ze die D niet te vervangen, alleen de betekenis ervan: Nationale Dictators’ Partij.


  Maak melding

 21. @RobG,

  “Ik ben daarom van mening dat de rechter een degelijk en fundamenteel onderzoek moet gaan instellen naar het vermogen van deze mevrouw.Daarnaast mag zij haar invloed niet aanwenden om getuigen te chanteren, bang te maken, en te bedreigen in brede zin van het woord” ???

  ————————————————————————————-

  Volgens mij ben je echt van de pot gerukt ! Laat de rechter maar onderzoek doen naar het vermogen van Abrahams en Bouterse. De exorbitante zelfverrijking van deze bewindslieden kent geen grenzen. Schijnt dat Bouterse een vermogen heeft van ruim een half miljard US Dollar ! Te ziekelijk voor woorden. Zelfs de Clintons hebben niet eens zoveel geld.

  Er is maar 1 persoon in Suriname die patent heeft op invloed en bedreigingen en hij heet Desi Lafoe Bouterse met zijn schijn amnestie. Wel mans genoeg om onschuldige burgers en soldaten de dood in te jagen, intussen te schijterig om voor de rechter te verschijnen.

  RobG, als je Suriname lief hebt ga je zonder voorwaarden akkoord met een onderzoek naar Bouterse. Alles voor het volk toch ? Laat Bouterse maar aantonen hoe hij aan dit geld is gekomen.

  Wij horen graag van je.


  Maak melding

 22. @Bansraj,

  Ik kan mij niet aan het idee onttrekken dat de werknemers van de Combe Markt op bevel van hun baas moesten demonstreren. De mogelijkheid bestaat dat elke Surinamer straks op bevel van Baas ongewenst dingen moet gaan doen. Die mogelijkheid moeten de Surinami bhaai en behen elimineren door wijs te stemmen.


  Maak melding

 23. Dhoekhie is sinds de trap van Brunswijk in het parlement niet hersteld. De top van de NDP zou hem moeten begeleiden, of laten behandelen. Deze man is zwaar getraumatiseerd en het is mij bekend dat weinig mensen hem serieus nemen in Suriname.


  Maak melding

 24. @ Bansraj,
  De heer Rashied Doekhie en de NDP zullen nooit zomaar een dergelijke uitspraak doen. Waar er rook is, is er vuur.

  Jaja if joe ma go bing de wan onfoe da a bing ka bredé.
  Maar een oven stook je warm met vuur maar er is geen rook.

  Ai baja hoe ongecontroleerd kun je uitspraken doen


  Maak melding

 25. Beste meneer/mevrouw Pokai Tongo, mevrouw Alihussain – Mathoera was persona non grata als Politie-commissaris bij de Politie geworden. Om als mol te fungeren is haar op het lijf geschreven en is typisch iets voor haar. Deze mevrouw haar bijnaam en Rashied Doekhie’s naam komen haast overeen. Als Politie-commissaris werd ze mevrouw Doekoe genoemd. Als geen belletje bij u gaat rinkelen, dan weet ik het ook niet meer.

  Zo kort voor de verkiezingen kan deze vrouw de VHP met een gigantisch probleem en nog meer gezichtsverlies opzadelen. Mark my words! Ofwel: let op mijn woorden!

  Indien reactie, zonder krachttermen aub.


  Maak melding

 26. Ik denk dat wij binnenkort nog een Paragara met aan het eind een 50 inch Kronto kunnen verwachten over Jogi.
  Hij is vooralsnog in de luwte gebleven maar er is iets op komst die de VHP de das om zal doen !


  Maak melding

 27. Dus in je werk zegt men dat je veel weet en nooit stappen hebt ondernomen, om klaarheid in zaken te brengen, dan ga je naar de rechter noh !


  Maak melding

 28. Als Doehkie in het bezit is van klare bewijzen tegen Alihussain-Mathoera dan had hij dat via het Openbaar Ministerie moeten spelen. Maar aangezien de woorden “recht” en “wet” niet bij Doekhie bekend zijn, speelt hij het op deze laag-bij-de-grondse manier. De “Keizer van Nickerie” is niets meer dan een omhoog gevallen schandknaap van zijn baasje. In documenten van de Amerikaanse ambassade wordt vermeld dat Doekhie, Desi Bouterse en Roger Khan (die naar verluidt leider is van de Guyanese doodseskader Phantom Squad) plannen zouden hebben beraamd om toenmalig minister van Justitie Chan Santokhi en procureur-generaal Subhas Punwasi te liquideren.

  Zo ver voor de man met de tien schone vingers.


  Maak melding

 29. ABRAHAMS ROEPT OP: Vernietig foto van Santokhie op het Stembiljet.
  ABRAHAMS STELT VAST DAT: De NDP de grootste partij in Suriname is. Wij hebben bewezen dat alles in huis hebben. Bouterse is in 1980 met het goede werk begonnen. Vandaag de dag waren we nog in vijandschap met elkaar. De revolutie is gekomen om het land uit de situatie te halen; aldus Abrahams.

  DEZE GASTEN VAN DE NDP HEBBEN TOTAAL GEEN REALITEITSZIN. ZE LEVEN BUITEN DE WERKELIJKHEID
  DEZE GASTEN ZIJN COMPLEET VAN DE POT GERUKT.

  BIJ HET VES DEBAT WAS WINSTON CALDEIRA EEN REGELRECHTE AANFLUITING. HIJ WERKTE OP DE LACHSPIEREN VAN DE AANWEZIGEN.

  ALS DE NDP DE VERKIEZING WINT, IS SURINAME TEN DODE OPGESCHREVEN.


  Maak melding

 30. De VHP is weer bezig, Jezusssssssssssss jongoe.
  wat bezielt de mensen die VHP leiden?
  wanneer gaat deze partij stoppen met haat,
  ze hebben zoveel haat in hun ziel dat als ze zo door gaan dat hun zal gaan verbranden in de hel.

  hahahaha.
  VHP moet niet vergeten, dat alle haat tegen de NDP is ook tegen de mensen die voor de NDP stemmen.

  Dus vhp, gaan jullie even stil staan en na te denken als de mannier hoe ze zo agressief met veel haat doen tegen de ndp afrechts zal werken tegen hun.


  Maak melding

 31. @Mie doro baka 1863,

  Jij verwisselt gerechtigheid voor haat. De VHP heeft alleen maar gerechtigheid op het oog. Maar dat kan je pas weten als je een VHP’er bent. Jij bent het niet, dus klets je maar wat in de ruimte. In Ocer zal dat vast veel applaus opleveren, bij mij en bij heel veel anderen werkt jouw theorietje alleen maar op de lachspieren. Ben je soms in dienst als nar van de NDP? Die de treurige boel daar wat moet opvrolijken door in te hakken op de VHP? Wel, ik denk dat je na de verkiezing je biezen kan pakken dan.


  Maak melding

 32. Waarom deze paarse idioot keer op keer mensen valselijk kan beschuldigen is dat hij zeker van is dat niemand hem een haar kan krenken. Dit alles speelt onder de sterke arm van de Surinaamse Tonton Macoute van baby dino bouterse en onderschat het, leger en politie is niets tegenover deze barbaren.


  Maak melding

 33. Opa taki..a mang dringi en snofie wang tranga lobi paarse mengsel van geest verruimende middelen. Daarom na soso paarse ka der bedrog ai spiet kong. Ma leki wang frefre sa e njang dagoe ka, na so a njang didibri ka der misdaad. Hihihi


  Maak melding

 34. Waar er rook is, is er vuur is een goedkope manier om iemand te beschadigen. En bij een deel van de Surinamers zit dit ingebakken. Er is immers een mofo koranti cultuur. Je hoeft alleen maar uit je nek te lullen zonder feitelijk bewijs over te kunnen leggen. Walgelijk!


  Maak melding

 35. @Harry, @Henry e.a.

  Jullie moeten het geval Husainali-Mathoera zien als een op zichzelf staand geval of een geïsoleerd geval van een ex politie commissaris die zich heeft verrijkt met de wapenhandel.Deze mol heeft inzage gehad in vertrouwelijke nationale en internationale politieinformatie en kon jaren ongestoord miljoenen Euro’s en dollars vergaren.Hoe is het mogelijk dat een politie commissaris met haar salaris een vermogen heeft opgebouwd van miljoenen € en $.


  Maak melding

 36. Jacobus
  Waarschijnlijk pleegt RobG harakiri als de NDP en Doekhie veroordeelt worden.

  Jacobus ik denk dat RobG het niet durft daar is hij te laf voor.Maar dat zou wel het beste voor Su en wkn zijn

  laat me


  Maak melding

 37. @Harry, @Henry e.a.

  Jullie moeten het geval mevr.Alihusain-Mathoera zien als een op zichzelf staand geval of een geïsoleerd geval van een ex politie commissaris die zich heeft verrijkt met de wapenhandel.
  De integere heer Abrahams moeten jullie niet in een adem noemen Alihusain-Mathoera.

  Deze mol heeft hand- en spandiensten verricht voor de wapengandel en ze heeft inzage gehad in vertrouwelijke nationale en internationale politieinformatie en kon jaren ongestoord miljoenen Euro’s en dollars vergaren.

  Hoe is het mogelijk dat een politie commissaris met haar salaris een vermogen heeft opgebouwd van miljoenen € en $? De vrouw is gevlucht van haar post om ontnaskering te voorkomen.


  Maak melding

 38. @RobG,

  Hoezo op zichzelf staand geval?? DDB heeft een VERMOGEN VAN HIER TOT TOKYO: Hier moet je op ingaan????

  IK ZAL JOU MAAR HET ANTWOORD BESPAREN: GEDRAAID IN S`LANDS KAS EN NIET TE VERGETEN COCA MONEY!!!, ALSJEBLIEFT RobG


  Maak melding

 39. Bansraj
  Meneer/mevrouw passant, weet u hoe de mensen V 7 simpelweg noemen? Vee 7. Het zijn zes runderen en toch spreken ze van zeven. Dus die Vee 7 is de grootste komische gebeurtenis in de Surinaamse politiek ooit.

  Je zal een kind op school leren tellen: er zijn zes appels en je vraagt het kind, hoeveel appels zijn hier ? En het kind zegt zeven, dan zou je het ook moeten aannemen. De vrouw heeft zes kinderen en men vraagt haar. Hoeveel kinderen heeft u mevrouw? En de mevrouw zegt zeven. Dan is die mevrouw toch een leugenaar. Evenzo de Vee 7, zes ziekelijke leugenaars. Wie stemt nou op Vee???

  jeeeezus mina waar slaat dit nou op net een kind van 6 het word steeds gekker hier TRIEST,TRIEST,TRIEST

  laat me


  Maak melding

 40. @RobG,

  Wat roeptoeter jij over DE INTEGERE HEER ABRAHAMS DIE WIJ NIET IN EEN ADEM MOETEN NOEMEN MET MEVROUW ALIHUSSEIN-MATHOERA.

  Sorry RobG, JE BENT NIET GOED BIJ JE HOOFD ALS JE ZEGT DAT ABRAHAMS INTEGER is. JIJ BENT EEN SUPER BOUTISTA ALLA PARAMAN.


  Maak melding

 41. De top van de NDP wordt gevormd door mensen met niet meer dan een Mavo diploma. Ook zo Abrahams en zijn goeroe. Intellectuele- , morele en sociale capaciteiten nooit ontwikkeld geweest. Roof, grondroof en het wegdragen van het goud van de Centrale Bank is op hun lijf geschreven. Schaamteloze verrijking van de NDP top. Hoop dat er nog een tribunaal komt na periode Bouterse. Mensen die rekenschap zullen moeten geven aan de Surinaamse gemeenschap hoe zij allemaal aan hun vermogen zijn gekomen. Ik weet van mijzelf: niet meer 1 euro naar Su. Ezels allemaal. En alleen ezels kiezen een meester. Ik gun ze alles. armoede en verpaupering. succes ermee.


  Maak melding

 42. Roep!
  Alles onder 1 dak!
  Ouwe jongens krentenbrood toch.
  Als het de kleine man was, dan zou het best wel een hheeeeeele poos kanne dure hoor.


  Maak melding

 43. ROBBY-X : Prof ABRAKADAMSKI heeft het HELE
  OW-JAARBUDGET WEGGEPIMPT !

  Schoonzoon mag nu met DILIP de Sranan Bevolking
  energie leveren uit Afobaka ! Tegen DILIP-prijzen !

  Deze Zeer Betrouwbare hr ABRAKADAMSKI is nu
  Adviseur van de president met STRAFBLAD !
  Tegen een MEGA-Salaris ! Monnie De !!!

  Desi is nog steeds bij de letter A in het woordenboek,
  het duurt nog een poos voordat hij bij het Woord
  BEZUINIGEN is beland !!!

  Sranan SKEER, het wachten is op de VAL van
  de SRD !

  PS : Bekijken hoe binnenkort de allerarmsten in
  Sranan nogmaals kunnen worden voorzien van VOEDSEL/KLEDING !

  De VISIE van DESI is de PIRANJA, deng beest
  njang alla Sranan Monnie !


  Maak melding

 44. @Srafu,

  Er zijn gezegende mensen op de wereld naar wie het geld vanzelf toestroomt. Iedereen wil zo’n iemand wel iets geven. Zo’n persoon heeft ook geen enkele behoefte om te stelen en omdaat hij weet dat hij gezegend is en altijd zal krijgen, geeft hij alles weg wat hij krijgt.
  Hoe anders is het gesteld met de Bouterse-kliek. Deze mensen zijn zo ongezegend dat ze zich verlagen tot stelen, nog meer stelen en nog veel meer stelen. Hoe meer ze stelen hoe meer gebrek ze ervaren. Ze zullen nooit tevreden en voldaan zijn, want het geld dat arme monden had moeten voeden, kledinglozen had moeten kleden, schoenlozen had moeten schoeien, is nu opgesloten in een kluis. Vrouwe Fortuna opgesloten in een kluis. Gaat ze dan vloeken of zegenen?


  Maak melding

 45. @Henry,
  Die gasten van V7 hebben helemaal geen realiteitszin. .Jullie denken nog steeds dat V7 een goed programma heeft om goud uit de bodem van Suriname te halen.Wij kennen jullie verborgen agenda.Alle school/studie-, sociale/medische voorzieningen die gecreëerd zijn voor het volk willen jullie van V7 afschaffen.Kijk maar uit.De bevolking gaat jullie lynchen, filteren, de Atlantische Oceaan in drijven.Neem me niet kwalijk.Ik ben maar een boodschapper.


  Maak melding

 46. Sranan skeer

  DDB, Ramon Abraham & schoonzoon, Winston Caldeira, Eddy Jozefzoon, Errol Alibux, Jules Wijdenbosch, enz, enz, tja alla moni foe sranan i n ding go zakka. Alla gowtoe, domeingronden, zie ook de obligaties bij staatsolie, enz, enz.

  Volk Oe Wiki No!

  Sranan skeer, maar ding man dies no skeer, ze hebben lak aan het arme en domme paarse volk. Het gaat om hun belang.

  Contractors/aannemers wachten op hun geld voor werkzaamheden die ze voor de overheid hebben verricht.

  Oe opo oe ai! jullie worden bedrogen en voor de gek gehouden. Er wordt zand in uw ogen gestrooid, deze oude vossen als DDB en de gangsters misleiden jullie. Ze hebben een boom gevonden met geld eraan en plukken deze helemaal kaal en jullie als volk hebben het nakijken.

  DDB en de gangsters zijn wolven, die jullie belazeren en aan zichzelf denken. Ze hebben schijt aan het volk.
  DDB en de Gangsters denken aan hun eigen belang, zie OW, pimpen van auto’s, vele miljoenen dollars verdwenen, smeergelden over de bruggen over de Surinamerivier en Coppenamerivier, enz, enz.

  Ben ik nu zo slim of bent u zo oerdom?!

  Oe Wiki en zie dat sinds DDB op 25 februari 1980 een staatsgreep in Suriname gepleegd heeft er altijd armoede en schaarste in Suriname is, lege schappen in de winkels, ontwaarding van Surinaams geld, schaarste aan valuta, geen babyvoeding, enz, enz, enz. Suriname staat weer voor de deur om in grote armoede te komen.
  Weg met deze boeven als DDB en de gangsters.

  Maandag, 25 mei 2015 Algemene Verkiezingen Voor De DNA van De Republiek Suriname.
  Sranansma Oe Bondroe en stemt u op V7!
  Time4Change!
  Chan4Pres!
  Stemt U Massaal op V7!
  V7 da passie é kon!
  V7 foe Sit Sranan boen!

  Stemt U op V7!
  Time4Change1
  YesWe Can!
  Chan4Pres!
  Stemt u op V7!
  Fri, Fri!, Fri!
  Sranan Fri!

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom, Freedom de Kon!

  Free At Last, Thank God Mighty We Are Free At Last

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 47. Bansraj
  Wie mevrouw Alihussain – Mathoera kent weet waar we het over hebben. Meneer Rashied Doekhie zal nooit een ander vals beschuldigen. Het zou als NDP- en Assemblee-lid een belediging voor hem zijn. Deze vrouw heeft zich opgedrongen bij Santhokie en speelt een heel vies spelletje. Vanwege Santhoki zijn laks- en verliefdheid, kan er geen juiste beslissing door hem worden genomen door deze mevrouw de laan uit te sturen. Er hangt mede hierdoor dikke rook boven de VHP. Als het haar heet onder de voeten wordt, stapt deze ex-Politie-commissaris gewoon over naar de NDP en wordt ze om zichzelf te redden, goeie maatjes met meneer Doekhie. Wie kent mevrouw Alihussain – Mathoera niet?
  ======
  Absoluut niet!!!
  Ping zal haar gaarne met open armen ontvangen.


  Maak melding

 48. @Sadharsing,

  Met een verkeerde spelling van je gekozen naam val je door de mand: je bent geen Hindoestaan.
  Maar in de deelstaat Crinmachaj mag je net zoveel subsidie uitdelen als je wilt. Ja, de overheidsuitgaven mag zelfs 100% subsidie beslaan. Maar in Harivart zetten we iedereen aan het werk. Niemand hoeft te bedelen en niemand hoeft z’n energie op te sparen en dik, vet, ziek en lui te worden. Er zal genoeg werk zijn voor iedereen. Iedreeen zal een goed leven kunnen leiden. Geen subsidies. In de deelstaatHarivart geldt: de overheid, dat ben jij!!


  Maak melding

 49. Hoe Openbaar Is het Openbaar Ministerie.
  In twee overeenkomstige gevallen van ernstige beschuldiging is handelingssnelheid van het onafhankelijk en “openbaar” instituut totaal divers! Wij zullen dan wel zien welk objectief oordeel eruit zal komen rollen. Het moet gekker worden in dit land.


  Maak melding

 50. Oh…la..la.Terecht hoor mw Alihussain. Waarom moet een ex -Politiecommissaris vals beshuldigd worden,terwijl zij onschuldig is.Dit is echt misdadig gedoe van de NDP lid Doekhie.Ik denk,dat hier een kwestie van jaloezie op die mw een rol speelt. ” CHE”


  Maak melding

 51. Ineens is de aandacht verlegd naar deze mevrouw die van corruptie wordt beschuldigd. Maar waarom gaat de aandacht niet naar Abrahams? Z’n eigen partijgenoot heeft verklaard dat Abrahams door de president is vervangen omdat hij corrupt was en er miljoenen Us$’s spoorloos zijn verdwenen tijdens zijn bewind.
  Toch wordt deze corrupteling als staatsadviseur aangetrokken door n.b. de president zelf.
  Waar moet hij de president in adviseren? Hoe staatsgelden te verduisteren?
  Waarom vraagt de aanhang van de ND|P niet aan de NDP-voorzitter, tevens president van het land en aan Abrahams hoe dit nou zit? Komt er ooit opheldering?


  Maak melding

 52. @Sadharsing,

  Ik neem je niets kwalijk mijnheer de Boodschapper: V7 is Transparant en is niet zoals DDB die zijn Mattie Ramon die miljoenen heeft Verduisterd de hand boven het hoofd houdt.

  Ik zal je zeggen waarom DDB dat heeft gedaan: EEN DEEL VAN DE BUIT STAAT OP DE REKENING VAN DDB.

  Mijnheer Sadharsing; jij houdt niet van Suriname maar van DE CRIMINEEL DDB.

  DEZE CRIMINEEL BRENGT HET LAND REGELRECHT NAAR DE AFGROND EN JE BLIJFT DEZE SCHURK OPHEMELEN.

  Shame On You,


  Maak melding

 53. hallo doekhie-o ,,waarom is je dochter verbannen uit het ambassade gebouw te den-haag en brodeloos geworden in sme..

  waarom zeg je zelf niks over door abrahams die miljoenen gestolen heeft van de staats-burger..

  waarom zeg je niks over de zoon van je lijder,16 jaar en drie maanden moet zitten in amerika..

  waarom zeg je niks over je lijder die moet worden opgesloten in Nederland voor de komende 11 jaren als hij pres. af is..,veroordeeld is ook voor drugs net als zijn zoon..

  waarom zeg je niks over de moordenaar bouta die 15 mensen heeft vermoord..

  en nog veel meer..

  laat je grote bek maar open trekken..


  Maak melding

 54. @Bharat,

  Jouw deelstaat Harivat, is mijn inziens een mythologische gedachte. Je laat je leiden door sprookjes uit het verleden. In jouw mythologische samenleving zullen de mensen zich laten leiden door priesters. De priesters vertellen mensen verhalen om dingen logisch te maken en de mens moet zich hieraan onderwerpen.

  Ik denk niet dat de moderne mens terug wil naar een tijdsperiode waarin de wil en de geest van de mens geknecht zijn aan de wil van een priesterklasse.Het doet me denken aan het Kalifaat van Isis en Boko Haram.


  Maak melding

 55. @Bharat, in jouw mythologische deelstaat Harivat zullen de vrouwen ondergeschikt zijn aan de man.Ze zullen onderaan de maatschappelijke ladder staan, dus onderin de maatschappelijke piramide. De mannen zijn echt de baas. De vrouwen zullen er alleen zijn om leven voort te brengen, het verwekken van kinderen.

  Maar je weet ook dat in alle tijden en culturen de man het bed wil delen met meerdere vrouwen.De man is een veroveraar van vrouwen (het zit hem in de genen). Als de vrouw iets hier iets tegenin wil brengen en je ziet het al, het zal niet a goed gaan in jouw Harivat.Sterke mannen zullen heersen over zwakke vrouwen. Harivat is mijn inziens een utopie…………………………….


  Maak melding

 56. @RobG,

  Wel mooi hoor dat je wilt meedenken over HARIVART, maar jouw ideeen zijn precies ideeen die passen in de deelstaat CRINMACHAJ (CReoolINdiaanMArronCHineesAnderenJavaaan) en niet in de deelstaat HARIVART.
  In HARIVART leert iedereen Yoga en Meditatie waardoor iedereen z’n zintuigen en lusten kan beheersen. Geweld en onderdrukking van vrouwen is vaak het gevolg van onbeheerste lusten en ego. De moderne maatschappij doet daar niks tegen. Yoga & Medditatie, het middel dat discipline verscherpt en inzicht in de ziel geeft, rust en optimisme bevordert en stress vermindert, wordt er door de christelijke en moslim duivels als iets ketters gezien. Terwijl stiekem een heleboel priesters en imams wel mediteren!! Maar omdat het uit India en het Hindoeisme afkomstig is beweren ze dat het duivels is. En laten zo een enorme kans liggen om de maatschappij een betere plek voor iedereen te maken.
  HARIVART wordt een prachtige plek voor iedereen die er wil wonen en het Hindoeisme wil omarmen!!
  HARIVART mata ki jai ho!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.