Hardcore Entertainment gaat internationaal

2

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 15 mei – De Surinaamse show organisatie HardCore Entertainment zit ook in de organisatie van het concert van de Latinster Marc Anthony, dat op 18 juli in Nederland plaatsvindt. “We zijn partners in het geheel en daar ben ik heel trots op. Hardcore Entertainment gaat internationaal”, vertelt Shaike Maikoe van Hardcore Entertainment. “Shaike Lights & Sounds zorgt voor het geluid en belichting bij het concert en de special effecten zullen worden verzorgd door dochteronderneming The Confetti Maker”, vult hij aan.

HardCore Entertainment die lang geen concerten in Suriname heeft georganiseerd, wil volgens Shaike nog graag grote shows doen, maar de omstandigheden in het land laten het voorlopig niet toe. Het laatste concert van de organisatie in Suriname was die van de bekende Bollywood zanger Rahat Fateh Ali Khan op 13 mei 2011 in de Anthony Nesty Sporthal. Hiernaast heeft HardCore Kassav, Gentleman, Atif Aslam, Himesh Reshammiya gehaald naar Suriname voor het geven van concerten. “We konden deze shows doen dankzij ondersteuning van bedrijven als Kuldipisingh, Rudisa, Cobe Gallerij, M & N car Center, Sanousch Books, Jumbo Group, Amazone International”, benadrukt Shaike.

De deelname in het concert van Marc Anthony is de eerste activiteiten in verband met de samenwerking van HardCore Entertainment met een van de grootste Nederlandse Latin festival- en concert-organisators Pal Mundo. Shaike Maikoe en Rabon Accaibersingh zijn de oprichters van HardCore Entertainment.


2 REACTIES

 1. nieuw verkiezing,nieuw begin..

  wij eisen ,willen geen enkel crimineel meer in het openbaar bestuur het staats – apparaat.,dus ook geen enkel minister-staats-secretaris-v.p.-president..

  we willen een schoon overheids-apparaat met figuren zonder enig crime verleden..

  als volk hebben wij het recht,,bestuurt te worden door oprecht-eerlijke figuren die voldoen aan alle menselijke-rechten en plichten met schone lei..

  weg met al die boeven van vandaag de dag..,die alles gestolen hebben van het volk en wij het volk vandaag arm zijn gebleven,terwijl zij zich zelf hebben verrijkt met staats middelen gronden grond stoffen,puilen uit van bezittingen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.