Scholengemeenschap voor Voortgezet Onderwijs Marowijne

12

Minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling in Suriname en onderwijsdirecteur Robert Peneux maandag bij de aanvang van de de bouw van een Scholengemeenschap voor Voortgezet Onderwijs voor Senioren en een Landbouwcentrum in Marowijne. De gebouwen zullen staan in Moengo achter de openbare school Zink Kampoe. Het startsein werd gegeven door Adhin en zijn collega Soerish Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

12 REACTIES

 1. Het is goed dat Bal-goe zich daar laat inschrijven om zijn nederlands op peil te brengen,want dat is toch malísimo !
  Ik hoop dat hij dit spaans woord verstaat.Ik vraag mij af wat het niveau is geweest van zijn studie op Cuba.Cuba heeft Nederland om hulp verzocht om de voedselschaarste daar aan te pakken.
  Is dat geen schande? Wat kunnen de cubanen zelf ?


  Maak melding

 2. @blaka djoeka,

  Luister joe ati no blakka toch, bal-goe heeft tenminste een opleiding en een bepaald niveau. Op zich is het niet erg want er zijn ook suriaamse medische specialisten die daar opgeleid worden en met succes, maar wat voor opleiding of niveau heeft zijn baas?


  Maak melding

 3. Is heel goed dat oudere mensen kansen krijgen om te leren. Zo geven ze een goed voorbeeld aan die jongeren. Scholengemeenschap doet vermoeden dat meer soorten opleidingen daar zijn. Is dat financieel vol te houden want zoveel oudere mensen gaan ook weer niet studeren. Het zou jammer zijn als die school moet sluiten door geldgebrek.


  Maak melding

 4. Een school der misdaad zou geen slecht idee zijn, gezien het feit dat onberechte misdadigers het heel ver hebben geschopt in de Suribabwaanse corruptie samenleving, die deze zelfde onberechte misdadigers de laatste vijf jaren hebben gecreerd. Vakken als: liegen tegen het volk en de domme aanhangers, hihi,bedriegen,roven,stelen,drugs telen en verkopen,moorden,mishandelingen, banken beroven, staatskas legen,intimideren,indoctrineren, bedreigend opdringen en bedreigend uitschelden zullen de boventoon voeren. Hihihi. Gelukkig hoeft er geen school der misdaad te komen want live, op het veld is dat alles te leren en de leraars en docenten bevinden zich in de regering met aan het hoofd de lijder van deze corrupte paars/gele regering………driko der misdaadstaat Suribabawe. Hahahahahahahaha, met veel spot soso lobi lafoe alla deng oliedomme paars/gele stommelingen sa bribi soso misdadigers. Hahahahaahahahha. Nog vijf jare paar/gele drollen ka vol van misdaad zal het wis en zeker worden. Hahahahaahaha.


  Maak melding

 5. propagandastunt.

  Als suriname skeer is, waar moet het geld dan vandaan komen?

  Kiezers u wordt voor de gek gehouden.

  Wie houdt wie voor de gek?

  Kiezers stemt u bewust en laat zien dat u kunt denken en het juiste besluit kunt nemen.

  Stemt u op V7!

  Chan4Pres!

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Surinamer(s)!


  Maak melding

 6. Misschien komt de nieuwbakken bachelor Bedrijfskunde hier les geven. Een nieuwe nevenfunctie. Als Rutte het kan, waarom hij dan niet?


  Maak melding

 7. In alles heeft Suriname hulp nodig.Die leiders die wij hebben kunnen nauwelijks hun naam schrijven en Bouterse als president heeft meer verstand van wapens om te doden.


  Maak melding

 8. Waarom heeft deze bangerik Ashwin niet zijn zus Asha ook meegenomen? Hij is zelf niet mans gwenoeg om zichzelf te verdedigen en heeft daarom zijn zus ingeschakeld om een brief te schrijven.Was hij bang dat Bokito met zijn zus er vandoor zou gaan?
  Gangadoe !


  Maak melding

 9. als je nu na 5 jaar de opleiding gevolgd hebt,, en je bent nog niet wakker,dan blijft je olie dom zolang je nog mag ademen..

  volgende ronde new slacht-offers..


  Maak melding

 10. Spreekt hij of zij gebroken NL dan betekent het dat hij of zij een andere taal veel beter spreekt…die persoon is multylinguaal. In Su is dit niet zo vreemd hoor. Eigenlijk presteren wij beter want in de meeste andere landen spreekt men maar 1 taal.

  The best way to develop a people is education(Nelson Mandela)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.