Stichting Verantwoord Alcohol Gebruik Suriname geïntroduceerd

2

Voorzitter Rene Kruijt van de Stichting Verantwoord Alcohol Gebruik Suriname, STIVASUR, (m) bedankt de ministers Don Tosendjojo van Handel en Industrie (l) en Edward Belfort van Jusitie en Politie (r) bij de lancering van de stichting. Tosendjojo en Belfort hebben dinsdag samen het logo van de stichting onthuld. De stichting is door door Surinaamse Brouwerij N.V., Suriname Alcoholic Beverages N.V., King’s Enterprises N.V. en Sranan Biri N.V. geïntroduceerd. STIVASUR heeft tot doel het stimuleren van verantwoord alcoholgebruik en draagt dit uit middels zelfregulering.


2 REACTIES

  1. Wat houdt die zelfregulering in? Dat die bierflesjes bij het openen een waarschuwing gaan laten horen: hallo, ben ik uw eerste fles bier vandaag? Drink dan aub verder, anders kunt u beter ophouden met drinken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.