Surinaamse politiechef weet niets van ‘misdaden’ Mathoera

34

PARAMARIBO, 9 mei – De politie is niet op de hoogte van criminele activiteiten gepleegd door ex-politiecommissaris Krishna Hussainali – Mathoera. Dit zegt politiechef Humphrey Tjin Liep Shie. De verdachtmakingen komen van parlementariër Rashied Doekhie (NDP). Die is nu aangeklaagd.

Hussainali – Mathoera, parlementskandidaat van oppositiepartij VHP, zou betrokken zijn bij drugs- en wapenhandel. Zij ontkent dit en heeft een aanklacht ingediend. Dit gebeurde na aanvankelijke weigering publiekelijk te reageren. Ook de politie ontkent nu dus. “Als de korpsleiding op de hoogte was van zulke ernstige strafbare feiten, was er opgetreden”, zegt Tjin Liep Shie tegenover de Ware Tijd.

Doekhie lanceerde zijn aantijgingen tijdens een publieke bijeenkomst van de NDP. Hij deed het dunnetjes over tijdens het radioprogramma Bakana Tori. Of het waar is of niet, wordt nu aangemerkt als hoofdpijn van de beschuldigde. “Laten ze bewijzen dat wat ik gezegd heb, niet waar is”, meent Doekhie. Hij vond het nodig de voormalige politiefunctionaris door het slijk te halen, omdat “zij zich presenteert als een voorbeeldige vrouw.”


34 REACTIES

 1. Njang mang no lobi njang mang. Doekie weet er alles van. Laat hij in zijn Eigen gelederen en vrienden kring kijken naar wie wel of niet veroordeeld en of opgesloten is en wordt opgespoort door Interpol voor vermeende en bewezen drug transacties.
  Zou mij ook niet verwonderen als ik doekie zijn naam zou googlen en ook direct het woord drugs zou tegenkomen.
  Mensen de stembus gaat open voor jullie op 25 Mei gebruik jouw stemrecht om dit gespuis voor goed van de regeermacht te doen verdwijnen.


  Maak melding

 2. DOEKHIE, WAT WEET JIJ VAN DDB`S CRIMINELE ACTIVITEITEN? HEB JIJ ,DOEKHIE , ROGER KHAN NIET GEÏNTRODUCEERD BIJ DDB, JOUW GOD?

  Jij bent de WOORDVOERDER van JOUW GODFATHER. DDB IS TOT ZIJN BILNAAD CRIMINEEL. KIJK NAAR DINO!!

  HIJ IS EEN AARTJE NAAR ZIJN VAARTJE, DE CRIMINELE APPEL VALT NIET VER VAN DE CRIMINELE BOOM.


  Maak melding

 3. DEZE CRIMINELE FIGUREN DIENEN WEGGESTEMD TE WORDEN OP 25 MEI. ALS DIT SURINAAMSE VOLK TOCH VOOR DEZE CRIMINELE BENDE KIEST, IS ZIJ DEBET AAN ALLE ELLENDE DIE HAAR TE WACHTEN STAAT.!!!


  Maak melding

 4. Mevrouw Krishna Hussainali – Mathoera ontkent dit en heeft een aanklacht ingediend. Dit gebeurde na aanvankelijke weigering publiekelijk te reageren. Ook de politie ontkent nu dus. “Als de korpsleiding op de hoogte was van zulke ernstige strafbare feiten, was er opgetreden”, zegt Tjin Liep Shie tegenover de Ware Tijd.

  Toen ik dit hoorde, dacht ik waarom dient Krishna Hussainali – Mathoera, parlementskandidaat van oppositiepartij VHP niet een klacht in bij Jusititie en Politie of een krotgeding aanhangig maken tegen Doekhi. want als je niets doet, kan je nu tijdens de verkiezingscampagne schade van ondervinden bij de kiezers en mocht je gekozen worden, dan zal het je ook nog achtervolgen.

  Nu ik dit bericht lees, zie ik dat Krishna Hussainali – Mathoera wel spijkers met koppen slaat en dat doet mij deugt. zo hoort het aan toe te gaan in een democratische rechtsstaat.
  De vrijheid van Doekhi eindigt, waar de vrijheid van Krishna Hussainali – Matoera begint.

  Volk van Suriname/Kiezers stemt u allen voor V7!
  V7, V7, V7, V7, V7, V7, V7!
  V7!, Dé Kon Djie Wan Betre Sranan!
  Stemt u V7!
  YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!, YesWeC(h)an(ge)!
  Chan4Pres!, Chan4Pres!, Chan4Pres!
  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  Time4Change!
  Chan4Pres!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 5. Natuurlijk weet de korpschef van niets omdat mevrouw Krishnapersad-Mathoera het spel goed heeft gespeeld.. Deze mevrouw verlaat haar goedbetaalde politiebaan om een onzekere toekomst tegemoet te gaan als parlementslid.Maar nee hoor. Check this out!!!! Mevrouw Krishnapersad – Mathoera heeft haar schaapjes op het droge. Deze dame bezit miljoenen euro’s en US dollars en deze gelden heeft ze verdiend als politieagente.Aan me hoela.Mevrouw wist lekker buiten schot te blijven.Ze viel niet op met haar criminele activiteiten.


  Maak melding

 6. Mevrouw Hussainali – Mathoera u weet dat pier-nekie dhoeki aan geheugen verlies lijdt dank zij bonito-lonny-brunswijk B.B.A. en bek&nek Somo, dus no brokko jou ede. Sindsdien is deze man zwaar depressief en weet niet eens weet wat hij allemaal uitkraait. Deze pier-neki deinst er niet voor om anderen zwart te maken.


  Maak melding

 7. Aanklagen wegens smaad. Dan moet hij wel over de brug komen met bewijzen van hetgeen hij stelt. Met gewoon “laten lullen”, komt hij er te gemakkelijk van af en blijft er een smet op het blazoen van mevrouw Hussainali en gaan veel mensen wellicht denken ” waar er rook is, is er vuur”. Dit werkt dan toch in het nadeel van de beschuldigde terwijl degene die de beschuldigingen heeft geuit niets hoeft te bewijzen.


  Maak melding

 8. Vele stinkend rijke corrupte paarse poepvliegen krijsen op dezelfde wijze als hun baas op allen die anti-paars zijn. Het moraal onder vele paarse oliedomme stommelingen is net zoals hun lijders lager dan laag. Ma kut, neks no fout.


  Maak melding

 9. In tegenstelling tot Doekhie heeft mevr.Hussainali haar plicht als moslima volbracht en Mekka bezocht.Ook heeft ze veel werk voor de SMA verricht op de vrouwen afdeling.
  Ze is getrouwd met een bemiddeld persoon.Een erfgenaam van het Hussainali imperium.Ze hoefde niet bij de politie te gaan maar zag het als haar roeping om op deze manier haar land te dienen.Dit terwijl Doekhie een jaar de gevangenis in moest.Vandaar zijn aversie tegen wet en recht.


  Maak melding

 10. Surinaamse politiechef weet niets van ‘misdaden’ Mathoera………………dan behoort hij het te onderzoeken….maar ja ! de politie ?


  Maak melding

 11. A-Joeng

  Ik daag je uit met bewijzen te komen dat mevrouw Krishnapersad-Mathoera criminele activiteiten heeft gepleegd. En dan moet je naar de politie ermee stapen.
  Heb je die niet hou dan je grote bek..
  Mensen beschadigen zonder bewijzen, dat het enige dat je kan.
  Paarse kakkerlak

  Lees wat Jacobes schrijft over haar vermogen.
  Dan leer je nog iets.

  WEET !
  Als jij zo alwetend bent.
  Waarom geef jij de politie chef dan geen bewijzen van fraude?

  Hou anders je waffel.
  Het beschadigen van andere mensen is het enige wat jij kan.

  De paarse kakkerlakken zjn bang dat deze mevrouw veel stemmen gaat krijgen.
  Dus willen ze haar als fraudeur presenteren.

  Ik hoop dat de wet wordt aangepast dat er dubbel wordt betaald als blijkt dat iemand onterecht is beschuldigd van o.a. fraude.

  Want ze houden pas hun mond als je ze in hun portemonnee pakt.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 12. Doekhie: ‘Ik heb niets tegen de Abop’, mie gado ziet hij er zo uit! Volgens mij loopt die smeerlap met gewichten in zijn zak en nog een grote bek ook. A foefoeroe monie e jang a mang.
  Aan brunswijk; was het soms een foodoe of wintie schop.


  Maak melding

 13. Als ik naar de omvang van de Surinaamse economie van de afgelopen 50 jaar kijkt, verbaasd het mij steeds dat velen heel snel rijk zijn geworden met “handel” . En dat in een vrij arm land met amper een miljoen inwoners.


  Maak melding

 14. 10 mei 2015

  Een gedurfde, maar goed gerichte uitspraak van Doekhie !

  Advies: Onderzoek al de oude opslagplaatsen, waterkelders en waterputten in Paramaribo, Wanica, Saramacca, Para, Nickerie en Kwattaweg, richting 3e Rijweg.

  Brunswijk hoeft niet meer gecontroleerd te worden, want die heeft een arsenaal vol en niemand durft daar te komen of iets over te zeggen.

  In 2007 had Srika hier op het forum al gepost dat in Suriname te bewijzen valt, dat jonge Hindoestanen, nog geen 16 jaar oud, al in het bezit zijn van een jachtwapen en Port D’armes (vergunning).

  Hoe zij hieraan zijn gekomen is en blijft een interessante vraag.
  Srika


  Maak melding

 15. Bij de Verenigde Hindoestaandse Partij wordt alles wat krom is gewoon recht geluld! Ouwe jongens krentenbrood dus en de buitenwacht mag het vegen!


  Maak melding

 16. Hetgeen bij de paarse partij krom en scheef is zal nooit en te nimmer rechtgeluld kunnen worden. De geschiedenis van de paarse lijder en zijn familie kan door geen enkel persoon verdoezeld, veranderd en goedgepraat worden. Natuurlijk, voor wat het goedpraten betreft behalve door degenen die stom en blind achter hun paarse grapjas lijder aanlopen en alles van hem goedkeuren.


  Maak melding

 17. @Srika: In 2007 had Srika hier op het forum al gepost dat in Suriname te bewijzen valt, dat jonge Hindoestanen, nog geen 16 jaar oud, al in het bezit zijn van een jachtwapen en Port D’armes (vergunning).

  Hoe zij hieraan zijn gekomen is en blijft een interessante vraag.

  ————

  Waarom heeft Belfort verzuimd het te onderzoeken? Misschien was hij te druk bezig met enkelbanden, weekendverlof en ander zaken of wilde hij verdoezelen dat 13-jarige Marrons al aan het verkrachten en roven waren geslagen waardoor bewapening voor de slachtoffergroep interessant werd?
  Ook zou er een onderzoek moeten komen waarom Marronrovers alleen niet-Marrons beroven. Reuze interessant.


  Maak melding

 18. @Paraman

  De NDP er ontbeert innerlijke beschaving waarvan jij steeds getuigt.Ook in het leger schelden jullie de rekruten uit en denken dat dat opvoeden is.
  Luister naar het antwoord van William Waidoe naar Doekhie toe en wordt wijs.


  Maak melding

 19. 10 mei 2015

  Nog maar 14 dagen voor de bevolking van Suriname haar gelijk mag uitspreken.

  Nu roept de diaspora in Nederland – Srika ontdekt op de foto alleen maar Hindoestanen en Gerald van den Tweel – Surineds op hun familie in Suriname te adviseren niet op de NDP te stemmen.

  Srika denkt, dat de Surineds hier in Nederland hun eigen problemen hebben en zich beter daarnaar kunnen richten.

  Laat de Surinamers in Suriname zonder druk van buiten hun eigen gelijk op 25 mei a.s. uitspreken.

  Stelletje hypocrieten die zich in de foto uitgeven als de diaspora in Nederland. De stress en wanhoop neemt nu langzaam de overhand bij deze lieden!!!
  Srika


  Maak melding

 20. Aan ‘Het Volk” het zijn niet de azijnpissers uit het buitenland die Suriname arm houdt maar het zijn wel dezelfde azijnpissres uit het buitenland die ervoor zorgen dat Surinamers hun mondje kunnen voeden. Wees dankbaar dat er azijnpissers uit het buitenland maandelijks voedselpakketten en geld naar het arme volk der Surinamers overmaken.
  Soso krotoe oso, soso kakasani, soso poeperij en stronterij no lobi.


  Maak melding

 21. wie op v7 stemt is het ééns met het plunderen van staatskas , want dat hebben ze vanaf 1975 gedaan en nu willen ze het weer gaan proberen lachman en de rest van de vhp.


  Maak melding

 22. Wie op de ndp stemt is mede-schuldig aan moord en heeft een criminele inborst.
  Voor wat betreft de gestolen suri waarde papieren, dat is een te hoge school uitleg, dat begrijpen die ndp’ers niet. Ze zijn allang blij met die paar srdees die ze krijgen om vlaggen te vernielen, om zich vervolgens met een voldaan gevoel naar hun krotjes te begeven.
  Tjee potie!


  Maak melding

 23. Het lijkt alsof die Doekie is doorgedraaid.
  Daar hoef je geen psychigiater voor te zijn om dat
  te constateren.
  Alcohol of machtsdronkenschap kunnen ook de reden zijn van zijn gedrag..
  Something is wriong with this guy.
  De man heeft hulp nodig.


  Maak melding

 24. @Seng-Sang, je bent een ondankbare hond het waren de zwarten die Suriname leegplundert zoals het overal de gewoonte is. De VHP heeft ervoor gezorgd dat het land een beetje ontwikkeld heeft meegemaakt anders was Suriname nu net zo als Bangladesh. Je bent een zwarte racist die de schuld van jouw falen in de schoenen van een bevolkingsgroep legt. Ga heen met je ordinaire gelul !


  Maak melding

 25. 11 mei 2015

  Srika citeert Esmerald:
  Wie op de ndp stemt is mede-schuldig aan moord en heeft een criminele inborst.

  Srika zegt: Wie door corruptie in het gebied van de Inheemsen (Indianen) eens grond heeft gepikt, dient het terug te geven !!

  Esmerald, wanneer geef jij en je familie die gronden te Carolina terug aan de Inheemsen? Waar ligt dus het etterrijke moraal?
  Srika


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.