Formatie Re-Play weer in originele bezetting

0

De populaire R&B popgroep Re-Play is na tien jaar weer in originele bezetting. Alwin, Henk, Sam & Mark zijn terug op het podium. Een nieuw album wordt binnenkort verwacht. Dat meldt Paramaribo Entertainment Newz Network P.E.N.N.

Re-Play werd in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Drie muzikale vrienden, die al eerder als ‘The Pasadenas’ met elkaar deelnamen aan de Soundmixshow en zelfs twee Engelstalige singles uitbrachten in Duitsland. Tijdens het luisteren naar de Spaanstalige versies van nummers van Toni Braxton en Boyz II Men kwam de band op het idee om ook in de eigen taal te gaan zingen. Dit werd door het publiek met open armen ontvangen.

Na de toetreding van Mark Dakriet in 1995 was een Nederlandstalige R&B sensatie geboren. In 2003 aankondigde Mark aan te willen werken aan zijn solocarrière en richtte Re-Play zich steeds meer op Suriname. “Nu zijn ze weer herenigd en is een nieuw album in de maak”, benadrukken ze.

Re-Play scoort hits als Never Nooit Meer (samen met Gordon), Niemand en Ala Day ( Ik leef alleen voor jou). Nu zijn ze weer helemaal terug. “Onze producer belde me op en zei dat -ie nog één keer wilde knallen met Re-Play”, vertelt Mark Dakriet. “Daar hoefde ik niet over na te denken. Ik zei meteen ja!”, besluit hij.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.