PING geeft toelichting op plannen aan pers

11

Ramsoender Jhauw, voorzitter van de Partij voor Integriteit, Nationale motivatie en Gelijke kansen (PING), geeft woensdag tijdens een persconferentie een toelichting op zijn plannen om de vrije pers te subsidiëren, de overheidsadministratie transparant te maken en corruptie ferm te bestrijden. Jhauw bevestigde tijdens de ontmoeting met journalisten dat alle kandidaten van de PING-partij in Coronie zich hebben teruggetrokken. Hij zegt dat de ABOP van Ronny Brunswijk de kandidaten met geld heeft weggelokt.


11 REACTIES

 1. Met alle respect voor deze man, maar a mang no meki wang kans. Net zoals de vele nieuwkomers die nauwelijks enige politieke bagage hebben. Alleen van de klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt. Ma kut, na Suribabawe we tang toch. Iedereen kan dingen naar het ambt van presidentschap. Als onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugsbonzen, misdadigers e.d. randfiguren dat kunnen, dan ook verslaafden, ,psychopaten, valse paarse dominees etc. In principe kan zelfs een recidivist, een delinquent en zelfs een gevangene gaan voor het verworden ambt van moord/misdaad president, of niet hihi. Ma kut, kondre na troetroe wang Afrikaanse bakba winkri waar de allergrootse misdadigers van Suribabawe in tel zijn en de macht aan hen is gegeven door oliedomme paars/gele stommelingen. En hun aantal is groeiende. Suriname waarheen………Suribabawe.


  Maak melding

 2. @Jona,

  Dat heet nou democratie. Dat ‘iedereen’ een kans maakt. Maar in Holland maakt alleen Bolle Willem een kans om in een gouden koets te rijden. Leuk voor hem. Sneu voor mij. En misschien had jij ook een keer in een gouden koets willen rijden. Tant pis voor jou.


  Maak melding

 3. Alle kandidaten van PING in Coronie zijn omgekocht. Zo zie je maar welke kandidaten deze Partij voor de Integriteit had uitgezocht en geplaatst: zeer integere personen die al bij de eerste de beste proef cum laude slaagden.


  Maak melding

 4. meneer ping jhauw,,verdoem je tijd niet met egoïstische bedoelingen en sluit je aan bij een grote partij..

  daar heb je meer kans van slagen dan al die stemmen die je zou krijgen te verwaarlozen..

  wees een heer,en sluit je aan bij de grote jongens..


  Maak melding

 5. Jhauw heeft duidelijk een grove fout gemaakt door het werven van kandidaten aan één persoon toe te vertrouwen. De motivatie die die man gaf om op te stappen slaat werkelijk nergens op. En dat geldt ook voord e motivatie van de anderen.

  Het heeft er alles van dat Jhauw
  – hetzij opgelicht is door iemand die dacht het wel aan te kunnen of gewoon enige tijd over een auto wilde beschikken.
  – hetzij, wat erger is, bewust is de val is gelokt door iemand die hem een loer wilde draaien en daarom deze man naar voren schoof en vervolgens samen een aantal andere nep kandidaten wierf. Een scenario dat ik niet kan uitsluiten omdat Jhauw de corruptie hard wilde aanpakken.

  Lijkt mij dan ook nuttig als een journalist de CV’s van die hele kandidaten lijst eens onder zoekt. naar verbanden en relaties.


  Maak melding

 6. Jona toch hoe kan je zo iets schrijven.het zijn in feite beschuldigingen
  die nimmer juridisch bewezen kunnen worden.Mr.Wiskie top
  advocaat is bezig de huidige president zijn naam te zuiveren.
  Wat ik tot nu toe heb gezien in dit mooie land is te danken aan president Desi Delano Bouterse.Daar kunnen ze hier nog van leren
  Nederland wordt geregeerd door een stelletje hypokrieten,al deze beschuldigingen komen straks voor het europese gerechtshof en zullen zij die dit op hun geweten hebben zich moeten verantwoorden.
  De persoon een Belg zal straks tijdens de zitting nog eens zijn verhaal doen en de waarheid zal dan eindelijk naar zo veel jaren
  boven water komen.Ik ben zeker dat deze president zijn naam zal worden gezuiverd.Zij die dat hebben gedaan zullen dan verantwoording moeten afleggen voor het geen ze hebben aangericht.Ik hoop en bid dat deze president herkozen zal worden
  en die herkenning zal krijgen die hij verdient !
  Leo Snel.


  Maak melding

 7. @Smatje

  Ik dacht dat er maar 1 partij was voor mensen die op Jhauw lijken. Dus niet, want er is behalve VHP nu ook PING.
  =================
  Je bent en blijft een onbeschofte, walgelijke racist. ZIEK


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.