Seedorf en Davids in team Suriprofs, live verslag via AT5

11

Op woensdag 13 mei spelen de Suriprofs, het elftal met profvoetballers van Surinaamse origine, een benefietwedstrijd tegen Jong Ajax. Onder andere oud-internationals Clarence Seedorf en Edgar Davids schitteren in het shirt van de Suriprofs. Ook ex-Ajacied Evander Sno is opgenomen in het Suriprofs-elftal.

Andere spelers die het Suriprofs team versterken, zijn Ajaxcieden Ricardo Kishna en Jaïro Riedewald. Van SC Cambuur Calvin Macintosh, Donovan Slijngaard en Mikhail Rosheuvel. En Gianni Zuiverloon, Roland Alberg en Dion Malone van ADO Den Haag. ADO Den Haag-trainer Henk Fraser zit als coach van de Suriprofs op de bank en heeft samen met Aron Winter de leiding over het elftal.

De wedstrijd, die wordt gespeeld om verschillende maatschappelijke projecten in Suriname te ondersteunen, vindt plaats op het sportcomplex de Toekomst in Amsterdam. Dit is allemaal live op AT5 en RTV NH te volgen van 18.40u – 20.50u.


11 REACTIES

 1. Is gewoon een shirt uit een afrikaans land…….geen enkel ander surinamer behalve de afro-surinamer herkent zich in dit shirt…..triest..!!!


  Maak melding

 2. sonnyboy je lult gewoon uit de wilde weg.
  Ik weet niet welke afkomst je bent,ga je bezig houden met andere zaken die je aangaat.


  Maak melding

 3. Zo’n wedstrijd zou in Suriname gespeeld moeten worden.
  Dan kan iedereen de sterren van weleer en de toekomst eens van dichtbij bekijken.
  Waarom moeten dit soort wedstrijden altijd in Nederland worden gespeeld ?
  Seedorf heeft zelfs een eigen stadion aan de Highway, waar nooit iets gebeurt, behalve, dat het gras wordt gemaaid.
  Ik denk, dat de sterren andere redenen hebben om niet naar Suriname te komen.
  Welke laat ik in het midden, want die laten zich niet moeilijk raden.


  Maak melding

 4. @ Cochise,

  Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom deze wedstrijd niet in Surname gespeeld wordt. Zoals je weet ligt het Seedorf-stadion (!) dichter bij Paranam dan bij Paramaribo. Dus dat trekt al geen publiek aan. Ten tweede: de reiskosten kunnen ze nu besparen en in de maatschappelijke projecten stoppen. Ten derde is de Toekomst een uitstekende multifunctionele accommodatie, waarmee geen enkele accommodatie in Suriname zich kan meten. Zelfs het AK-stadion niet. Bovendien zal het aantal toeschouwers in Amsterdam groter zijn dan in Paramaribo, waarvan de boromangs de helft uitmaken. Dat schiet dus ook niet op! Ik kan nog wel een aantal redenen opnoemen, maar daar ga ik je maar niet mee vermoeien.


  Maak melding

 5. Net als de surinaamse vlag….same shit.een ieder die dat ziet alleen bepaalde afro suries, ik zou zeggen haal jouw kop uit t zand. Btw “Sang”…..een lul is vrouwen kost…….Jouw kost dus…!!!


  Maak melding

 6. jammer dat het zo gaat(tegendraadsgevecht)…begrijp jullie verhalen wel…maar we moeten het toch leuk vinden dat er zoiets is…


  Maak melding

 7. Surinaamse veteranen tegen de Ajax kneusjes.
  De gele ster in de Surinaamse vlag is voor de Chinezen. Het geeft aan de plaats van de Chinezen in Suriname: in het centrum.
  Chinezen vormen het hart van Suriname. Jammer dat er geen Chinese speler meedoet. Die ADO-trainer werkt wel voor een Chinees.
  Ze spelen op de Toekomst. Er is een grote toekomst weggelegd voor Seedorf en Davids als voetballer?


  Maak melding

 8. Vermoeiend, al die negatieve mensen…
  Leuk, dat het wordt georganiseerd. Als je betere ideeen hebt of het beter kan, meld je aan bij de organisatie. Ga wat doen met je leven!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.