Opening Aquarep in de Paramaribo Zoo

4

First Lady Ingrid Bouterse- Waldring heft dinsdag de officiële opening verricht van de Aquarep in de Paramaribo Zoo. De First Lady is berschemvrouwe van de Stichting Dierentuin Suriname. He project is gefinancierd door Rosebel Gold Mines N.V. in het kader van haar tienjarige goudproductie. De Aquarep huisvest kleine diersoorten uit het tropisch regenwoud, waaronder vissen, spinnen, kikkers en slangen, die in aquaria en kleine bakken zijn te bezichtigen.


4 REACTIES

 1. Een zeer prijzenswaardig initiatief van de relevante instanties in Suriname.Het werd tijd dat men met dit soort initiatieven de Surinaamse bevolking meer kennis wordt bijgebracht over het dierlijk leefmilieu en de diverse diersoorten in Suriname.


  Maak melding

 2. Het hoeft niemand te verwonderen als de paarse verpaupering onder al die paarse oliedomme aanhangers van de buurt, wederom al die dieren stelen en opeten. Want na soso misdadigers e doe so wang sanie en wetens of niet, men is een misdadigers als men iets steelt, wegneemt, alles wat bij de wet verboden is. Maar vele aanhangers van haar man zien dat anders, we stele omdat we hebt altijd honger, hihi, net als onze lijder van et land Suribabawe. Neks no fout, is allemaal mooi, maar we wagte tot ze weg zijn enne we gaan koekoeloere zolas ndp-elite dat hebt gesien doen, da we ook gaan onze slag slaan……diere stele. Hihihi


  Maak melding

 3. @ Sorry Rob G.

  Wat zijn dan die relevante instanties? De Surinaamse overheid heeft geen cent in de Paramaribo Zoo gestoken! Het zijn particuliere sponsors, Blijdorp Rotterdam, multinationals als Rosebel en initiatieven van liefhebbers. En de kennisoverdracht behelst slechts het in groepsverband bezoeken van de Zoo door scholieren e.d. Ze leren welk deel van een dier het best eetbaar is.


  Maak melding

 4. Gaat bellie na de verkiezingen weer afreizen met zijn 2 buitenmannen om het Interpol paspoort weer in te leveren? Zodat de staat nogeens srd 100000 armer wordt?
  Daarna verdwijnt hij in de parbo zoo in het ratten verblijf. Na als een rat gestolen te hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.