Kandidaat Nationale Partij Suriname betaalt campagne zelf

16

PARAMARIBO, 7 mei – John van Coblijn, kandidaat voor de Nationale Partij Suriname, NPS, en combinatie V7, betaalt zijn propaganda zelf. Om zijn campagneactiviteiten te financieren is hij bereid zelfs huis en haard te verkopen.

Enkele bezittingen zijn al verkocht, zoals zijn terreinwagen en schilderijen. Dat de partijleiding een ietwat andere aanpak voorstaat, mag geen naam hebben. “Mijn doel is om alle NPS’ers binnen te krijgen. Ik wil de stem van het volk in het parlement vertolken. Ik zal de stem van het volk zijn”, verklaart Van Coblijn tegenover de Ware Tijd. Voor hem betekent het dat hij zijn verkiezing zeker wil stellen.

De partij heeft de aanhang aangeraden om op kandidaat Wayne Telgt te stemmen. Er wordt op gerekend dat genoeg stemmen overblijven om ook andere kandidaten over de streep te halen. Nieuwkomer Telgt moet zo verzekerd zijn van een plaats in het parlement. Van Coblijn trekt vooral de zogenaamde volksbuurten in om te mobiliseren. “Er wordt geen campagne gevoerd die losstaat van V7 en de NPS.”


16 REACTIES

 1. ik vind dat wanneer iemand iets wil, vanuit het diepste van zijn hart, dan moet hij het krijgen. en als zijn bedoelingen goed zijn, dan staat ons heel wat goeds te wachten. na de afgelopen lijdenstijd, die nog niet voorbij is, kan er van alles bij. wat maakt azijn zuurder? wat is erger dan dit?


  Maak melding

 2. Velen vragen zich in gemoede af, fa song sma kan denki dat deng de onmisbaar. Niemand is onmisbaar, En onmisbaar ben je als je vele kansen hebt verspeeld. Het begint bij die ene…..wees altijd bescheiden. Het wordt een en al teleurstelling. Hij denkt een Atlas te zijn. Hihi. Oma nanga opa tak, .libie a mang in ing denki, respecteer a wijze, want a no de a fasi foe deng bigi crimineel leki deng didibri ini Nationale Dididri Partij. Neks no fout.


  Maak melding

 3. Als je winst afhankelijk is van geld dan zijn de NDP (Bouterse) en ABOP (Brunswijk) de winnaars.
  Want hoe krom en scheef het klinkt, in Suriname is alles te koop behalve bij integere personen en dar telt Suriname maar een aatal duizenden van. De grote massa gaat voor omkoping vandaar Njang Dringi Presiri het zich kan permitteren zich zo op te stellen.

  Go for integraty perons mr. Telgt succes.


  Maak melding

 4. Waarom begint van Coblijn niet een eenmansfractie? Hij lijkt me iemand die zich straks niets zal willen aantrekken van wat de meerderheid binnen zijn partij wil, als hij zijn zin niet krijgt, zit hij zo bij de NDP of de ABOP op schoot, hij heeft zijn verkiezing immers zelf betaald, niemand van de NPS moet hem iets komen vertellen. Als hij zijn huis en haard verkoopt om met het geld propaganda te voeren, doet hij dat in de hoop het straks dubbel en dwars terug te verdienen, hij doet het niet omdat hij zo veel van het volk houdt, ik ben nog nooit een politicus tegengekomen die zijn terreinwagen en schilderijen verkoopt omdat hij zo graag gekozen wil worden OM VOOR HET ARME VOLK TE WERKEN. Als hij zo graag voor het arme volk wilde werken, waarom kocht hij die dure spullen dan in de eerste plaats, hij had het geld dat hij daarvoor gebruikte al eerder kunnen doneren aan een goed doel, dat deed hij echter niet omdat hij een dure smaak heeft, hij wil helemaal niet armoedig leven, als van Coblijn straks gekozen wordt zal het me niet verbazen dat hij net als Abrahams zal reageren toen die boef hoorde dat de NDP gewonnen had. Iedereen weet nog hoe Abrahams aan het pimpen sloeg toen hij eenmaal de macht in handen had.


  Maak melding

 5. waarom nu ineens zo’n haast om al die grond-papieren uit te rijken..

  m.n. onder toeziende oog van de n d p leiding..,,\\zijn deze

  gronden -papieren van de minister zelf ,is het zijn persoonlijk bezit,waarom niet door gewone ambtenaar uitgereikt..

  bovendien is het zó,dat dit soort stukken voor uitreiking,wordt je uitgenodigd door de staat ,zeg maar domein kantoor om je stukken op te halen..

  de hele voorgaande jaren is er niks gedaan,maar op het laatste moment wordt er hals brekende toeren gedaan om indruk te maken..

  maar het is te laat mensen..,,die 18000 woningen zijn ook niet meer gekomen..

  wat dacht je zelf van die ziekenhuis in wanica..,,een fundering dat net een zwembad is geworden en afgekeurd storting..

  de mofinas slaapt niet..


  Maak melding

 6. Cobie weet dat hij vanwege zijn positie op de lijst niet binnen zal komen. Het is zeker wrang voor iemand met zijn positie binnen de NPS. Hij heeft zeker aanhang, vooral in Parbo dus kan hij gekozen worden vandaar dat ie alles op alles zet. De NPS zit straks natuurlijk wel met de gevolgen van dit eigen initiatief. Als Cobie gekozen wordt dan heeft hij het zelf gerealiseerd en bekostigd dus is hij ook geen verantwoording aan niemand verschuldigd. Het wordt lachen op de dagen na 25-5-2015


  Maak melding

 7. Vreemde actie van Van Cobijn. Je vraagt je daarom af aan wie hij de spullen verkocht heeft en onder welke voorwaarde.

  Straks blijk het dat Van Cobijn een paars paard is. DDB heeft ook over de slag om Troje gelezen op de legeropleiding.


  Maak melding

 8. Cobie!, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. (=je kan beter iets voortijdig stoppen dan doorgaan tot het helemaal verkeerd gaat)

  Kom met een verklaringuit en laat de kiezers zien dat je deel bent van een team V7 en naar het advies van de leider luistert.
  Stem massaal op Dwain Telgt V7 in Paramaribo.

  Stemt u massaal op V7 in her Sranan!
  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Stre Def Stree, Wi No Sa Frede

  God zij met ons Surinamer(s)!


  Maak melding

 9. Geld afkomstig uit staatskas , waar haald hij het dan vandaan ???
  godo broko syrie panja now , nu komt de aap uit de mou maar er volgen nog meer die met staatsgelden hun campa gaan financiren let maar op somo zogenaamd geld van china heeft gekregen .


  Maak melding

 10. Dat is typisch het kenmerkende van de NPS. Ze hebben lak aan Cobbie en zien hem liever de grond inzakken. Ik snap het niet dat Van Coblijn het ook nog niet niet doorheeft. Hij heeft afgedaan voor de NPS omdat de Partijleiding een stemadvies geeft voor de komediant Telgt. De partij ziet meer heil in het cabaretske van Telgt dan de inbreng van de econoom John van Coblijn. Triest de nationale teloorgang van de NPS. De partij is op sterven na dood.John van Coblijn hoort thuis bij de NDP en niet bij de NPS.


  Maak melding

 11. Aha Brada Coblijn. Wat hoor ik nou!!! Meneer Coblijn is bereid zijn huis en haard te verkopen voor zijn campagneactiviteiten. Wel niet zo verstandig hoor. Want als straks de NPS met V7 verliest,dan ben je een zwerver. De laatste tijd worden ook veel zwervers slachtoffer van de crimi. Dus watch out!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.