Aliyah heeft genoten van optredens in Suriname

8

PARAMARIBO, 7 mei – De jonge Nederlandse zangeres en actrice met Surinaamse roots Aliyah is vol lof over haar optredens en verblijf in Suriname. Ze belooft het land gauw weer te bezoeken. “Ik heb van jullie genoten en voel me vereerd dat ik zo een grote mooie show mocht geven in de Anthony Nesty Sporthal”, vertelt ze. “Niet getreurd Suriname ik kom terug, i promise” vult ze aan.

Aliyah bedankt haar fans in Suriname voor de steun en geloof in haar. “Zonder mijn fans zou ik dit niet kunnen bereiken.” De zangeres bezocht Suriname voor de tweede keer en gaf twee geweldige concerten. Het eerste vond plaats op 2 mei in de Anthony Nesty Sporthal en het tweede op 3 mei in club Zenaida.

Aliyah Kolf, zoals ze officieel heet, won in 2011 met haar geweldige vertolking van ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston het vierde seizoen van Holland’s Got Talent.


8 REACTIES

 1. Ik ben trots op alyah, maar hoe oud is zij en mag zij tot zolaat opteedens geven. En hoe zit het met haar school. Damaru heeft zijn school niet afgemaakt maar wil in de politiek met zijn hersenloze hoofd. Ik hoop dat de ouders van alyah in ieder geval hun kind goed begeleiden en zich niet laten leiden door geld.


  Maak melding

 2. Verwarrende video. Ik snap dat het kinderliedjes zijn die dit meisje zingt maar dit lijkt allemaal zo schizofreen. Ze is duidelijk vernoemd naar Aaliyah Houghton (verkeerd gespelt overigens) en daarbovenop doet ze ‎Quvenzhané Wallis na. Ugh. Totaal gespeend van originaliteit.


  Maak melding

 3. Hoi hierboven “totaal gespeend van originaliteit…””

  mijn voorstel is: wij, surinamers en zo (surineds) zijn nog niet zo gewend in deze entertainment wereld en ik denk dat wij nog ons eigen plekje moeten zoeken en vinden. tot die tijd is het geen ramp om van alles na te doen.

  wat belangrijk is, is dat er continuiteit is in ons streven, zodat de eerstvolgende generatie kan zeggen: dat doe ik beter, en dat doe ik zo.

  dus niet origineel? laat maar, al doende leert zij.

  michael jackson walgde op gegeven moment ook van zijn roze kinderliedjes, (voor volwassenen, gezongen door een jongetje)

  geef haar een kans.


  Maak melding

 4. @Dre
  Het ligt niet aan onervarenheid kerel. Surinamers hebben al decennia geleden bewezen uitstekende entertainers te zijn. Wat me tegenvalt is dat dit meisje overduidelijk talent heeft maar door een zeer lui team wordt gemanaged.
  – De videoclip hierboven is rommelig gemengd met beelden uit de film “‘Annie” waarschijnlijk om de kijker op het verkeerde been te zetten
  – De vertaling van de text is van erbarmelijke kwaliteit
  – Haar naam verwijst naar een inmiddels een legendarische zangeres die helaas te vroeg is overleden, waardoor ze is opgezadeld met een verwachting die ze niet gaat waarmaken.
  – Ze is te jong om zelfstandig haar eigen nummers te schrijven dus heeft ze (hopelijk) een management team dat haar begeleid maar te incompetent is om met origineel werk te komen dus laten ze haar maar dingetjes na doen.

  Kijk naar de foto. Ze kijkt als en heeft de hele styling van QW uit Annie. Jammer. Al doende leert men heeft hier dus geen enkele relevantie omdat ze het allemaal niet zelf verzint.


  Maak melding

 5. dag aliyah wanneer kom je naar suriname
  ik mis je hor
  je show wad pragtig en aliyah is 15 jaar ze is al jarig geweest dus ze is 16 jaar oud wat voor rommel schrijven jullie dat aliyah liefde liedjes maakt is het jou belang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.