Obligatie-inschrijving Staatsolie Suriname succes

20

PARAMARIBO, 5 mei – Staatsolie Maatschappij Suriname heeft het doel van zijn obligatie ruimschoots gehaald. Volgens het bedrijf is voor ruim vijf en negentig miljoen dollar ingeschreven op de tweede obligatielening.

Het bedrijf wilde vijf en vijftig miljoen dollar binnenhalen. Alle inschrijvingen zijn goedgekeurd. Alleen behoudt het bedrijf zich het recht voor een toewijzing terug te draaien als het antecedentenonderzoek dit vereist. De obligatielening biedt een jaarlijkse rente van ruim zeven procent. Staatsolie wil het geld gebruiken om haar investeringsprogramma voor de komende vijf jaar te financieren.

Het investeringsprogramma bedraagt ongeveer een miljard dollar. De investeringen worden hoofdzakelijk gefinancierd uit eigen middelen, aangevuld met leningen van een internationale groep van banken. De inschrijvingen worden geregistreerd door De Surinaamsche Bank. Staatsolie heeft de afgelopen drie jaar een omzet gehaald van ruim een miljard dollar.


20 REACTIES

 1. Volgens V-5,25 doemdenkers zou het niet goed gaan met Suriname en de Surinamers. Waar komt dan die ruim US$.95.000.000,00 vandaan?


  Maak melding

 2. @Para suppletie man, de staatsschuld en de hoogte van de deviezen / goudvoorraden liegen er niet om. Zelfs Bouterse wordt zenuwachtig. Zijn megalomane verkiezingsbeloftes zijn niet uitvoerbaar en weet je waarom ? Suriname is skeer !

  Have a nice day


  Maak melding

 3. Grote getallen, populistische cijfers…..we herkennen het allemaal wel. Maar als straks de realiteit aan het licht komt, blijkt het allemaal weer de bekende Surinaamse zeepbel te zijn. We gaan het meemaken, kwestie van geduld.


  Maak melding

 4. @ Paraman,

  Jouw God DDB heeft +-500.000.000 aan Vreemde Valuta op diverse Buitenlandse Bankrekeningen DUS HET GAAT GOED MET SURINAME.

  JIJ BENT EEN OLIEDOMME SUPER CLOWN!!!!


  Maak melding

 5. @Paraman,

  Jouw GOD DDB, ZIJN GEHELE VERMOGEN IS MEER DAN DAT VAN DE CENTRALE BANK VAN SURINAME.

  JE HEBT JE NATUURLIJK NOOIT AFGEVRAAGD HOE HET KOMT DAT JOUW GOD ZO EEN VERMOGEND MAN IS GEWORDEN???

  WEET JE NOG, PARAMAN DAT DDB ADULT-BOEKEN VERKOCHT???


  Maak melding

 6. @Paraman,

  Volgens DINO zou CC-1 voor elke KILO 1000 euro toucheren, weet je nog. Ondanks het GIGANTISCHE VERMOGEN van jouw GOD DDB, krijgt TWIST-LADY maandelijks 6000 SRD.

  MONIE NO SARI GIE JOE GADO DDB


  Maak melding

 7. Econoom Paraman rekent zich rijk. Staatsolie de kip met de gouden eieren is al ritueel geslacht door de paarse kamp.
  Dit bedrijf heeft onvoldoende liquiditeit om tegenvallers op te vangen. Shell en BP houden zich toch ook niet bezig met gouddelving. Bouterse heeft Staatsolie de nek omgedraaid.


  Maak melding

 8. Maak de namen eens bekend van de inschrijvers op de obligaties. Zou reuze interessant zijn te zien welke mensen hun zwart geld witten.


  Maak melding

 9. Met deze Obligatielening komt STAATSOLIE niet in LIQUIDITEITS– PROBLEMEN, maar hiertegen over staat dat de RENTELAST OP TERMIJN kan gaan drukken op de WINST.

  Hopelijk OVERKOMT STAATSOLIE niet hetzelfde lot als de CENTRALE BANK MET EEN TORENHOGE SCHULD EN EEN MONETAIRE RESERVE die niet toereikend is.

  Mijns inzien had de STAAT, LEES DDB,STAATSOLIE NOOIT MOETEN OPDRAGEN OM DEEL TE NEMEN IN DE GOUDDEALS.


  Maak melding

 10. Paraman j bnt en blijft totdat j laatste inhalatie zal circuleren van 1 koude luchtstroom met 1 strijdbijl waar j om notie meewaait,de eindstreep zullen inmiddels behaald worden zonder 1 bijl of uzi,maar met intrinsieke motivatie!

  V.H.P. soso lobi nanga Respect!!!


  Maak melding

 11. Smeergelden van Ballast Nedam, meer dan 110 miljoen us-dollar van het ministerie van ow, waar is dat gebleven?, wit wassen van zwart geld, enz. enz. De rovers hebben hiermee een goede gelegenheid geschapen of gevonden om hun oude dag en van hun familie, kleinkinderen veilig te stellen.

  Het zullen de mofina wan zijn die op een houtje zullen blijven bijten.

  De dief roept, houdt de dief.
  Wie houdt, wie voor de gek?

  Sranansma oe wiki no?
  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  Stemt u daarom op V7
  Time4change!
  Chan4Pres!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 12. Alleen het feit dat een deliquent/drugscrimineel uit de jaren tachtig president commisaris is geeft al aan wie allemaal hebben ingeschreven. Ondertussen krijsen al die paarse oliedomme stommelingen blij, Staatsolie is van baas. Hihihi eeh baas zijn idee……eeeh. Neks no fout. Hihi


  Maak melding

 13. @Henk Molenaar,

  Heb je ZIJN HOOFD DIEP BAUTA`S REET soms gezien? Hij is in geen velden of wegen te bekennen? Misschien is hij gevlucht naar een ander forum?

  Misschien moet ik toch INTERPOL inschakelen om naar deze figuur te zoeken?


  Maak melding

 14. dus ik snap al die gekke posting niet. je ziet dan men aan geen weet van zaken heeft. het is de burgerij die het geld heeft opgebracht. alleen vind ik het jammer dat de mensen die hun 95 miljoen stoppen geen deel worden in de vennootschap. dus geen aandeelhouders.


  Maak melding

 15. @sosoboto : Niet de BURGERIJ haalt op een SMERIGE
  wijze GELD weg bij STAATSOLIE, maar de BENDE
  van DDB, voor ONZIN-NDP-UITGAVEN !

  Puru ala deng handlangers fu DDB DRAPE !

  Noso un kan wakti a FAILLISSEMENT fu Staatsolie !

  PS : Desi e denki dati den Srananman no abi YEYE !
  Desi e denki takki ala Sranaman ede boro !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.