Nationale Partij Suriname laakt solocampagne kandidaat

11

PARAMARIBO, 5 mei – John van Coblijn, kandidaat v oor oppositiegroep V7, voert een solocampagne. Van Coblijn, lid van de Nationale Partij Suriname, NPS, gaat huis aan huis. De partijleiding is er niet blij mee.

Er zijn afspraken over hoe campagne gevoerd wordt voor de NPS. Nu vraagt Van Coblijn dat op hem wordt gestemd. “Ik ben niet op de hoogte van een eigen verkiezingscampagne die Van Coblijn voert. Met de structuren is afgesproken dat in Paramaribo aan alle NPS’ers het stemadvies wordt gegeven om op kandidaat zeventien te stemmen”, zegt Rusland tegenover de Times of Suriname.

Die kandidaat is Wayne Telgt. De verwachting is dat als Telgt genoeg stemmen trekt ook de rest van de partijkandidaten de eindstreep haalt. Zo wordt tegelijk verzekerd dat Telgt binnenkomt. Niet iedereen lijkt er dus vrede mee te hebben. Rusland weet van geen wijken. “Wij van de NPS kijken naar wat in het belang is van de partij. We weigeren te kijken naar belangen van individuele personen.”

11 REACTIES

 1. Van Coblijn is gewoon doordrongen van het feit dat hij zich heeft aangesloten bij een verkeerde partij, maar uit familiare sentimentele overwegingen is hij blijven vastplakken bij de NPS. Cobie past niet bij de NPS, de partij van de arrogantie, de partij die neer kijkt op het kiezersvolk.Cobie tracht persoonlijke contacten te leggen met het kiezersvolk en dat mag niet van de heersende partij elite, de NPS nomenclatura. Neem van me aan dat Cobie binnen de NPS structuren reeds in ongenade is gevallen, nu lichtelijk in het openbaar en straks wordt hij compleet afgemaakt door het bestuur NPS. Cobie, is een loyalist van Venetiaan geweest en ook bij deze mastodont van de NPS kreeg hij geen poot aan de grond. Hetzelfde lot is Dr.Hans Breeveld overkomen.


  Maak melding

 2. Cobie nps of kom je ook bij NNDDPP,je mag overlopen hoor,,,geen probleem,,,,,溢流可能不NDP overlopen mag maar niet bij ndp..
  I LOVE SU WOON EN WERK…dess for press 2015..


  Maak melding

 3. Bredi sondro kasie no swetie…dus Coby neemt geen risico….ik kan hem niet kwalijk nemen…in het verleden karavaan trekker voor een ander nu trekt hij zijn eigen karavaan te laat wakker…maar liever te laat dan nooit.


  Maak melding

 4. De heer rusland is vergeten dat de n.p.s. een hoogmoedig partij was en nog steeds is maar zodanig gestraft is dat het uit elkaar valt. Jepei no de meneer rusland.


  Maak melding

 5. Het gedrag van de heer Van Coblijn is precies het gedrag van de oude garde,
  het is een gedrag van de roots van de NPS.
  De NPS is altijd een ego partij geweest die politicus heben gehad, eenmaal op de gezeten stoel zitten, nooit er af willen of van af willen.
  ze willen op de stoel zitten tot de dood.
  Van Coblijn is vecht voor eigen belang, die denk niet aan verjonging.
  Maar tradities van de NPS weten ze ook niet van verjonging betekend, het stat niet in de idologie van de partij, dus je kan Van Coblijn niet kwaliijk nemen.

  straks als Van Coblijn niet zijn zin krijg, zal hij ook de overstap doen naar een andere partij zoals velen anderen hebben gedaan die hun niet niet hebben gehad in de partij,


  Maak melding

 6. Maar als Van Coblijn bij mij aan de deur komt, geef ik hem gelijk een Bigi Brasa met mijn Lobi Obja, soso lobo meneer van Coblijn, je bent welcome bij mij aan de deur en ook in huis hahahaa, wij moeten het toch samen doen dus kom maar. wij houden ook van je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.