Plotse duisternis voedt optimisme oppositie

16

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 4 mei – Suriname mag rekenen op een veel beter leefklimaat de komende tijd. Dit zeiden verschillende leiders van oppositieblok V7 tijdens een massameeting in Nieuw Nickerie. Het uitvallen van de elektrische voorziening kon geen domper leggen.

Het uitvallen van de stroom kwam toen de toespraken al een eind op weg waren. Volgens de leiders was er sprake van sabotage van de huidige regeerders. Intussen wordt dit ontkend bij energiebedrijf EBS. Volgens verschillende sprekers kan de regering kunnen haar taken niet aan. Het is merken aan de toenemende armoede in het land. Het onvermogen wordt ook nog verergerd door de toenemende corruptie.

Ook is stelling genomen tegen de beschuldigingen aan het adres van V7-kandidaat Krishna Hussainali – Mathoera. Volgens NDP-bestuurslid Rashied Doekhie is de ex-politiecommissaris een crimineel. Bij V7 wordt deze aanval als laf aangemerkt. Het zou een afleidingsmanoeuvre zijn tegenover de lamlendigheid van de regeerders. Volgens de leiders is Suriname aan verandering toe en zal die komen ook.


16 REACTIES

 1. Waarom beweert Doekhie dat Mathoera een crimineel is en probeert hij haar op die manier ZWART te maken? Bij de partij van Doekhie heeft men geen problemen met mega misdadige criminelen, met of zonder veroordeling of een titel op zak, ALS ze tenminste paars zijn of worden, of op z’n minst bereid zijn om samen met paars een regering te vormen, dan ‘neks no fout’!! Als Mathoera morgen zegt dat ze overstapt naar de NDP is ze in de ogen van Doekhie zo smetteloos WIT als 100% pure cocaïne.


  Maak melding

 2. En volgens meesteroplichter Doekhie is Dino Bouterse een lieve jongen die er door de Nederlanders en de Amerikanen er in is geluisd in een poging om Suriname te her koloniseren.

  Ik zie de speeches van deze gek op de Surinaamse tv en als dit een NDP topper is, dat weet je hoe het niveau is van deze Paarse Roversbende.


  Maak melding

 3. NDP plaatst overal in het land NDP-paarse vlaggen.

  Wat is de betekenis die de kiezers, jong en oud, man en vrouw hieraan geeft

  Zie Goslaar: daar staan ook NDP-vlaggen.
  Vaart de Goslaar van van A Naar B?
  Antwoord: Nee!

  Dus die NDP vlaggen die overal geplaatst worden, is heeft dezelfde getekenis, Nada, notie, neks!, is precies als al die luchtkastelen van de NDP

  Luchtkastelen van de NDP:
  – overal massaal NDP-vlaggen plaatsen,
  – 18000 woningen,
  – bruggen over de grensrivieren van Suriname,
  – Gouden Kerst,
  – Voedselschuur van het Caribischgebied,
  – voor ieder leerling een Laptop,
  – voor iedere leerling een cel om mee te telefoneren,
  – 4-baanssnelweg naar Brazilië met Fly-overs,
  – Treinverbinding naar Brazilië,
  – enz, enz, enz.

  DDB Graatie! NDP Graatie!, DDB en de gangsters graatie!
  DDB Let My People Go!
  DDB en de Gangsters, Let My People Go!
  DDB en de Gangsters, Let My People Go!

  Sranansma oe Bondroe en stemt u massaal op V7!
  V7 de kon djie wan betre sranan!
  Stemt u massaal op V7!
  Yes We C(h)an(ge)!Yes We C(h)an(ge)!, Yes We C(h)an(ge)!

  DDB en de gangsters is alleen, maar lucht, die zichzelf verrijken, zie smeergelden van Ballast Nedam?, vraag maar aan Jules Wijdenbosch en DDB,

  Vraag: DDB en Ramon Abrahams! waar de meer dan 110 miljoen US-dollar van het ministerie van Openbare werken is gebleven?.

  Vraag: Eddy Jozeszoon!, wat hebben die schoolboeken gekost en is het het onderwijs en wetenschappen er wat aan gehad of is het weggegooid geld? Hoe komt dat? Wat is er met al die boeken gebeurd?

  Cassavefabriek. Vraag aan Lakien, wat heeft deze fabriek gekost en in waarom is deze verkocht en wie heeft eraan verdiend?

  Goud!
  DDB en pleegzoon, Van wie zijn al die scaliens die op de Surinaamserivieren varen en goudwinnen?
  De goudmijnen in Benzdorp: Van wie zijn deze goudmijen en hoe kom, komen jullie hieraan?

  Enz, enz, enz

  Volk van Suriname oe wiki no!

  Maandag, 25 mei 2015, Algemene en Nationale Verkiezingen DNA Voor De Republiek Suriname
  Kiezers man/vrouw, oud en jong,
  Stemt u massaal djie wan tra wintie in sranan.
  Time4Change!
  Stemt u massaal voor V7
  Chan4Pres!
  YesWe C(h)ange!, Yes We C(h)an(ge)!, Yes We C(h)an(ge)!
  Fri, Fri, Fri
  Sranan Fri

  Surinamers hoeven niet in armoede te leven, Time4C(h)an(ge)! Yes We Can, Stemt u massaal op V7

  Fri!, Fri!, Fri!, Sranankondre en Sranansma Fri!
  Free, Free, Free!, Thank God Mighty We are Free At last!
  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede!

  God Zij Met Ons Suriname(r)s!


  Maak melding

 4. Hadden ze maar net zoveel mangoplantjes geplant als paarse vlaggen dan had het land er nog wat aan. Surinamers moeten maar de oude kokolampoe van stal halen, want het kan onverwachts duister worden. Er zijn apparaten te koop die een vuurtje, een houtvuurtje bvb, kunnen omzetten in electrische stroom waarmee je je mobieltje kunt gebruiken of opladen. Misschien dat onze vriend Chu Ha dit kan importeren en verkopen in Suriname?


  Maak melding

 5. Volgens NDP-bestuurslid Rashied Doekhie is de ex-politiecommissaris een crimineel.
  Inplaats dat deze rijke stinkende poepvlieg in zijn eigen paarse corrupte tuin kijkt, krijst hij allerlei beschuldigingen richting V5. Blindziend en doofhorend, beneveld door de paarse misdaad/moord demon der hebzucht en machtzucht ziet hij door de bomen het bos niet meer. Ma kut wie met pek omgaat wordt mettertijd mee besmet, en dat kan men terecht zeggen van de vieze stinkend rijke paarse poepvlieg sa lobi na moro bigi misdadiger foe Suribabwe…didibri, hihihi I’m nasty.


  Maak melding

 6. Misschien kunnen ze deze zelfde Dokie vragen waarom een gezochte crimineel is benoemd tot inspecteur van politie.
  Deze hele NDP troep boven en onder de wet.
  Kan hij misschien ook van die kwik beker van naarendorp drinken.


  Maak melding

 7. Saboteren en intimideren zijn alledaagse gebruiken bij deze paarse roversbende, Die door verschillende lieden van deze paarse partij worden toegepast, zoals een Doekhie die daarbij ook nog zwaar psychisch gestoord is, daarbij komen steeds meer jongeren zoals een Konrad en een Endfield die inmiddels ook gehersenspoeld zijn, allerlei rotzooi vertellen over andere politieke partijen, om de jongeren te proberen te overtuigen om niet op die partijen te stemmen, en met dit soort vullis moet je een land opbouwen.


  Maak melding

 8. Off topic, met permissie.

  Herinnert u zich deze nog!

  Voor de kiezers is het dus duidelijk wat moet gebeuren op 25 mei 2015.

  Kies je voor de NDP en de Megacombinatie, dan kies je voor:
  • Geen monetaire dekking
  • Inflatie en armoede
  • Verdwijning van onze goud en deviezen voorraden
  • Een zwakke SRD met vele nullen erbij
  • Oneerlijke leiding op de Centrale Bank en monetaire roof
  • Een Centrale Bank die geen beleid kan uitvoeren
  • Economische vernietiging en schaarste aan allerlei goederen.

  Een stukje tekst (NPS)van 25 mei 2010, die helaas is uitgekomen!


  Maak melding

 9. Je zou bijna gaan denken dat het succes dat Cyriel Daal heeft gehad in de tachtiger jaren iemand anders heeft geinspireerd om het terug te doen. Maar dan nu tegen de verkeerde groepen. En natuurlijk houdt hij van iedereen. Het meest houdt hij van de mensen die hij het makkellijkst kan bestelen. ZIELIG – ZIELIG – ZIELIG


  Maak melding

 10. Dit is niet de eerste keer dat tijdens een V7 meeting plots de stroom uitvalt. Bij NDP meetings blijft de stroom altijd stromen. Misschien moet V7 een generator aanschaffen.


  Maak melding

 11. Pier-Nekie rashied dhoeki kan anderen beschuldigen, maar dino is en blijft onschuldig. De fam. bouterse zijn de beste van de allerbeste de rest zijn criminelen volgens pier-nekie.


  Maak melding

 12. @Esmerald

  Je leeft in het verleden meiske. De NPS heeft geen bestaansrecht meer en zal worden afgestraft bij de verkiezingen. Nul zetels voor jouw NPS en heel veel huilie huilie. Het is allemaal NDP wat de klok slaat in Suriname en jullie blakka bakras in Nederland blijven hopeloos geloven in een Suriname vol met marionetten van die Hollanders. Wat een toestand!


  Maak melding

 13. vraag aan doek-hie ,,

  waarom zijn dochter uit de ambassade van Den-Haag in Nederland is weg gehaald en terug geroepen naar sme..

  een eerlijk antwoordt a.u.b.


  Maak melding

 14. Plotse duisternis die tijdelijk was. Maar de kans is erg groot dat de Surinamer kiest voor permanente duisternis. Zo politiek naief is hij wel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.