Trafassi al geboekt voor Ouwru Yari 2015 in Suriname

0

De Owru Yari Tour 2014 van de dans en showband Trafassi in Suriname was zo een groot succes dat de bedrijven nu al unaniem een verzoek hebben neergelegd voor Owru Yari 2015. Dit zegt de zanger tevens bandleider Edgar ‘Boegroe’ Burgos. “In vergelijking met vorig jaar hebben wij minder openbare optredens gedaan, wel meer besloten feesten, waardoor wij langer door konden spelen en meer liedjes uit onze repertoire konden putten maar ook nieuwe nummers met succes konden introduceren,” denkt Boegroe terug.

Trafassi heeft drie nieuwe nummers ge√Įntroduceerd tijdens de 2014 tour, die als een bom insloegen. Het publiek deed volgens Trafassiman Boegroe heel enthousiast mee met de nummers Krakeling, Schatje wil je me achternaam en Hindustaanse vrouwen hole Au Au Au. Tevens was het de vuurdoop van de ‘Skraki-Koti’ (combinatie van skrakidrum en kotikawina drum), een uitvinding van Bugru, waarmee de dance en show band veel succes had.

De grote vraag is: wordt de nieuwe Trafassi CD een download- of een fysieke versie? We zijn benieuwd! (Paramaribo Entertainment Newz Network)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.