Nieuw radiostation in Suriname: Agida

2

Technisch directeur Winston Lamé van Radio Agida doet wat hij gewend is: radio maken. De stichting Omni heeft deze week, bijna vijf maanden na de eerste proefuitzending, Suriname’s nieuwste radiostation gelanceerd. Radio Agida station is te beluisteren op 106.1 Mhz /FM. Het station is ondergebracht in het centrum van de partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP). Caprino Alendy, ex- en erevoorzitter van de BEP, is algemeen directeur van Agida.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Wie luistert er tegenwoordig nog naar de radio? En vooral niet als de meeste radiozenders in Suriname politiek gekleurd zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.