Nieuw radiostation in Suriname: Agida

2

Technisch directeur Winston Lamé van Radio Agida doet wat hij gewend is: radio maken. De stichting Omni heeft deze week, bijna vijf maanden na de eerste proefuitzending, Suriname’s nieuwste radiostation gelanceerd. Radio Agida station is te beluisteren op 106.1 Mhz /FM. Het station is ondergebracht in het centrum van de partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP). Caprino Alendy, ex- en erevoorzitter van de BEP, is algemeen directeur van Agida.


2 REACTIES

  1. Wie luistert er tegenwoordig nog naar de radio? En vooral niet als de meeste radiozenders in Suriname politiek gekleurd zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.