Sergio Bunsee wil debuutvoorstelling ook in Suriname spelen

1

Sergio Bunsee wil zijn debuutvoorstelling Moeilijk?! ook in Suriname spelen. Dit zou ergens in 2016 plaatsvinden, vertelt hij aan Paramaribo Entertainment Newz Network. “Ik denk ook eraan om het stuk in Suriname te spelen. Ik heb goede reacties van het Surinaams/ Hindostaanse publiek in Den Haag gekregen. Ze zeiden: mijn God, je moet deze show naar Suriname brengen”.

Over het Surinaams tintje in zijn voorstelling zegt hij het volgende: “Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan is volgens mij een oud Hollandse uitdrukking. Ik als Surinamer neem het extra letterlijk en doe gewoon helmaal niet moeilijk, nergens om. Met andere woorden mi ne spang! Drie vrouwen geen zorgen, Niet moeilijk doen. Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat alleen Surinamers meerdere vrouwen hebben, maar die komen er openlijk voor uit. Nederlanders doen het sneeky”.

Moeilijk?! is niet alleen geschikt voor Hindoestanen of alleen voor Nederlanders of alleen voor creolen. “Ik raak iedereen en dat is wat ik tijdens de show ook terug krijg”, meent hij. Sergio Bunsee (1981) is opgegroeid in twee culturen. Hij voelt zich meer Surinamer. Dit vanwege zijn Surinaams gebruiken en gewoontes, Zijn ouders die van Surinaamse komaf zijn, hebben elkaar in Nederland ontmoet. Inmiddels zijn ze 28 jaar gescheiden.

Moeilijk?! is een voorstelling met muziek, komische sketches en verrassende anekdotes over de moeilijke kant van de liefde waar iedereen weleens mee kampt. De voorstelling wordt gehost door Narsingh Balwantsingh.


1 REACTIE

  1. Ben naar de voorstelling van Sergio in Hoorn geweest.
    Was echt heel goed en heb heel veel gelachen echte sranang fatoe,s

    Veel succes in SU


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.