Ruben Peiter bevorderd tot commissaris van politie

12
Ruben Peiter bevorderd tot commissaris van politie

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie, heeft hoofdinspecteur Ruben Peiter maandag bevorderd tot commissaris van politie in Suriname. Peiter behoort daarmee tot een groep van vier hoofdofficieren met de op een na hoogste rang in het Korps Politie Suriname. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie, heeft de rang van hoofdcommissaris van politie, de hoogste rang in de Surinaamse politieorganisatie.


12 REACTIES

 1. Ruben Peiter wordt door België nog steeds beschuldigd van drugssmokkel van 20 kg cocaine in 1997, maar is daarna met de noorderzon vertrokken. Hij staat nog steeds op de Interpol-opsporingslijst. Als voormalig commandant van de ME heeft hij zich actief beziggehouden met internationale drugsgerelateerde criminele handelingen, evenals het huidige hoofd van de nationale veiligheidsdienst, Melvin Linscheer. En deze man is nu commissaris van politie? De hele godvergeten top van dit land bestaat uit criminelen! Je moet toch wel stekeblind zijn als je dit niet ziet. Maar goed, dom geboren en niets bijgeleerd, die paarse zooi.


  Maak melding

 2. Ze zijn echt van God los in Suriname. Wederom wordt een internationaal gezochte drugscrimineel op een hoge post neergezet, notabene die van politie commissaris!
  Maarja, je bent schoonzoon van een drugsmaatje van Bouterse hè! Het verval van Suriname gaat onverminderd door, waarom zou je boter op je brood smeren als je het op je hoofd kwijt kan.


  Maak melding

 3. @seng-sang

  De opmerking van Jona is een terechte opmerking en snijd hout!
  Schoonvader van deze Peiter is een bekende van interpol vanwege drugsgerelateerde ” bezigheden” samen met baas B.!
  Dino’ tje kon er ook niet afblijven en Peiter staat sedert 1999 op de wanten lijst van Interpol !
  Zo, wie moet er nu aan een pil?


  Maak melding

 4. Suriname is een land met de onbegrensde mogelijkheden. Criminelen aan de macht. Hoe moet deze goede man beleid voeren als hij op de lijst van Interpol staat? Wat voor land is dit? Inherent helemaal geen respect voor het volk.
  En nota bene is deze man politieman.


  Maak melding

 5. Pipa Americana,…hoofdmatador van de DOMME massa ,hier.zwijgen zou je beter staan,doe dat dan gaat er een wereld voor jou open..,die Jona is er ook zo een,Masra henk Molenaar is de klap op de vuurpijl.idem dito !! oeng go plij bat en bal .


  Maak melding

 6. @ Seng-Sang,

  Dat heeft er alles mee te maken. Het hebben van tien schone vingers, een onbezoedeld blazoen en een onberispelijke c.v. is in Su geen garantie voor een goede baan. Alleen in Suriname loont de misdaad.


  Maak melding

 7. @Printa.

  Het zou je sieren als je de moeite zou nemen om je te verdiepen in de personage’s waar we over praten.
  Dus niet het onvoorwaardelijk dom volgen van je pres. In crime!
  Als jij nou eens je oogkleppen af zou doen dan kunnen we met open vizier bepalen wie er dom is!


  Maak melding

 8. De echte grote drugsbehoefte is de schuldige van alles. We beschuldigen elkaar van het probleem die gecreëerd is door de ander. Nederland is het walhalla van de drugswereld… Ze lachen jullie uit met dat stomme gelul hier op deze site. Doen jullie die oogkleppen af en zie het groter geheel….


  Maak melding

 9. @ Printa,

  Kan je ook nog wat anders dan alleen maar op de man spelen? Typisch paars addergebroed. Ik heb je nog nooit kunnen betrappen op een inhoudelijk commentaar. Je bent gelijk aan je baasje, slaaf! Die gaat ook iedere discussie uit de weg, speelt op de man en heeft ook geen inhoud. En daar loop jij slaafs met je staart tussen je poten achteraan. Het gaat hier over de benoeming van de drugscrimineel Peiter als commissaris van politie en Interpol-verdachte. Maar voor jou zal dat wel normaal zijn. Reageer daar eens op!


  Maak melding

 10. Waarover wordt er gefilosofeerd. 80% van de jongeren verslaafd, crimineel en niksnutters.

  Wie is oppermactig: degene die de jongeren aan de zijde heeft.

  Ded rest bekijk et maar of verval tot de mentaliteit van de jongeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.