Hotel Torarica Suriname lanceert nieuw dansfeest

7

PARAMARIBO, 28 apr – Hotel Torarica komt met een nieuw dansfeest, genaamd ‘Suriname Dance Night’. De eerste editie vindt plaats op donderdag 30 april, een dag voor de dag van de arbeid, op de Pier van het hotel. Voor de muziek zorgen Stimofo, TheGenerals en Naks Kaseko Loko.

“Het wordt een avond waar ook de verschillende Surinaamse invloeden te merken zullen zijn. Naast muziek is er Surinaams eten. Speciaal voor het evenement zijn er een Warung Tor met Javaanse gerechten en stands waar de echte Surinaamse bloedworst te koop is”, meldt de marketing afdeling van het hotel.

Torarica Suriname Dance Night wordt een keer peer jaar gehouden. Met de Closing Party, die op de eerste zaterdag van januari wordt gehouden, boekt het befaamde hotel veel succes. Altijd uitverkocht.


7 REACTIES

 1. Dit is niet verbazend want als er een ding is wat Surinamers, ondanks de ellende en de armoede waarin ze leven, graag doen dan is het feesten en beesten en dansen. Organiseer 365 dagen in het jaar een feest in Suriname en de tent zit tjokvol maar werken ? Ho maar ! Daar zijn ze te lui voor en hopen maar al te graag op hulp / steun uit het buitenland.


  Maak melding

 2. Wat u aanvoert, Jan Willem, is wel erg generaliserend. Gelukkig is er een groot aantal Surinamers die het belang inzien om te denken vanuit een ander (werk)perspectief. Niet iedereen (o.a. mijn gezin en ik) wenst de hand open te houden voor vadertje staat!!


  Maak melding

 3. Valt reuze mee; entree 30srd.
  Niets mis mee; 1 organiseert en maakt geld, de andere verkoopt eten en maakt geld, en de andere gaat dansen…..

  Inderdaad niet iedereen is afhankelijk van de staat, er zijn genoeg Surinamers die keihard werken en niets van doen hebben met de staat en/of politiek. En zo hoort het.

  Helaas worden deze mensen overstemd door het letterlijke gebrul van de afhankelijken, zodat het erop lijkt, dat elke suri hulpeloos is.
  Vergelijk het maar met de tenenkrommende Nederlandse beelden over suri. Het zijn altijd opnames rondom de centrale markt. Een outsider krijgt vervolgens een beperkt beeld van de bevolking en puinzooi, alsof dat typerend is voor het land.

  Hier in Nederland ga je 1 keer in de 5jr naar de stembus, vervolgens ga je verder met het opbouwen van je eigen leven. Je bent zeker niet afhankelijk van de politiek, je zorgt voor je eigen have en goed.
  Dat is het verschil met suri, gedurende 5 lange jr, wordt je bestempeld als zijnde paars of groen, en heb je een probleem als jou partij toevallig niet in de regering zit.


  Maak melding

 4. Domme reactie van Jan Willem…. deze luie mensen waar je het over hebt, zijn de afstammelingen van mensen die zware offers hebben gebracht voor jou voorouders. Die onder barbaarse taferelen gedwongen waren keihard te werken voor soms enkel een bordje eten en een honds bestaan. Racisten zo als jij verdienen geen respect. Ook de huidige generatie Surinamers in Nederland werkt zich uit de naad om het hoofd boven water te houden in het ongelijk en oneerlijk verdeelde systeem die ze is opgedrongen. Een situatie waar ze niet om gevraagd hebben, maar die ze is overkomen. Dus speel niet de superieur hier, maar toon wat meer respect naar je medemens toe. De bedelstatus is nooit iets van onze cultuur geweest. We zijn al eeuwen hard werkende mensen… ten goede van de Hollander


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.