Presentatie V7-verkiezingsprogramma

20

Chandrikapersad Santokhi (l), voorzitter van de VHP en coördinator van de politieke combinatie V7 in Suriname, ontvangt een exemplaar van het V7-verkiezingsprogramma uit handen van Hesdy Pigot, topper van partnerpartij NPS. V7 heeft haar verkiezingsprogramma getiteld ‘Sleutel voor duurzame ontwikkeling’ vrijdag gepresenteerd in Grun Dyari, het partijcentrum van de NPS. De combinatie bestaat uit: VHP, NPS, BEP, SPA, PL en DA’91.

20 REACTIES

 1. Dommies VHP programma zoals altijd een sleutel tot betere welzijn en hogere welvaart.

  Advies aan VHP jaag deze idioten weg.

  Laat zij zich bezig houden met afbrokkeling morele verval.

  De ene ka leeggeplunderd en de andere niet betaald. Waar is het geld gebleven. Serie broekje saka broekje. Pé à moni tan.

  Ra ra hoe komt die man aan rekening van € 500.000.000 miljoen.

  Voor zo’n bedrag wil ik wel 10 keren KABBOELA dansen


  Maak melding

 2. Goed gedaan Hesdy.

  “V7 heeft haar verkiezingsprogramma getiteld ‘Sleutel voor duurzame ontwikkeling.”

  Zover ik het kan inschatten, doet de huidige regering niet veel aan duurzame ontwikkeling, maar begrijpen de geleerden van V7 wel wat duurzame ontwikkeling betekent?
  Gaat V7 ook kinderarbeid bestrijden? Niet alleen in Suriname, maar ook in het buitenland. China,India, Afrika,Nepal etc.

  Advies aan alle partijen: geen lucht verkopen, vertel de waarheid.
  Onderwater poepen helpt niet, poep komt altijd naar boven (drijven).


  Maak melding

 3. De zoveelste losse flodder van V7. Deze lieden geloven niet eens in hun eigen programma.Bij de presentatie van hun programma straalde de grote onzekerheid uit hun ogen.De speeches die ze hielden zijn niets anders dan podiumtalk, bangmakerij van de bevolking en doem,duisternis, en hel voorspellen.

  Duurzame ontwikkeling is een moderne term en deze gasten weten in feite niet eens wat de betekenis van dit woord is.Ze hebben het programma van een Nederlandse politieke partij gekopieerd.Dit zijn de harde feiten.

  Het enigste wat ze zullen doen is de bevolking van Suriname proberen dom te houden.Deze mannen geloven niet in plannen om het land te ontwikkelen.Ze zijn erop uit om de boel te traineren, projecten te saboteren,partijgenoten te faciliteren,en om Suriname achter te houden in ontwikkeling.

  Dit soort V7 typen zijn een wolf in schaapskleren. De oudere generaties van boven de 70 jaar kunnen ze nog dom houden, maar de generaties daaronder hebben de spelletjes door.Meteen een V7 aan het bewind zal de bevolking geen vooruitgang in het land zien.Er komen geen plannen voor woningbouw, scholen, ziekenhuizen,huisvesting,wegen,enz. Deze mensen gaan de ontwikkeling van het land stagneren.


  Maak melding

 4. Elke keer weer roven de NDPers de staatskas leeg en laten het over aan Mensen die wel kunnen regeren en minder stelen alleen maar om dan weer aan het bewind te komen om de cycle te herhalen. Er doen geruchten de ronde dat het hoofd van de rovers bende nu goed is voor een half miljard US $. Volk wanneer wordt U wakker?


  Maak melding

 5. @Makka

  “Er doen geruchten de ronde dat het hoofd van de rovers bende nu goed is voor een half miljard US $. Volk wanneer wordt U wakker?”

  Ik heb die geruchten over Santokhi en zijn roversbende ook gehoord en ik vind het een schande.


  Maak melding

 6. =Wat Surinamers goed kunnen doen en waar ze heel sterk in zijn is uitschelden op elkaar en afgeven op elkaar.

  -Ik hoop dat er een president gekozen mag worden die de teugels heel erg straks mag aanpakken en ervoor zorgt dat een ieder die de politiek ingaat goed geschoold is, geen strafblad heeft, niet etnisch is en voor land en volk gaat.
  Een president die de hele wereld rond kan reizen en naar alle belangrijke vergaderingen gaat.

  Een president die een weerspiegeling is voor elk persoon. Waarde en normen zullen hierbij een belangrijke rol spelen.


  Maak melding

 7. @Ira

  Jij wil dus een president die de hele wereld rondreist en Suriname voor een appel en een ei verkoopt. En leg eens uit wat voor opleiding de V7 rovers hebben genoten. In de NDP zit meer kennis dan de hele V7 bij elkaar. We hebben al een president die kan reizen naar elk relevant land met internationale betekenis en geprezen wordt door de leiders van deze landen. Dat is tegenstelling tot wat de anti-Surinaamse housenegros en houseko elies tot vervelens toe beweren.


  Maak melding

 8. De V7 partijen zijn programmatische partijen, er wordt nagedacht voor oplossing van de puinhopen van president Bouterse. Terzijde de lulpraatjes en luchtkastelen van de NDPers die machtspartij is en verdeel en heers toepast om zelf te kunnen profiteren.


  Maak melding

 9. De misleiders van de NDP hebben niets gedaan in 5 jaren dan alleen stelen van het volk. En middels leugens en bedrog het volk manipuleren.


  Maak melding

 10. Politiek, een platvorm om landsbelangen te behartigen. We weten het allemaal. Verkiezingstijd, een periode van vrije meningsuitingen, meer klagen dan dragen, maar lost de complexe problemen niet op. De echte problemen waarmee burgers mee kampen elke dag worden niet door onze leiders opgelost. Er wordt wel naar gekeken. Een belangrijke taak en fundament voor goed en eerlijk bestuur is o.a. de rechtszekerheid op eerlijke rechtsprocessen voor elke burger in dit land veilig te stellen. Een taak van elke regering om erop toe te zien dat de integriteit van het Hof niet te grabbel wordt gegooid door corrupte leiders en advocaten. Zijn onze rechters wel integer? Tekort aan rechters bestaat niet, tekort aan eerlijke rechters. Er zijn problemen daar maar onze leiders omzeilen of negeren dit vraagstuk en laten ze alles achter gesloten deuren verder hun beloop hebben. Recht en Staat gaan samen. Kijk niet alleen naar de economische problemen of belangen maar kijk ook naar het onrecht dat u wordt aangedaan elke dag weer.


  Maak melding

 11. Ira,

  Een president maakt niet in zijn eentje, deel uit van een regering. Dat doet hij samen met het kabinet van ministers. Tevens kan en hoeft een president niet op alle buitenlandse vergaderingen aanwezig te zijn, daarvoor heeft het kabinet een afgevaardigde/afgevaardigden die bij delegatie de president vervangt/vervangen en het land vertegenwoordigen. Die afgevaardigde kan de minister van buitenlandse zaken zijn, maar ook een ambassadeur of een andere gevolmachtigde.


  Maak melding

 12. @P. Police, je schrijft::::::::in de NDP zit meer kennis dan de hele V7 bij elkaar. We hebben al een president die kan reizen naar elk relevant land met internationale betekenis en geprezen wordt door de leiders van deze landen.

  -Dit is daarom de reden waarom er nu een lege staatskas is.Dit heeft jou president nu zelfs bekend gemaakt.
  Zie maar ook welke landen jou president heeft bezocht en wat hij voor elkaar heeft gekregen.

  @Smatje, jammer dat zowel Lackin als Bouterse het heel erg druk hadden tijdens de laatste vergadering. Smoesjes allemaal!!!Bouterse zou zich vernederd voelen als hij geen handdruk van Obama zou krijgen.

  @RobG, Bouterse heeft twee keer de kans gekregen om een land te leiden en beide keren heeft hij vrienden en familieleden gespekt met geld. Er was nooit een goed beleid en de staatskas is opnieuw leeg.
  Wijdensbosch had ooit gezegd dat als hij weer aan de macht zou komen hij weer groot zou leven. Zie nu wat er gebeurt.
  =Je schrijft ook:::::Het enigste wat ze zullen doen is de bevolking van Suriname proberen dom te houden.

  -Nu wordt het volk ook dom gehouden en volgens mij heeft een ieder een stel hersenen om na te denken wat goed of fout is. Jammer voor mensen die hun zakken spekken en velen van gratis houden.

  -Juist als men zou weten wat deze Bouterse zijn geschiedenis is zou men niet voor hem moeten stemmen. Dankzij Simon zit Bouterse als president daar, omdat volgens de grondwet van Suriname dit helemaal niet mag.

  -Een geboren en getogen Surinamer is na jaren terug naar zijn land om te helpen het land op te bouwen. Hij schrok ervan om te zien dat de mentaliteit van velen nog steeds hetzelfde is en kunnen ook niet zelfs beslissen over hun eigen toekomst.
  Men loopt achter de ander aan.

  -Velen kunnen niet tegen kritiek. Men heeft het over het beleid van Amafo en waar zaken verkeerd zijn gegaan. Een mevrouw vanuit het binnenland regeert gelijk om te zeggen :::omdat Amafo een boslandcreool is praat men steeds negatief over haar en men houd niet van haar.

  @paranam, dit zijn de woorden van zijn reactie op een ander onderwerp:::::Over die mapima’s die verantwoordelijk zijn voor de moord op meer dan 100 jonge soldaten wordt met geen woord gerept. O suma di wani sa ka ka di bigi moro ding go go!!! Hajakassa!!!

  Hij neemt het op voor zijn president dan vraag ik mij af wat voor voorbeeldfiguur hij zal zijn als hij ooit aan de macht zal komen.
  Wat een opvoeding voor later!!!!

  Waarde en normen zijn niet te koop.

  Ik hoop het beste voor een ieder.


  Maak melding

 13. Ira,

  Als je in Suriname woont: waarom stel jij je niet verkiesbaar om zitting te nemen in de DNA?

  Misschien zou jij het beter doen dan degenen tegen wie jij zo ageert. Vrouwen zijn immers betere bestuurders, heb ik begrepen (???).

  Welnu Ira, ga ervoor en laat zien dat je het beter kunt dan welke regering of president ooit in de parlementaire geschiedenis van Suriname.


  Maak melding

 14. @smatje
  De president is het hoofd van de regering en verantwoordelijk.
  Deze president heeft naast het kabinet een illegale regering samengesteld binnen het kabinet van de president. Daar zetelt de echte regering. Dat maakt de president nog verantwoordelijker.
  De president legt in de DNA nimmer verantwoording af en reageert zelfs niet op vragen van zijn eigen coalitie.
  Het laatste kan als overtreding van de grondwet gezien worden en zou in een normaal land tot afzetting keiden.

  Tot slot. De president heeft recent de meest belangrijke vergaderingen van de Caricom en OAS gemist. Bij beide was Obama aanwezig en bij de laatste heeft, gezien het belang, Rutte zelfs 2 dagen in een vliegtuig gezetten.
  Beste Smatje wat Lackin te melden had was onzin. Suriname was op regeringsniveau niet welkom omdat Obama niet met een drugsveroordeekde en vader van geconfronteerd KON worden


  Maak melding

 15. Velen die hebben gestudeerd en een titel voor hun namen hebben zullen, als oliedomme aanhangers van de Nationale Deliquenten Partij krijsend stemmen…leve onze koning I.m nasty, weemoedig hun biezen pakken en Suribabwe verlaten, net als in nov 1974. Want misdadigers,rovers,dieven,criminelen,drugsbonzen, corruptelingen en velen die de misdasigers die ze kiezen liefhebben, zullen de misdaad als paarse religie van doen en laten handhaven tegenover ieder die de paarse elite misdadigers afwijzen. Staatsvijanden is dan een ieder die didibri als afgod van de natie afwijzen. Na soso paarse ka alla sma o tjiesie. Na soso paarse zombies e libie na didibri Suribabwe. hihihi


  Maak melding

 16. Wacht maar als de ndp de verkiezingen wint krijgen de kiezers bad, bed en brood gratis. Voor de rest interesseert hen geen reet. de NDP past spiegeltjes en kraaltjes tactiek die ze hebben geleerd van de blanken.


  Maak melding

 17. @Ira

  Dat je oerstom bent en nauwelijks geschoold valt nauwelijks te verhullen. Je knipt en plakt naar hartelust als een kleuter met drie jaren lagere school. Praat niet steeds anderen na maar probeer inhoudelijk in te gaan op de geplaatste artikelen. Kom op Ira, je kan het.


  Maak melding

 18. Tja ….en de staatskas is nog steeds leeg,net als 5jaar geleden.er is financieel weinig of geen vooruitgang geboekt.ik laat ndp aan mij voorbij gaan.incompetent stelletje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.