Branding Surinaams oppositieblok V7 ‘nog een probleem’

14

PARAMARIBO, 27 apr – “De branding van V7 is nog een probleem. Onbekend maakt onbemind in de politiek.” Dit zegt voorzitter Winston Jessurun van DA91, één van de partners in oppositieblok V7. Er moet een inhaalslag worden gepleegd.

In de peilingen staat V7 ver achter de NDP van Desi Bouterse. Uit de peilingen is ook naar voren gekomen dat V7 nog geen merknaam is. Mensen zijn eerder geneigd te kijken naar de verrichtingen van de individuele partijen van het blok. Die presenteren zich ook als zodanig. “In het veld is gebleken dat de mensen niet weten wat V7 is en ook niet welke partijen erin zitten”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd.

Met nog amper vier weken voor verkiezingsdag is het nu dus aanpakken geblazen. Een uitdaging die de leiders van de zes deelnemende politieke partijen niet uit de weg willen gaan. “Een van onze grootste jobs is de branding van V7 om de mensen te leren at het is, want de mensen gaan stemmen op de NPS, VHP of DA91. Als de mensen niet eens weten wat V7 is, gaan we laag scoren, ja”, aldus Jessurun.


14 REACTIES

 1. De V7 gaat hoe dan ook laag scoren. Suriname zit niet te wachten op een stelletje onbekwame idioten en azijnpissers. Suriname wil vooruitgang, dekolonisatie en een niet etnische politieke samenhang en in Suriname is de enige partij die daar garant voor staat de NDP. De V7 holt al sinds haar oprichting achter de feiten aan en snapt de essentie van het modern Suriname totaal niet.


  Maak melding

 2. P.Police, NDP is voornamelijk een creols/marron partij met een paar hindoestanen. Als je naar hun massameetings ga zie ik niet bepaald een samenstelling op basis van afkomst gelijk aan dat van Suriname, enigste wat overeenkomt is het gebrek aan ethiek en overvloed aan corruptie en vriendjespolitiek. Maar je hebt gelijk dat Nieuw Front/V7 moet ophoeden met dat ethnisch denken en dat geld trouwens voor alle partijen. Het moet per wet verboden worden dat met ethnische clubs zich kunnen presenteren voor de verkiezingen.


  Maak melding

 3. V7=VHP

  Dat is wat afschrikt en daar gaat geen verandering in komen. Stem je op V7 dan stem je op regeermacht van VHP en niemand anders.

  NPS, DA91 en de hele rataplan zijn slechts futiliteiten, maar nu even wel van noodzaak om stemvee binnen te halen.

  Als Santhokie president wordt zijn de andere partijen binnen zijn contreien gelijk tot ballast verworven en vindt hij wel een manier om ze te lozen. Deze man is een alleenheerser en zijn wil is wet. Je denkt toch niet dat hij dat door een paar kafri’s en een geflipte jampa laat verstoren ?


  Maak melding

 4. Het is geen v7 maar v5 en nog wat , jessy ziet ze weer vliegen .
  tai horie liebie di alla dey wo njang santie ti ung dede .
  het wordt een pijlijke dood vooe v5 en nog wat .
  het is te laat en het is nabij( jessy DA 0,91) en wanneer jullie weg zijn is er ook geen plaats voor jullie hier in nederland , dus boek een enkel reis naar vergietiestan .


  Maak melding

 5. Een paarse poepvlieg maakt dat de zalf van verworden V6 aan het rotten is. Vertrouw voor geen cent verradelijke partijen zoals PL en KTPI. Na soso snake in the grass. Wacht maar of voor wat komen gaat. Ma kut, ergens is deze broeja strategie te begrijpen en dan weer niet, want net als Soemita, Moestafa doe. V5 zou een betere strategie zijn geweest. V7 is verworden V6, dat is tekenend en verwarrend. Nauwelijks gevormd en nu al deze ontwikkelingen van de Judas paarse overlopers konden worden voorkomen en geeft al een beeld aan wat het zal verworden voor en na de verkiezingsuitslag. Didibri e regeri na Suribabwe foe troe.


  Maak melding

 6. Hahaba elke dag verzinnen deze losers een andere reden waarom het volk liever hun hielen zien.

  Ze hebben het nogsteeds niet door, deze geboren idioten.

  Volgens mij denken deze azijnpissers en anti-Surinamers echt dat het volk van Suriname achterlijk zijn.

  Na 25mei zullen gelukkig heel veel van deze partijtjes ophouden te bestaan.

  Eerste wet die aangenomen moet worden is blokvorming voor de verkiezing, laat ze maar hun blokkkenvormen/coalities na de verkiezingen.


  Maak melding

 7. Jongens jongens hebben jullie de beelden al gezien van Pahlad die een andere hindustaan vies en vuil scheld. Worden als kafri en dat geen enkele hindustaan op een kafri partij als de NDP moet stemmen.

  Ze zijn helemaal desperate nu, ik vraag me af hoe de achterban van jessurun, rusland, castelen dit soort berichten gaat verteren.

  Ze hadden al last van woorden die girjasing heeft gebezigd en nu.

  Vhp is en blijft een etnische en racistische partij alleen zwakbegaafden zullen dit ontkennen.


  Maak melding

 8. He Sabidirie, de NDP weet ook van wanten. Ze hielden de mensen de worst van een trein en van groei en welvaart voor en nu blijken beide onhaalbaar. Aan zelfoverschatting geen gebrek bij de NDP.


  Maak melding

 9. De V7 is een kleurloze bende nietsnutten zonder programma, zonder visie en zonder leider. Hun belangrijkste wapenfeiten zijn het gooien met modder maar helaas zonder effect. Wat een zeekoeien!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.