DRS Suriname presenteert parlementskandidaten

7

Clifford Marica, voorzitter van de partij voor Duurzame, Rechtvaardig Samenleven (DRS), krijgt donderdag tijdens een persconferentie een steunbetuiging. Marica presenteerde de 24 parlementskandidaten (12 mannen, 12 vrouwen) van de partij aan de aanwezige pers. Hij zegt dat zijn partij een balans heeft weten te vinden tussen goedgeschoolde en bekwame mensen en tussen mannen en vrouwen die de idealen van partij goed kunnen uitdragen.


7 REACTIES

  1. Check die foto noh! Goed bekwame oudjes die het goed zouden moeten doen. Marica you ede boro ! Blijf maar dromen. In al die andere partijen zitten ook al oudjes waarvan hun hersenen al aangetast zijn. Wat ze al eerder hadden moeten doen willen ze nu met aangetaste hersenen bewerkstelligen. Denk je nou echt dat het zal lukken? Ja in het bejaarde tehuis waar ze alleen maar verder gaan dromen over WATzij zouden doen als ze de kans zouden krijgen.


    Maak melding

  2. Een politieke bejaardenclub vol grappenmakers. Weinig zeggend. hihihi.Ai boi, velen die willen stemmen zullen door de bomen het bos niet meer zien, whahaha.


    Maak melding

  3. Dat de NDP wint is duidelijk. Voor partijen als DRS, VHP, NPS en V* is er geen plaats meer in Suriname. Ik zie alleen maar NDP in Suriname en de bevolking staat te popelen om te stemmen op de Surinaamse reus. Hindustanen, Creolen, Javanen, Marrons, Indianen en anderen willen een geen etnische partijen meer aan de macht. De overgebleven redimusus in Suriname kunnen het beste vertrekken naar hun beloofde land waar het goed vertoeven voor ze is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.