Amsterdamse zanger Nedra heeft grote liefde voor Suriname

5

PARAMARIBO, 24 apr – De Amsterdamse zanger Nedra heeft een grote liefde voor Suriname. Dat is een van de redenen waarom hij kiest om zijn nieuwe songs eerst in dat land introduceren. Daarna in Nederland. “Mijn ouders en een heel groot deel van mijn familie komen daar vandaan. Ze zijn daar geboren en opgegroeid. Ik heb mijn grote liefde en moeder van mijn drie kinderen daar ontmoet en die zijn ook allen daar geboren”, vertelt de zanger aan Paramaribo Entertainment Newz Network(P.E.N.N.). “Dus Suriname heeft mij heel veel gegeven dan kan ik toch niet anders dan haar liefde en respect terug geven”, voegt hij eraan toe.

Nedra Anijs zoals hij officieel heet, staat bekend om zijn ‘feel good’ muziek. Met het nummer ‘Ala dey’ scoorde Nedra zijn eerste hit in Suriname. Zijn nieuwe single ‘Kom op en doe het’ doet het momenteel ook heel goed in Suriname. Het nummer, geschreven door zijn vriend Ron Stern, is geïnspireerd door het overlijden van zijn vrouw.

Hij zong ‘Kom op en doe het’ vorig jaar voor het eerst toen hij auditie deed bij de talentshow ‘Holland got talent’. Zijn verhaal en lied raakten de juryleden zodanig dat er tranen vielen en hij een staande ovatie kreeg. Hij besloot het lied eindelijk officieel uit te brengen en het als eerst in Suriname te introduceren. Hierna wordt de single landelijk uitgebracht in Nederland.


5 REACTIES

  1. Petje af hoor voor deze zanger: hij zingt niet alleen de sterren van de hemel maar heeft zich ook door een moeilijke tijd staande weten te houden. Respect hoor voor Nedra.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.