Nederlandse band NoisesRBack op Koningsnachtparty in Suriname

1

PARAMARIBO, 21 apr – De Nederlandse Dance-Classics Band NoisesRBack is de topact van de Koningsnachtparty die op zondag 26 april in Suriname worden gehouden. Het feest vindt plaats op de Pier van hotel Torarica. “We zijn vereerd dat we zijn uitgenodigd om in Suriname te komen spelen”, reageert Ron van de Hoogenband zanger en percussionist. “ We hebben heel veel zin om samen met de Kasimex House Band en het publiek er een leuk en gezellig dansfeest van te maken.”

NoisesRBack, die al 15 jaar bestaat, speelt voornamelijk dance-classics uit de jaren 70 en 80. Na Oman in Azië en Italië is Suriname volgens van de Hoogenband de derde trip van de groep naar het buitenland. Verder stond NoisesRBack twee keer in het voorprogramma van het muziekevenement Earth Wind & Fire Experience in Nederland.

“Onze kracht ligt in het feit dat we door middel van interactie met het publiek een gezellig feest van maken” aldus van de Hoogenband tegen Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.