vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKwaku festival in Amsterdam viert 40 jarig bestaan

Kwaku festival in Amsterdam viert 40 jarig bestaan

-

Does Travel - naar Suriname

Het Kwaku Zomerfestival in de Amsterdamse Bijlmer, viert dit jaar haar 40 jarig bestaan en krijgt een iets andere vorm. Zo wordt het festival vier weekenden gehouden en wel van 17 juli t/m 9 augustus en is er een programmering op de vrijdagavond. De Friday Night Concerts is een nieuw concept op Kwaku met optredens van internationaal vermaarde artiesten en muziekgroepen. Dat meldt Suriname.NL.

Elk weekend krijgt een eigen thema. Zo staat het eerste weekend in het teken van de verjaardag van Nelson Mandela (18 juli), de naamgever van het park waar het festival plaats vindt. De Roze Zondag staat in 2015 gepland in het tweede weekend. Het derde weekend is ‘Srefidensi weekend’, de viering van de onafhankelijkheid van Suriname. Het laatste weekend is het beroemde laatste Kwaku weekend en wordt op dit drukste hoogtepunt het 40 jarig bestaan van het festival gevierd.

Kwaku Zomerfestival
17 juli t/m 9 augustus 2015
Nelson Mandelapark (voorheen bekend als Bijlmerpark)
Meer info: www.suriname.nl

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES