maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameEnquête Maurice de Hond: Bouterse populairste

Enquête Maurice de Hond: Bouterse populairste

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 apr – De enquête van de Nederlandse opiniepeiler Maurice de Hond is gehouden. Suriname heeft nu zijn meest neutrale peilingresultaten. Volgens een verslag in de Ware Tijd komt Desi Bouterse uit de bus als meest populaire presidentskandidaat.

Volgens de peiling is bijna vijftig procent van alle ondervraagden op de hand van Bouterse. De tweede beste is Chandrikapersad Santokhi (VHP). Hij haalde twaalf procent. Volgens de peiling zou de NDP acht en twintig parlementszetels in de wacht slepen. Dat is net één minder dan de politieke partij van Bouterse zelf voor ogen heeft. Oppositieblok V7 is goed voor negentien zetels.

AC van Ronnie Brunswijk zou twee zetels halen. DOE blijft op één en Marronblok ANC krijgt een zetel. De peiling is van acht en twintig maart tot en met vier april gehouden. “Het zijn geen aannames op basis van gevoel, maar puur op basis van geanalyseerde data”, schrijven de onderzoekers. Ze bevestigen wat Surinaamse onderzoeksbureaus eerder vaststelden, namelijk dat de NDP ‘sterk in opmars’ is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

94 REACTIES
 1. Boodschap voor Bewustwording van Rechtvaardigheid!

  Ontwaak Suriname… en kom tot bewustwording.
  Laat de stem van Waarheid en Rechtvaardigheid nu gaan spreken in de harten van het volk..
  Laten jullie je niet misleiden door toenemende welvaart waar tevens groot onrecht plaatsvindt en toename van Milieuvervuiling.

  Waar is de Levensvreugde van het volk gebleven ?en het Recht van spreken? Waar is de vrijheid en veiligheid van leven en wonen gebleven?

  Volk van Suriname….houden jullie je ogen en oren niet langer voor de waarheid gesloten..
  En laat er eindelijk Rechtvaardigheid in het land komen.
  Gaan jullie Samen aan het werk met de nieuwe Visie van jongeren ,
  die ook vanuit een eerlijke hart durven spreken,
  en zich niet door valse misleidingen laten meeslepen..

  De Kracht van Suriname ligt in Respect voor elkaar ….
  en leren van elkaar…..ongeacht geslacht…leeftijd of ras.
  Respect voor Moeder Aarde geldt ook als grote Waarde
  en staat centraal voor een gezond- en prettig leefklimaat.
  Daar is waar de voorouders van het land ook voor staan.

  Laat het land niet langer onder een onrechtvaardig verleden lijden
  Met vertrouwen en kracht kunnen jullie het daar van Bevrijden
  Volk van Suriname….houden jullie je aan de woorden die op het Surinaamse wapen afgebeeld staan.
  …..en laat nu echt Recht en Waarheid gaan zegevieren in het land.
  ‘ Recht en Waarheid maken vrij’

  Spiritual message: with the Spirit of Light.


  Maak melding
 2. Uitgaande van deze peiling van Mauritce De Hond, blijkt dat al die mensen van de oppositie, vrouwen betere positionering enz, zich beter konden bundelen en het rode gevaar dat overval in de wereld ( Cuba, Venezuela, Noord-Korea, Zimbabwe, Rusland, CCCP, enz) mislukt is. Ook in Suriname gaat het mislukken. Wie niet horen wil moet maar voelen. Een groot gedeelte van het Surinaamse volk (aanhangers van NDP is zo dom dat ze blij zijn met een dode twatwa. Sranan skeer en deze mensen lopen achter een moordenaar aan, drugscrimineel, ongeschoolde sergeant, die zijn eigen zak goed vult met geld van het volk en van Suriname en deze mensen zijn straatarm. Jullie zien teveel Us-dollars ogen in vrouwenpolitieke partijen enz op dit moment. bundelen jullie je en ga voor het keren stoppen van de DDB en de gangsters, jullie leven al 34 jaar en 4, 5, maanden in de duisternis, sinds 25 februari 1980. Waarom willen jullie hier geen verandering in brengen. V7 is jullie redding. Sranansma, Oema, nanga Man oe bondroe kon na wan in V7.

  Cuba heeft het licht gezien en is heel blij dat Big Brother/USA vriendschap met hen wil sluiten. Alleen DDB en de gangsters en domme paarse massa gelooft nog in het communisme, monddood worden gemaakt, angst, armoede, in krotten wonen, skeer zijn, in luchtkastelen geloven van een niets nut,enz, enz.

  Surinaamse kiezers/jonge kiezers man/vrouw, ouderen, totale volk van surinamers, vrouwen, gebruiken jullie je verstand en denk na en maak het juiste besluit en stemt u op V7

  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. (=je kan beter iets voortijdig stoppen dan doorgaan tot het helemaal verkeerd gaat)

  Stree Def Stree
  Sranansma jongoe nanga owroe wan, man nanga oema in her sranan oe bondroe kon in wan in V7
  Stemt u op: V7,
  Flogo, Flogo, Flogo djie V7

  Wat nog overblijft is de hoop.
  Time4Change!
  Chan4Pres!

  Stemt u op V7,

  – Chandrikapersad Santokhi – VHP,
  – Gegory Rusland – NPS,
  – Paul Somohardjo – PL,
  – Celsius Waterberg – BEP,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91

  Chan4PRes!
  Yes We Can, Yes We Can!, Yes We Can!

  Hoera!, Hoera!, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname!


  Maak melding
 3. Blijkbaat stoten Surinaamse ezels zich wel 3 keer aan dezelfde steen.

  Als de Surinaamse bevolking kiest als president voor deze moordenaar/couppleger/drugsdealer die het land nu voor de 3de keer in finale chaos stort….let it be.

  De wereld zal hoofdschuddend toekijken om zo veel domheid.

  Veel sterkte de komende 5 jaar!

  En niet gaan janken als de SRD geen drol meer waard is, de schappen in de winkels leegzijn en de complete goudvoorraad is verdwenen en het land wordt overspoeld met nog eens honderd duizenden Chinezen die Suriname leegroven.


  Maak melding
 4. Gaan we ons nog 5 jaar als opgejaagden van interpol moeten gedragen?
  Gaan we nog 5 jaar open en bloot op het wereldtoneel te verschijnen?
  Gaan we Suri’s nog 5 jaar als paria door de wereld behandeld worden?
  Het antwoord lig bij het volk!


  Maak melding
 5. Wel, wat heb ik de laatste 3 mnd gezegd.

  Een drietal punten.

  De vorming van het eerste Surinaamse niet etnische kabinet komt.
  Er blijkt duidelijk dat er een wil nu is bij de echte Surinamers, om te komen tot een stevige natie. Dekolonisatie is een speerpunt. Alsmede een regeringsbeleid gericht op het nader laten komen van de hindoestanen tot de afro/Afrikaanse gemeenschap. Het is de onderlinge haat tussen de afro/Afrikaanse gemeenschap en de hindoestanen die suriname in elk maatschappelijk opzicht verdeeld. Ik ben geen voorstander van een coalitie NDP met de VHP. De NDP zal een niet etnische mede coalitiepartner moeten zoeken, en die is er.

  Mijn tweede punt is dat het onderzoek toch niet volledig klopt. De NDP zal wel een ruime overwinning behalen, maar met iets minder zetels. V 7 zal iets van 12 a 13 zetels halen, er volgt een opkomst van enkele kleine niet etnische partijen, hetgeen voldoende zal zijn om een niet etnische regering tot stand te brengen. NPS, VHP, en PL gaan fors inleveren. Ik twijfel erover of de NPS na deze verkiezingen nog zal bestaan.
  Etniciteit en ondemocratisch gedrag leveren toch geen voordeel op.

  Mijn tweede punt is gericht op de toekomst van Su.. PSA kaart haalt de surneds echt niet terug. Lam geslagen door het racisme in Ned. berusten zij en wachten hun lot af. Ik hoop dat de Surinaamse regering het mogelijk maakt dat er kan worden genaturaliseerd binnen 3 mnd. Huisvesting en of domeingrond zijn noodzakelijk bijkomende aspecten.

  Mijn derde punt is dat van de coalitievorming, ik hoop dat er snel een nieuwe regering komt om de lopende infrastructurele zaken af te maken. Vijf jaren geleden was er bijna een half jaar stagnatie vanwege het frustreren van de gang van zaken door de fronters in het DNA. Dat kan nu anders. Een positief punt als allles zo gaat lopen, is dat er niet al te veel positie wisselingen zullen gaan plaatsvinden. Dat was namelijk vijf jaar geleden ook zo. Onder voormalige frontregeringen herinner ik mij iets anders. En dat is een slechte zaak.

  I rest my case
  mvrgr.
  Mr. Roy Siwpersad


  Maak melding
 6. Wat bezielt het Surinaamse Volk in Hemels Naam als zij voor deze man gaan kiezen???DDB zal het land in een Financiële Chaos storten?
  Is dit het wat dit Volk wil? AUB, STEM MET UW VERSTAND, PLEASE!!!

  Voor een fles olie, toiletpapier moest u in de jaren 80 in lange rijen staan in de brandende Zon. En als u aan de beurt was, bleek dat er nog olie of toiletpapier voorradig was.

  Dit staat u te wachten als u voor deze CHARLATAN DDB kiest voor nog eens 5 jaar. De tijden van JOS STEEMAN SHIPPING zijn in het Verschiet.


  Maak melding
 7. Pies in mijn broek van het lachen. Hiermee is bewezen dat de gemiddelde Surinamer naïf en gevoelig is voor populisme. Belangrijk om te weten is waarom ze op Bouterse stemmen. Wellicht dat De Hond dit ook in kaart heeft gebracht.

  De bevolking heeft geen interesse in verkoop van monetaire voorraden, hoge leningen, inflatie, devaluatie, onrecht, verval, corruptie, misdaad en werkloosheid. Ze blind af op de verkiezingsretoriek van Desi Bouterse. Ze zien Bouterse als hun messias, de man die Suriname naar grotere hoogtes gaat leiden.

  Na 5 jaar Bouterse kunnen we de balans opmaken, namelijk dat er nauwelijk iets van zijn verkiezingsbeloftes is ingelost, misdaad in overvloed en de regering is skeer. Maar ook helemaal skeer.

  Koos zegt daarom, nog 5 jaar Bouterse ! Lekker de gifbeker leegdrinken. Intussen lacht Jos Steeman Shipping zich dubbel.


  Maak melding
 8. Dank zij de overlopers en afgedankte imbecielen die door de n.d.p. uitgepoept zijn is de fronters fataal geworden, realiteit brothers !
  Beste tactiek van bouterse om alleen met zijn partij de verkiezingen in te gaan zonder inmenging van deze onbetrouwbare bedriegers.
  katepeie(ktpi) en pelijers(p.l) tijd om pinda’s te planten en niet poletiek meer spelen.


  Maak melding
 9. Het is duidelijk dat het beleid van de regering Bouterse haar goedkeuring krijgt van een meerderheid van de bevolking. Laten we duidelijk zijn voor het eerst geloven mensen in Suriname dat het land ook anders en goed bestuurd kan worden. De oppositiepartijen in V7 kunnen hun vage plannen laten varen, zich opdoeken en aansluiten bij het beleid van de regering Bouterse. Surinamers geloven niet meer in de etnische politiek van de oude partijen. De mensen van V7 moeten met een nieuwe recept van politiek voeren komen. dat recept kunnen ze halen bij de regering Bouterse. Ze moeten op school bij de NDP.


  Maak melding
 10. De vraag is hoe het komt dat de NDP de strijd in haar voordeel gaat beslechten. Wat zijn de inschattingsfouten geweest van NF nu V7. En wat is de strategie geweest van NDP. Ik zal vandaag kort hierop ingaan. Een ander keer iets dieper.

  Wat echt fataal is geweest voor de VHP is dat ze te vaak op onwaarheden zijn betrapt. Je kan 1 keer, 2 keer, 3 keer een onwaarheid vertellen maar de vierde keer gaan mensen je niet meer geloven. Echter, wat politiek zeer dodelijk is geweest voor de VHP en Santokhi in het bijzonder, is de affaire rond de ex-officier van justitie.
  Terwijl je in elke microfoon die je ziet zingt over corruptie dit en corruptie dat en dat je alle corruptellingen gaat opsluiten blijkt dat je iemand in dienst hebt genomen die schriftelijk heeft toegegeven dat zij een corruptelling is. Deze onthulling heeft Santokhi zijn geloofwaardigheid de genadeklap klap gegeven(de Segebai affaire kennen wij ook nog) als een mogelijk alternatief. Of zoals een columnist dat zei die tot nu pro Front was. Ik zie ze niet als alternatief voor de NDP. Deze onthulling heeft de voorman van V7 tot een lame duck gemaakt. Hou er ook rekening mee dat de mensen ook zien dat iemand die zo gigantisch met grond heeft gesjoemeld een leidinggevende positie een bepalende stem heeft binnen V7. Ook de namen die nu prijken op de kandidaten lijsten zoals Jogi en Girjasing spreken niet in het voordeel van de V7. Komt nog bij de affaire Alcoa. Kortom V7 heeft het heel moeilijk op dit moment. Wie dat wil zien zie dat. De tijd van Wishful thinking en bagatelliseren is voorbij.
  Volgende keer de (inschattings) fouten van V7 en in het bijzonder Santokhi en zijn kring. Ik zeg expres NIET VHP. Ik weet waarom.


  Maak melding
 11. tis jammer dat niet gevraagd is aan de mensen waarom en uitgelegd is hoe suriname eraan toe is. jammer.

  wat geldt is eet ik vandaag, niet eten mijn kinderen morgen ook nog.


  Maak melding
 12. Ik maak me zorgen om Suriname. Als de NDP de verkiezingen weer wint, zal het mij echt pijn doen. Ik hou zoveel van Suriname. Ons geliefde land wordt geleid door een ex-dictator met moorden op z’n geweten en dat vind ik erg. Ik weet dat hij in 2010 op democratische wijze is gekozen en ik heb respect voor de democratie, maar ik vind het wel erg dat hij president is en ik zal het ook erg vinden als hij herkozen wordt. De amnestiewet is een zeer kwalijke zaak en ik neem het de NDP, Pertjajah Luhur en de rest die voor de wetswijziging heeft gestemd heel kwalijk, want door hun toedoen hebben Bouterse en de andere verdachten amnestie gekregen. Ik hoop dat de NDP in de oppositie belandt, zodat de amnestiewet ingetrokken kan worden. We zingen “Recht en waarheid maken vrij”. Die zin maakt deel uit van ons volkslied. Eenieder die waarde hecht aan ons volkslied en dus ook aan deze specifieke zin, kan niet achter de amnestiewet staan. Dat kan gewoon niet, want deze zin en de amnestiewet staan lijnrecht tegenover elkaar…

  Mi lobi Sranankondre!

  Aku seneng negara Suriname!

  Ik kijk uit naar de verkiezingen. Ik ben enthousiast, maar ik maak me ook zorgen. Mi howpu taki NDP sa lasi. Surinamers, wees alstublieft verstandig…


  Maak melding
 13. Onvoorstelbaar dat 50% van het volk zich zo laat belazeren!! Ik wil de Surinamers die hard werken voor hun geld en niet op aalmoezen in de vorm van AKB zitten te wachten, aanraden hun diefijzer te verstevigen. Na de verkiezingen zal namelijk duidelijk worden dat de aalmoezenbron is opgedroogd, er is geen ‘gratis’ geld meer, men gaat het ‘gratis’ geld dan bij het hardwerkende deel van het volk/de volksvijanden halen, als je huis niet zwaar beveiligd is met diefijzer heb je een heel groot probleem.

  We zijn misschien het 17de rijkste land van de wereld, we zijn onbetwist het stomste land van de wereld, om na zoveel onkunde tentoongesteld te hebben, we weer massaal stemmen op Bouterse is gewoon ONVOORSTELBAAR!!!!!!!


  Maak melding
 14. Hoop Hoop Hoop : HOPE

  Al is het valse hoop. De jongeren wordt HOOP gegeven.

  Dezelfde handelaren/rijken die bij de VHP zijn ondersteunen de NDP zwaar financieel.

  VHP / NPS / PL / SPA / DA91 / BEP =V7 hebben op geen enkele wijze enige HOPE gegeven.

  Terecht in 15 jaren Front niet eens geprobeerd te doen wat NDP in 5 jaren gepresteerd.

  Altijd geluld een positief kas en monetaire reserve gevormd te hebben.

  reinste gelul. Het geld is van het volk. Geef aan het volk. Maar nee. Eigen zakken vullen.

  Onderwijs is nog geen garantie op een inkomen. Wat is er door Front gedaan om de bekwame afgestudeerden HOPE te bieden.

  Oprechtheid gebiedt mij de NDP het beste toe te wensen.

  NB. De december moorden is in mijn hersenen gegrift. Dat wordt nooit vergeten.

  Front heeft alle ruimte gehad om dat te vergelden. Maar nimmer een poging gedaan. Slechts formeel ingrijpen na bijna verjaringstermijn.

  Zo te zien is Dynastie Bouterse de oplossing.


  Maak melding
 15. =Chavez is in wederopstanding en straks is er een tekort aan levensbehoeften.
  Bouterse heeft hem altijd zijn broer genoemd en vandaar het zelfde gedrag.

  Venezuela sleept suriname naar de hel……


  Maak melding
 16. @Henry, je schrijft:::::

  Wat bezielt het Surinaamse Volk in Hemels Naam als zij voor deze man gaan kiezen???DDB zal het land in een Financiële Chaos storten?
  Is dit het wat dit Volk wil? AUB, STEM MET UW VERSTAND, PLEASE!!!

  ===HET VOLK HOUD VAN DE SLAVERNIJ===ZIE WAAROM VELEN NIET VOORRUIT KOMEN DOOR ALLES GRATIS TE KRIJGEN==


  Maak melding
 17. ls.

  De politieke partijen die verenigd zijn in de V7 combinatie is het beste dat Suriname heeft op dit moment, omdat deze partijen werken vanuit de democratische rechtsstaat gedachten, een goede visie hebben, kennis en ervaring (inter)nationaal, gaat voor welvaart en welzijn voor alle burgers en samen met de burgers voor de burgers willen werken om deze naar grote hoogten op allerlei terreinen te brengen. Surinamers, man, vrouw, jong en oud, kiezers, burgers, oe bondroe in V7. Sranan sa wini, joe sa winie! Stemt u op V7

  Alla sranansma!
  Geloof in eigen kunnen. Vertrouwen op eigen kunnen, Oe Bondroe in V7, Geloof in V7

  Aan de enquête van de Nederlandse opiniepeiler Maurice de Hond mag een heel klein beetje waarde gegeven worden op grond van peiling, gelet dat het niet veel verschilt met die peiling van derden in Suriname gehouden hebben. Let op het gaan om een peiling en dat is niet de werkelijkheid. Dat is andere koek, Dat is het verschil. Gelukkig is het niet de waarheid en de werkelijke uitslag, dat bepaalt de kiezer in het stemhokje op maandag, 25 mei 2015
  In Nederland zit Maurice de Hond er vaak naast als men zijn peiling naast de werkelijke uitslag van verkiezingen legt. Dat moet het totale Surinaamse volk/alle kiezers weten. In het stemhokje bepaalt u hoe de uitslag op 26 mei 2015 is. V7 Sa winie!

  Verder is er in Suriname op dit moment een gedrag van DDB en de gangsters, de NDP naar de Surinaamse kiezers/tegenstanders toe dat gekenmerkt wordt door intimidatie, angst aan jagen, belediging, ontslagen, de totale bevolking zand in de ogen strooien, enz. De Surinaamse kiezers, aart, mentaliteit, etniciteit, man, vrouw, jong, oud, geschoold, ongeschoold, rijk, arm, vriendjespolitiek, eigenbelangen, enz. houden zich zelf rustig en denken aan hun eigen belang en het Surinaamsbelang en laten gelukkig niet het achterste van hun tong zien. Ze weten precies hoe te stemmen op 25 mei 2015 en dat telt bij vrije en geheime verkiezingen. Het Surinaamse volk weet wat goed is en wat niet deugt, dat telt. Het Surinaamse volk weet hoe de verhouding was van Mozes met de Farao.

  De kiezers weten wie de zware crimineel DDB is en zullen daarom ook voor het beste gaan voor Suriname. Cuba onder Raul Castro is een Land dat weet wat ze aan Big Brother USA hebben. Cuba onder Fidel Castro was het communisme tegen over het Kapitalisme. Het huidige Cuba en de Cubanen zijn heel blij dat de USA/ Barack Obama de banden met hen wil aanhalen en zien nu al de yankees dollar binnen stromen, vrijheid, grote vrachtschepen met lading die de Cubaanse haven invaren en uitvaren, vliegtuigen met toeristen, ondernemers die af en aan vliegen uit de USA, Cubanen die bij duizenden naar de USA gaan en terug komen, werkgelegenheid, vrijheid, vooruitgang, ontwikkeling, investeringen, welvaart en welzijn, enz, enz.
  Hopelijk dat de Surinamers dit ook goed onder ogen zien en zich bundelen in V7 en aan het algemeen belang denken en niet aan hun eigen domme belang op dit moment. Venezuela is op dit moment een verloren land, zoveel aardolie en toch Venezuela skeer en armoede bij de hele bevolking in het hele land.

  Surinamers/kiezers zie hoe de armoede in Suriname is ontstaan, verval, moorden, criminaliteit, drugshandel, lege winkels, geen medicijnen, geen toiletpapier, ontwaarding van de Surinaamse gulden, sinds 25 februari 1980/8 december 1982 van de vorige eeuw tot heden en u leeft al langer dan 35 jaar in heel grote armoede. Ziet u wie nooit gewerkt heeft en nu de rijkste man van Suriname is. Ziet uw grote armoede en zie hoe zware criminelen schatrijk geworden zijn en u zand in de ogen strooit. Ben ik u zo slim of bent u zo dom!

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!
  Stree Def Stree, Wi No Sa Frede.

  Te a wojo jagie, wo sie fa serie waka!

  Volk van Suriname, Surinamers kiest u bewust voor V7, flogo, flogo, flogo: V7! brada nanga sisa, NPS,Frambo !, VHP, Hati!, PL, Rode Ster!, BEP, De ARA en de landkaart van Suriname, DA91, Blauw en Geel!, SPA, Rode en Zware cirkel!

  Stemt u allen/massaal op V7
  Flogo, Flogo, Flogo, V7!

  Iedereen die op een kleine partij stemt, is een dwaas! DDB en NDP is het grote communistische gevaar net als Maduro van Venezuela, dat overal in de wereld niets opgeleverd heeft en in verval is en ook gaat ophouden te bestaan. Het communisme is het volk onderdrukken, geen vrijheid, intimidatie, vermoorden, geen (pers)vrijheid, geen vooruitgang en ontwikkeling, het volk in grote armoede houden en oerdom houden, anders denkenden vermoorden, het individu mag geen eigen mening hebben, monddood maken, geen medicijnen, avondklok, militairen op hoeken van straten, die het volk in elkaar slaan en doodschieten, het volk voor de gek houden met luchtkastelen, ontwaarding van het Surinaamse geld, geen valuta, geen toiletpapier om je poepgat te reinigen als je gekakt hebt op de plee, militairen horen niet op hun eigen burgers te schieten, enz, enz,

  Stem daarom voor verandering, Stem voor V7. Sranansma Oe bondroe in V7!,

  U houdt toch van een democratische rechtsstaat, goede scholing, goede gezondheidzorg, productieondernemingen die exporteren en er valuta in je land komt voor iedere Surinamer, waardoor die enige welvaart en welzijn heeft,
  U houdt toch van de grondwet van de republiek Suriname
  U houdt toch van de Trias Politica:
  -wetgevende macht,
  -uitvoerende macht,
  -rechterlijke macht,
  Internationale verdragen, oa mensenrechten,
  Criminelen horen toch voor de rechtbank te komen en de rechter hoort toch een vonnis te geven, ja toch? DDB en de gangster horen voor de rechtbank te verschijnen, ja toch?
  Recht en waarheid maken vrij!

  Stemt u massaal op V7
  Liebie moes foe Dé
  God Zij Met Ons Suriname!/rs!
  Stemt u op V7/ flogo, flogo, flogo djie V7
  V7 da Passie de Kon
  V7 foe set sranangron!
  Chan4Pres!

  – Chandrikapersad Shantohki – VHP,
  – Gegrory Rusland – NPS,
  – Paul Slamet Somodihardjo – PL,
  – Celsius Waterberg – BEP,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91

  maandag, 25 mei 2015
  Recht en Waarheid maken vrij!, Stemt U op: V7
  dinsdag, 26 mei 2015
  Sranansma sa wini!
  Fri, Fri, Fri!, Sranan Fri, V7!

  God Zij Met Ons Suriname/rs!


  Maak melding
 18. @RobG
  1) Een land krijgt de regering die het verdiend. Dat is haar democratische recht.

  2) Het verschil tussen de belangrijkste partijen neemt al aardig af en zoals u wellicht weet hebben de peilingen van de Hond ook een marge en die zou best wel eens groot kunnen zijn omdat het voor hem moeilijk zal zijn geweest een betrouwbare basis te bepalen.

  3) Surinamers zijn niet altijd even duidelijk ze geven, als ze bang zijn voor de consequenties, nog al eens een politiek wenselijk geacht antwoord.

  Verdeel de huid van de beer dus niet voor dat de beer geschoten is.


  Maak melding
 19. @paraman…

  leg ons eens uit over de WAARHEID van de onderstaande beloftes van onze populistische, megalomane volksmenner Bouta de hond….

  18000 woningen…
  nieuwe zeehaven…
  fly-overs…
  snelwegen naar Brazilie…
  nieuwe dijken…
  diefijzervrij Suriname…
  uitroeien van corruptie met wortel en tak…
  buitenlandse investeerders in rijen voor de deur…
  mega-ziekenhuis Wanica…
  nieuw hoofdburo van politie…
  trein-projekt (operationeel in juni 2015)…
  computer voor elke Surinamer…
  gouden kerst 2012…

  dat is al 13 keer een onwaarheid vertellen…maar het hersenloze, geindoctrineerde paarse stemvee blijft een onvoorwaardelijk geloof houden in deze pathologische leugenaar…

  Dus nogmaals, leg ons hier en nu maar eens uit hoe dit dan wel mogelijk is………..

  wij wachten met smart op je antwoord…


  Maak melding
 20. “Voor het eerst geloven mensen” zo lijkt het in
  sprookjes, in een lege staatskas, in MEGA-
  begrotingstekorten en in geminimaliseerde
  staatsreserves !

  Indien dat zo mocht uitpakken dan hebben Sranan en
  bevolking te leren leven met zware devaluatie en komen er
  nog meer financieel niet onderbouwde regeringsplannen !

  Het volk zal de financiele ontberingen moeten ondergaan,
  de toppolitici zullen geen cent tekort komen, gelet op de
  enorme corruptie van Bouta en getrouwen !

  Zie Venezuela met 72 % DEVALUATIE !

  De Sranan rechtsstaat zal toch overwinnen !


  Maak melding
 21. Nog 5 jaar onder een dementerende opa ?
  Laat ons dat aub bespaart blijven.
  We zijn nu al met Venezuela de paria van Zuid Amerika.
  Waar blijft het gezond verstand van de Surinamers ?
  Maar goed, hier kan alles, zelfs als je een strafblad hebt en bent veroordeeld kun je president van het land worden.
  Volgens mij kan dat in geen enkel ander Westers land, waaronder ook Suriname zich rangschikt.


  Maak melding
 22. Als het zo slecht gaat, en de staatskas leeg is, begrijp ik niet waarom men toch zo vecht om aan de macht te komen. Laat het volk kiezen voor wie ze zelf wilt! Er komen nog meer verkiezingen en dan kan het volk, indien ze ontevreden zijn, de boel opruimen of naar huis sturen. Dit is gewoon logica!!!


  Maak melding
 23. Ik heb ook een peiling gedaan onder surinamers die wonen in Rotterdam, Den haag en Amsterdam.

  Deze peiling heb ik gedaan in kroegen waar surinamers komen, op straat onder markt van de genoemde steden.

  Uit deze peiling blijk, dat de NDP 29 zetels krijgt.
  De V7 16 zetels.
  ABOP 4 zetels
  DOE 2 zetels

  De FRONT combinaie (VHP, NPS, BEP, PL, DA91 en SPA) heeft nu totaal 24 zetels, dus een verlies van 8 zetels.
  ABOP heeft nu 3 zetels, dus die hebben een winst van 1 zetels
  DOE heeft nu 1 zetel, dus die hebben een winst van 1 zetel

  Conclusie, een strijd van 1 Partij tegen 6 Partijen heeft een uitslag van 26 zetels tegen 16 zetels.
  NDP 26, en V7 heeft 16.


  Maak melding
 24. Ik kon dit wel raden en heb dit meerdere keren hier bepleit. Santhoki gaat nooit president worden en de grote fout die hij heeft gemaakt is zich als presidentskandidaat presenteren. Als hij een niet Hindoestaanse persoon naar voren had geschoven dan had V7 misschien een kans gemaakt. Alhoewel NDP sinds haar oprichting een begin heeft gemaakt om de Surinaamse politiek te verlossen van de etnische scheidslijnen, is er nog steeds in de Surinaamse samenleving een aversie om de politieke leiding in handen van de VHP te laten overgaan. Persoonlijk denk ik dat dit ook niet goed is voor Suriname omdat de Hindoestanen al aanzienlijke economische macht hebben. Economische macht gekoppeld aan politieke macht kan leiden tot een nog grotere vorm van corruptie en machtsmisbruik.

  Een andere reden waarom Santhoki met zijn V7 gaat verliezen is dat zijn V7 weliswaar een 10 krijgt voor het schelden op Bouterse, maar een 2 voor het bieden van een echte alternatief aan het volk. Als je puur vraagt naar het ontwikkelprogramma van V7 voor de komende 5 jaar blijft het aanmerkelijk stil.

  Verder heeft Santhoki zijn mond vol gehad van integriteit en “schone handen” maar hij was er niet vies voor om Somohardjo te omarmen en in V7 op te nemen.

  De val voor Dino Bouterse kwam ook uit de gelederen van Santhoki omdat Santhoki hoopte dat dit de druppel zou zijn voor het Surinaamse volk en dat het als een katalysator zou dienen in het stemhokje. Helaas heeft Dino zijn veroordeling weinig effect gehad op de huidige Surinaamse regering en haar leider Desi Bouterse.

  Misschien wordt het tijd om Rozendaal weer van stal te halen of wellicht heeft Gerard Spong nog interessante tips.

  De enige manier om Bouterse en zijn NDP te verslaan is door zich niet meer te focussen op Bouterse maar op de ontwikkeling van het geliefde land Suriname.
  Na 25 mei kunnen al die anti-Bouterse trollen op Facebook en Waterkant zich melden bij dokter Tromp uit Hoorn. Hij is een pro op het gebied van Euthanasie.


  Maak melding
 25. 17 april 2015

  Henk Molenaar is zo geschrokken van de uitslag van de Hond, dat hij ”Blijkbaat stoten Surinaamse ezels zich wel 3 keer aan dezelfde steen.” schrijft. Nu helemaal in de waar, pist in zijn broek ; niet van de hilariteit, maar van de schrik en schijt in zijn onderbroek.

  Ja Henk Molenaar, hoewel Srika niet voor de Hond is, moet deze man wel gelijk gegeven worden. De NDP wordt weer de grootste partij in Suriname. En vergeet niet, dat een volk altijd gelijk heeft en krijgt.

  Henk pist en schijt nu in zijn broek!!

  En Srika heeft dus weer gelijk gekregen. Santokhi gaat het niet winnen !

  Nu nog de minpunten voor Srika!
  Srika


  Maak melding
 26. Jaja mensen, laat die man weer komen om zijn eigen sh*t op te ruimen. t Is goed zo! Wanneer SU weer opnieuw aan de grond is met z’n CIS pakketten, en de paarse buiken gaan branden van de honger, dan…. dan zal de massa de straat op gaan. Eerder niet!

  Uit het onderzoek van De hond blijkt ook dat 50% van de SU bevolking een laag IQ heeft. En dat is pas verontrustend!

  Jaja mensen wij zullen ook door dezelfde zure appel heen moeten bijten. We zullen weer naar ST Laurent moeten om boodschappen te halen en onze familie in NL zal ons weer steunen moeten met pakketten. Het is niet anders. L’histoire se répète!


  Maak melding
 27. De Hond heeft éen dag op Centrale markt gemeten, één dag in OCER, één dag op de AVD, één dag op de Combé markt, één dag in de kerk van bisschop Meye en één dag bij de klanten van Jeruzalem Bazaar.
  Dus dat!


  Maak melding
 28. Free
  De Hond heeft éen dag op Centrale markt gemeten, één dag in OCER, één dag op de AVD, één dag op de Combé markt, één dag in de kerk van bisschop Meye en één dag bij de klanten van Jeruzalem Bazaar.
  Dus dat!

  als hij het in holland is het ceker thuis bij jou he. alles dat in jullie nadeel is is slecht nieuws voor jullie. leer leven met de realiteit.


  Maak melding
 29. Odi odi zie je wel dat onze pres DESI BOUTERSE de man is voor Suriname.
  Desire Delano Bouterse, de man, van ook de grote projecten:
  Door hem geen racisme in Suriname
  Twee grote bruggen
  Staatsolie
  Gelijke rechten man en vrouw
  Onafhankelijk denken geloof in eigen kunnen
  En als het goed gaat is de Afobakka dam en de smelter op 1 juli 2015 van Suriname

  Hahahahaha sherrif met zijn buitenlandse reizen en we hebben ook een deputy sherrif erbij dat is gratis.

  BARBA PAPA EN BARBA MAMA hihihihihihihihihihiihihihihihihhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiii!

  Barba papa barba mama where are you, here I am here I am how do you dooooooooooooooooooooooo!!


  Maak melding
 30. Suriname bevindt zich sinds 2010 in een vrije val. De grote klap moet nog komen. Het wordt erger dan in de jaren 90, toen Surinaamse vrouwen massaal naar Frans Guyana vertrokken om aldaar uitgewoond te worden voor een paar Franse Francs. Verlies van waardigheid in ruil voor voorziening in levensonderhoud.
  Ze worden hier trouwens al op voorbereid door zogenaamde vooraanstaande figuren die nu al roepen dat de vrouwen hun “onderbuik” duur moeten verkopen.

  Als de huidige gang van zaken continueert, dan zullen we ze tegenkomen in Brazilie, Guyana en Frans Guyana.
  En de mannen…. tja, die zullen zich storten in nog meer criminaliteit en ze zullen er niet voor terugdeinzen om elkaar af te maken voor een kruimel.

  Suriname was ooit een gezegend land, tegenwoordig gaat de drie-eenheid (satan, sekteleider en de antichrist) tekeer als een briesende leeuw.
  Yepi no de.

  A promise is worth nothing unless it’s kept.


  Maak melding
 31. Tak Bun Sani : “Alhoewel NDP sinds haar oprichting een begin heeft gemaakt om de Surinaamse politiek te verlossen van de etnische scheidslijnen”

  NDP heeft Sranan verlost van alle moraal en fatsoen !

  De Grondwet en de mensenrechten zijn weg, de rechterlijke
  Macht wordt gemanipuleerd door DNA !

  Dictatoriale besluiten zijn aan de orde van de dag, het
  “regelen” van partijgenoten op ambtelijke posten, terwijl het ambtenarenapparaat DRINGEND moet worden verkleind !

  Corrupte topfiguren worden benoemd tot Presidentiele
  Adviseurs, in plaats van hen gevangen te zetten en te
  vervolgen !

  Door de NDP is er een begrotingsgat in Sranan, die nooit
  zo groot geweest, ook zeer forse MEGA-schulden !

  Onze niet-etnische monetaire reserves, zijn al meer dan
  gehalveerd door meneer Bouta en clan !

  Allemaal NIET-ETNISCH volgens u, maar wel FATAAL
  voor Sranan en Bevolking !

  De financiele klappen (forse Devaluatie etc) komen binnenkort (cijfers zij niet etnisch doch reeel) ! Tel daarbij op dat Desi’s persoonlijke Amnestiewet wordt vernietigd door de Inter Amerikaanse Mensenrechten Cie van de OAS !

  Leve de Sranan Rechtsstaat ! Leve de Grondwet !
  Ook de zogenaamde Niet-Racisten van de NDP,
  die iedereen buiten hun NDP als staatsvijanden
  betitelen, kunnen Sranan niet breken !


  Maak melding
 32. Ik denk dat hij het doet ongeacht zijn achtergrond. vergeet één ding niet charme zegt heel veel of nu je aan het dementeren bent of op hoge leeftijd bent, geen één politicus heeft het zo ver kunnen schoppen.


  Maak melding
 33. hoe komt het toch dat er zo veel onder invloed komen van Charismatische leiders en de realiteit volledig uit het oog verliezen, de jaren 30 en 40 in Duitsland met hun Hitler, en iets dichter bij huis nl. Guyana waar Jim Jones naar toe trok met in zijn kielzog, zijn volgelingen, want de NDP neemt al zowat sectarische vormen aan door het ongezonde fanatisme van de paarse piepeltjes, iedereen kan weten hoe het afgelopen is, ik hoop echt dat ze op tijd tot bezinning komen, anders zie ik het somber in voor de bevolking van Suriname, en helemaal voor de wel goedbedoelende Surinamers die wel willwn maar niet in staat zijn het tij te keren


  Maak melding
 34. ARE BAAP RE BAAP…..De Hond heeft een keer geblaft.Dus dat wordt 5 jaren pinaren en meer rovers. Suri People 10 keer nadenken dan stemmen. A keti koti langa teng kaba. No mek Suri trong 2e Cuba. A neng au trong Suribabwe.


  Maak melding
 35. @Jojo, ik ga ervan uit dat Maurice De Hond naast het goede werk dat hij verricht heeft in Suriname ook met zijn Surinaamse vrouw heeft kunnen genieten van het land. Inderdaad het klopt.

  Het land (Suriname)krijgt een regering die het verdient en dat proces kunnen de inhoudsloze zijlijn schreeuwers (V7 en haar sympathisanten) niet beïnvloeden, niet tegenhouden, niet voorkomen.

  Het moet voor een ieder duidelijk zijn en dat is ook de mening van de kiezers; president Bouterse meer heeft het goed gedaan de afgelopen regeerperiode, en hij heeft beter gepresteerd dan 10 jaren NieuwFront regering.De mensen hebben uit eigen ervaringen beleving hun standpunten over de president kenbaar gemaakt en dat moet jij als V7 aanhanger aanvaarden.


  Maak melding
 36. Mocht Bouterse weer president worden, zal hij meteen de grondwet aanpassen en alle macht naar zich toe trekken. De volgende president zal zijn kleinzoon Walther worden. Afrikaanse toestanden in Suriname waarbij vrienden en familie van Bouterse zich zullen verrijken. Surinamers moeten straks niet klagen, want ze hebben die monster zelf in leven geroepen.


  Maak melding
 37. Aan Allen die niet in GOD geloven

  Attentie !!!! Attentie !!!!!!! Attengtie !!!!!!!!!!!!!!!!

  Voor de mensen die niet in God geloven, wees maar gerust, alles komt goed met Suriname, De heere heeft Suriname in bloei geplaats, er gaat nu ontwikkeling komen,welvaart, vooruitgang, en vrede komen in Suriname.

  let op!! 25 of may 2015 NDP keep freedom and V7 Goes to jail


  Maak melding
 38. Mogelijke Coalities
  1.NDP, NPS en DOE = 34 zetel (27 + 5 + 2)
  2.NDP, VHP en SPA = 34 zetel (27 + 6 + 1)
  3.NDP, PL en BEP = 34 zetel (27 + 5 + 2)

  V7 , inmiddels V6 zal uiteen vallen.

  Drang om te regeren is erg groot.
  Er zal op ……….. gelopen worden om aan de macht te komen.
  Ik heb nog niet vernomen dat V7 gezworen heeft om met NDP samen te willen werken. En dat geldt ook voor (NPS,VHP,SPA,BEP en de rest). Alleen PL heeft te kennen gegeven dat samen werken met NDP bijvoorbaat al uitgesloten is. Maar ja, jullie kennen SOMO toch?


  Maak melding
 39. Beste Roy Siwpersad,heb je reactie gelezen maar kom tot de ontdekking dat je misschien wel juridische,maar totaal geen politieke kennis laatstaan inzicht hebt.Inhoudelijk staat jouw verhaal ver buiten de realiteit.


  Maak melding
 40. Wat heel veel mensen vergeten of niet weten is,dat men zeer achterdochtig of wantrouwend is naar mensen die hun politieke kleur willen weten.Men is bang zijn of haar baan kwijt te raken.Intimidatie dus!Dat betekent dat die peilingen een totaal ander beeld geven.Het grote nadeel is,dat mensen niet meer gaan stemmen en zien de verkiezing als een gelopen reeds.


  Maak melding
 41. Indien de overgrootte meerderheid van de surinaamse kiezers de voorkeur geven om op de NDP te stemmen dient men dat te respecteren en zeker als men hoge waarde hecht aan de ‘ democratie ‘ .
  Ach die Hans toch , ‘ Mussert en Ros van Tonningen ( Ollandse facisten )waren toch knechten van Hitler geweest ‘ ???
  Ga een daar een verhaal aan weiden .
  O ja , de surinaamse kiezers mag zijn / haar eigen staatshoofd bepalen !!
  ‘ SURINAAMSE DEMOCRATIE ‘


  Maak melding
 42. Iedereen met een gezond verstand weet en wist dat Bouterse de populairste politicus is in Suriname, niet voor niets zegt men ook de Volkspresident. Wij hadden Mourice de Hond hiervoor niet nodig hoor.

  De v7 aanhangers hier op waterkant reageren als door een Braziliaanse bij gestoken, om te zien hoe ver deze groep van de realiteit staat, ze missen elke gezonde realiteitszin.

  Volgens mij denken en dachten deze zwakzinnigen echt dat hun dom geleuter hier gehoord wordt door mensen met een gezond verstand.

  Voor de waarachtige Surinamers zijn jullie soort allang irrelevant, stamp het in jullie domme koppie.


  Maak melding
 43. aah.. Maurice met zijn polls… ook hij sloeg de plank in Nederland wat vaker goed mis met zijn analyses.. dus ik wacht op Mei.

  Voor hen in Su die een beetje meer in de boeken hebben gekeken zeg ik. Ik heb het met u te doen.
  Ja ,,, Suriname glijdt verder af naar een Al Capone staat. Ook Al Capone had een miljoenen imperium opgezet en populair was hij daardoor ook onder zijn volgelingen. Voor de opgeleiden die in dat kamp vastzaten is er geen weg terug: ja….wie met pek omgaat wordt ermee besmet. Die staan op de internationale monitoring lijst.
  Suriname heeft een kleine 2+maanden om goed na te denken waar het naar toe wil.


  Maak melding
 44. Liberty,

  Wat dodelijk zal blijken voor V7 is dat zij Santhoki als presidentskandidaat naar voren hebben geschoven. Een zeer grove fout waar zij hun tanden op stuk gaan bijten.

  Stemmen op V7 komt nog steeds over als alleen maar stemmen op de VHP. De andere partijen binnen de gelederen zijn alleen maar van belang om stemmen binnen te halen voor die ene grote partij. Vreemd dat zij dat zelf nog niet door hebben.

  Viva la Republica !


  Maak melding
 45. Ontwaak Suriname….Ontwaak!

  De tijd voor Eerlijkheid……Waarheid en Gerechtigheid is nu daar.
  Wat door het Universum wordt bepaald, is geen menselijke macht tegen bestand.
  Ook al zegt men dat men vanuit een bepaald Geloof aan het werk gaat.
  Velen misbruiken het Geloof voor superioriteit, misleidingen en macht, maar dat is Niet waar Het LICHT mee in verbinding staat.

  Er zijn altijd Krachten die vanuit de LICHTwereld voor Waarheid en Gerechtigheid aan het werk gaan.
  En de boodschappen vanuit een Rechtvaardig hart wereldwijd naar buiten dragen.

  Werken met het LICHT staat in verbinding met Eerlijkheid…..Waarheid en Rechtvaardigheid!


  Maak melding
 46. 18 april 2015

  RobG,

  Maurice de Hond houdt van donkere vrouwen, had vroeger wel een Surinaamse vrouw (Hindoestaanse, overleden), en heeft nu en vrouw uit Cuba. Een echte strakke en hete uit Cuba !!

  Denkende je voldoende te hebben geinformeerd.
  Srika


  Maak melding
 47. Chan santokie na 26mei heb ik een huis te koop voor jou,een huis van holleder….alias de neus…..DESS FOR PRESS 2015
  礼服PRESS2015年 .I LOVE SU WOON EN WERK….


  Maak melding
 48. Ik ga helemaal stuk van het lachen bij het lezen van al die onzin die de NDP-haters, en dat zijn de meesten hier, schrijven. Wat een losers zeg! Wat mij echter wel steekt is dat enkele vieze vuile Nederlanders hier ongestraft de meest denigrerende dingen moge schrijven over het Surinaamse volk, zonder dat zij daarin gecorrigeerd worden. Niet door WK en niet door de overige losers. Ik snap dat de haat van dit gajes zo diep zit dat ze zich er niet toe kunnen brengen enige corrigerende comments te schrijven. En dat is nou net wat er fout is aan met name Chan Santokhi. Deze door haat verteerde mislukkeling zal daarom nooit halen waar hij al zo lang natte dromen van heeft. De corruptie in zijn directe omgeving, het gebrek aan integeriteit, het gebrek aan charisma, het keer op keer liegen, het racisme die hij uitstraalt, de boeven en dievegges die hij faciliteert en zelfs het gebrek aan liefde voor Suriname en de Surinamers zullen ervoor zorgen dat wij nooit en dan ook nooit met hem zullen worden opgezadeld als president.


  Maak melding
 49. Ik hoop dat Santhokie afscheid neemt van de politiek en eindelijk aan het werk gaat om Suriname op te bouwen. Gezien zijn geslepenheid denk ik dat hij achter de schermen al een plan heeft om die domme rancuneuze NPS’ers te laten vallen en samen te gaan werken met de NDP. Groen Djari wordt Boel Djari.


  Maak melding
 50. A wans opè tata komopo wi mu seti kondrè bun.

  Wij gaan voor nog 50. De multi culturele combinatie NDP wil ontwikkeling voor alle Surinamers. Ongeacht ras,geloof, en cultuur.

  De vijanden van het Surivolk zullen weer nat dromen en met nachtmerries uit bed stappen.

  Koos-Henk Molenaar: Daaaaaaaaagggg.

  Lees de realiteit en voorspelling en leg je neer.

  Enquête Maurice de Hond: NDP wint verkiezingen grandioos

  17/04/2015 00:07 – Ivan Cairo
  Een deel van de aanhang van de NDP bij de registratie voor deelname aan de verkiezingen.

  Een deel van de aanhang van de NDP bij de registratie voor deelname aan de verkiezingen. Foto: dWT Archief

  PARAMARIBO – De Nationale Democratische Partij (NDP) gaat de aanstaande verkiezingen grandioos winnen. De partij zal 28 parlementszetels behalen en de belangrijkste rivaal V7 komt op 19. Dat blijkt uit de enquête van LC Media die in samenwerking met de bekende Nederlandse opiniepeiler Maurice de Hond is uitgevoerd tussen 28 maart en 4 april is in zes kiesdistricten.

  De NDP komt landelijk met 49 procent van de stemmen als grootste uit de bus. Het onderzoek is gedaan in Paramaribo, Wanica, Saramacca, Coronie, Nickerie en Para. Voor de overige vier kiesdistricten is op basis van de verkiezingsuitslag en de huidige stand van zaken in die districten een schatting gemaakt. Eerder hadden de onderzoeksbureaus Idos en Nikos afzonderlijk al een overwinning voor de NDP voorspeld.

  NDP-voorzitter Desi Bouterse is met 49 procent van de kiezers achter zich verreweg de populairste presidentskandidaat. Chandrikapersad Santokhi (VHP) blijft steken op 12 procent en DOE-voorzitter Carl Breeveld bis een goede derde met 6 procent. Landelijk zou de NDP 46 procent behalen, V7 34 procent, Alternatieve Combinatie 8 procent, DOE 6 procent en de overige deelnemers samen 5 procent. Op basis van deze uitslag is de zetelverdeling als volgt: NDP (28), V7 (19), AC (2), DOE (1) en ANC (1).

  In Coronie trekt de NDP de meeste kiezers (62%) en in Marowijne het minst (22%). Marowijne wordt gewonnen door V7 met 40 procent gevolgd door AC met 30 procent. In Commewijne is V7 het sterkst met 49 procent gevolgd door NDP met 39 procent. Ook in Sipaliwini wint V7 de slag met 35 procent van de stemmen. De NDP is daar goed voor 28 procent. De NDP is de enige partij die in alle kiesdistricten zetels zal behalen: Paramaribo (10), Wanica (4), Nickerie (3) Coronie (2), Saramacca (2), Commewijne (2) Marowijne (1) Para (2) Brokopondo (1) en Sipaliwini (1).


  Maak melding
 51. De vijanden van het volk hier op het forum: hebben het lied van decemberslachtoffers/drugscrimineel etc. zo grijs gedraaid dat men het niet meer kan en wil horen.

  Het wapen die zij iedere keer gebruiken om NDP te beschadigen is bot geworden al proberen zij nog steeds het surivolk te snijden of steken met hun mes het is zo bot geworden dat men niets meer voelt.


  Maak melding
 52. Door deze uitkomst van de peiling heeft een bekend engels blad gelijk die al 2 jaar geleden voorspelde dat Bouterse weer wordt herkozen als president. Deze voorspelling van de Hond levert de NDP weer een paar zetels op uit de zwevende kiezers wat betekent dat NDP de absolute meerderheid als partij zal binnen halen. De twijfel bij de kiezers is nu volledig weg en kiezen voor meer ontwikkeling in Suriname voor alle surinamers. Wie wil nou niet bij de populairste partij en winnende NDP bijhoren?


  Maak melding
 53. Sang e Pasa en Switi Sranang kondre.Als DDB weer Pres wordt gaat hij z,n macht uitbreiden. Zoals de Suri grondwet aanpassen en de hele macht naar zich toe trekken.Hij kan een familielid als aankomend Pres aanstellen. Walther z,n jongere zoon zal de volgende Pres zijn. Niet zomaar is DDB met z,n delegatie naar West-Afrika geweest bij Tobias. Die gaf hem de goude sleutel zelf.Zo Suri people als jullie dat willen ga hem maar kiezen dan.De tranen zie je pas later. Dan is de stier al geslacht.


  Maak melding
 54. Mijne bala’s,jullie kunnen de duisternis niet verdrijven met een Dracula te kiezen als president om licht te krijgen in de duisternis.Die man gaat alle podia af om zich klem te zuipen en een kaboela te dansen.Zie maar hoe hij het op zijn revo dag deed.


  Maak melding
 55. Ach Soer, wij weten al waar wij naartoe willen en gaan. En dat is niet de weg van V6 en hun liegende, bedriegende Santokhi: De voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santhoki, zegt dat arbeiders van Combé Markt die V7 ondersteunen opgedragen zijn door de directie om deel te nemen aan de wandelmars eerder in de week ter ondersteuning van de NDP. Als ze niet hadden meegelopen, zou het dienstverband met Combé Markt beëindigd worden. “Drie van de arbeiders hebben een sms voor me gestuurd waarbij werd aangeven dat ze verplicht waren om mee te lopen. In geval zij niet hadden meegelopen, zouden ze ontslag krijgen terwijl ze een gezin hebben om te verzorgen”, zegt Santokhi. Zo goedkoop en doorzichtig als maar kan. Maar a no mang yepi, het liegen is zijn tweede natuur geworden en laten we eerlijk zijn, dat gelieg en bedrog is hem op het lijf geschreven. Dit is paniekvoetbal door de loesbere die V6 heeft na de uitslag van de peiling van de Hond. Chan had gehoopt dat zijn witte bazen een voor V6 gunstig stuk in elkaar zouden flansen, maar zoals blijkt, weet hij dus totaal niet hoe dit soort onderzoeksburea”s werken, daar hij nog vast zit in zijn plantagedenkpatroon. Leri no e puru dom!


  Maak melding
 56. Indien dit volk kiest voor het NDP, voor alles wat negatief is, dan hebben ze mijn zegen. want tegen domheid valt niet te strijden. Ik trek mijn handen af van Suriname. Laten ze maar pinarie tegemoet gaan, toen je voor 1 Nederlandse gulden meer dan 1000 Surinaamse gulden krijgt. Toen waren het lange rijen, geen wegen meer in Suriname, alles op de bon, het fenomeen van lange rijen, geen medicijnen, alles was schaars. Indien dit volk zo dom is om voor een criminele bende te stemmen, zo be it. Ze hebben mijn zegen. Ik stuur geen enkele euro meer naar Suriname. Ik moet nog denken toen de militairen onder B. alle goud hebben weggedragen van de Centrale Bank van Suriname. Het Front heeft weer gezorgd voor geasfalteerde wegen, voor een harde Srd, voor welvaart.
  Indien dit dom volk vergeten is, dan moet ik dit accepteren. WANT TEGEN DOMHEID VALT NIET TE STRIJDEN.


  Maak melding
 57. Dit volk die de intentie heeft om voor de NDP te kiezen gaat pinarie en verval tegemoet. Straks gaan ze weer bedelen voor onze hulp. Ik heb mijn les geleerd. Geen ene euro naar Suriname voor deze lamlendige volk. TEGEN DOMHEID VALT NIET TE STRIJDEN.


  Maak melding
 58. Tak fi fosie.
  Wat ben jij een misselijk en zielig figuur om je over de rug van een zeer integer en overleden persoon en arts te profileren! Typerend voor jouw gedachtengoed en dat van je medestanders?


  Maak melding
 59. @ RobG

  “Het moet voor een ieder duidelijk zijn en dat is ook de mening van de kiezers; president Bouterse meer heeft het goed gedaan de afgelopen regeerperiode, en hij heeft beter gepresteerd dan 10 jaren NieuwFront regering.De mensen hebben uit eigen ervaringen beleving hun standpunten over de president kenbaar gemaakt en dat moet jij als V7 aanhanger aanvaarden.”

  1) Ik ben geen V7 aanhanger. Ik zie DOE als het enige redelijke alternatief.
  2) De meerderheid heeft in een democratie altijd gelijk. Dat wil niet zeggen dat zij het bij het goede einde hebben. Het meer en deel van de mensen die op Bouterse zullen stemmen laten zich belazeren. Bestudeer de getallen van de Centrale bank etc en u kunt vast stellen dat het land op de rand van een faillissement staat. Deze regering graaft een kuil om een kuil te dichten.
  De kiezers geloven sprookjes.van ziekenhuizen, woningbouw, kavels (grondhuur!), spoorbanen etc.. Zie wat er van uitgekomen is. Alleen de projecten die Front gestart is zijn gerealiseerd.
  3) Ten aanzien zie de feiten onder ogen:
  a)Front BNP van $ 1.500.000.000 naar $ 4.800.000.000 in 10 jaar.
  b) Bouterse alleen groei in SRD’s na devaluaties van 2015 zal het BNP in USdollars waarschijnlijk lager worden dan waar Bouterse mee begonnen is.

  c) Front heeft van uit niets een deviezen reserve opgebouwd van $ 680.000.000
  d) Bouterse heeft ondanks enorme extra goud en olie inkomsten en alle vermeende groei de deviezen voorraad en de goud voorraad te doen slinken naar nu ongeveer $ 480.000.000.

  e) de Staatschuld is verdubbelt en zal bij een devaluatie nog eens extreem groeien.

  f) Er is massaal aan kapitaal vernietiging gedaan door projecten te beginnen en te staken. Tapajay en Ethanol hebben alleen al $ 52.000.000 gekost en zijn gestaakt.

  g) de sociale wetten zijn niet duurzaamgefinancieerd en zullen per saldo een sigaar uit eigen doos omvatten.

  Nee beste RobG deze regering heeft weinig anders gepresteerd dan mislukkingen en kasten vol met onbetaalde rekeningen.
  Deze regering wordt uit gekotst door de rest van de wereld. Ze moeten alles vooruit betalen of enorme schulden aanvaarden.


  Maak melding
 60. @Lucien

  Ben jij de journalist die in de jaren 80 halsoverkop met je gezin moest vluchten, omdat je je leven niet meer zeker was in Suriname? Je verafgoodt nu diezelfde persoon die je toen naar het leven stond. Je bent toen gevlucht naar het land van de mensen die je nu zo haat.
  Nu ben je 180 graden van mening veranderd.

  Ik probeer jouw psyche te doorgronden en daarom rest mij nog maar 1 vraag n.l: wat is de oorzaak geweest van jouw plotselinge liefde voor Bouterse en jouw verbitterde houding ten opzichte van de mensen/het land die jouw een save haven hebben geboden? Nota bene op het moment dat je het het hardst nodig had.
  Vandaag de dag zou ook jij herinnerd worden als 1 van de vele slachtoffers van ddb.


  Maak melding
 61. Voor de mensen die het nog niet weten.
  V7 is bij en tijdens het inschrijving al uit een gevallen.
  V7 is bij en tijdens het inschriving voorbarig geweest om zich allemaal ook afzonderlijk in te schrijven.
  Dat Wil Zeggen, dat na de verkiezing de partijen elk zelf ook de keus of keuze kunnen maken om met de NDP te gaan werken.

  Na de verkiezing van 25 mei 2015 kunnen de volgende regeringen onstaan.:
  NDP 29 zetels en VHP 6 zetels en DOE 2 zetels.
  NDP 29 zetels en NPS 4 zetels en DOE 2 zetels
  NDP 29 zetels en ABOP 4 zetels en DOE 2 zetels
  NDP 29 zetels en BEP 4 zetels en ABOP 4 zetels
  NDP 29 zetels en NPS 4 zetels en ABOP 4 zetels
  NDP 29 zetels en VHP 6 zetels en ABOP 4 zetels


  Maak melding
 62. Vanaf nu is het huilie huilie time djie. Ding mang sai tege President, Desire Delano Bouterse now ding mang e tak dat ding kiezers dong jongoe oen djiem wang Brik jere. Ha ha. Haaaa. !!!..nanga bigie dong !!!!


  Maak melding
 63. V 7.opkrassen, a volk no wan Oeng moro een nieuw suriname is 5 jaar geleden geboren. HENK MOLENAAR haat prediker, tegen bouterse jouw missie is mislukt. Hi Hi. Take your bundel and go.het surinaamse volk wil BOUTA ..Onze president die vals beschuldigd is van drugs handel. Bouterse is voor jullie een syndroom/nachtmerrie hit the road man…wo koome pe wo koome Kong doe sang jullie idolen komen nooit meer aan de macht het is voor jullie einde oefening.het volk wil geen lapleders aan het roer. Gaan jullie maar lekker slapen want 25 mei krijgen jullie de Spaans bokko die jullie nog heel lang zal bijblijven oké tot 25 mei praatjes makers.en lossers.


  Maak melding
 64. alvast gefeliciteerd met de komende overwinning..

  de meeste optimisten op deze site,zijn niet de welvarende mensen die in het land wonen werken leven beleven,maar de meest arme troep die hier schreeuwd ..

  de lijder heeft zijn schaapjes op het droge en laat jou zweven dromen voor niks,onder tussen blijf je gewoon dom achterlijk.

  ga zo door..


  Maak melding
 65. Indien Sranan Volk voor corruptie, voor lege staatskas,
  tegen anti-corruptie, voor straffeloosheid van massa-
  moordenaars, voor regering en politieke leiding met
  criminelen, voor een MEGA-staatsschuld, voor opmaken
  monetaire reserves via onproductieve uitgaven , voor
  rechteloosheid kiest, dan moet Sranan maar door het
  diepe normloze dal heen, waarbij de zwaksten financieel
  zullen bloeden !

  Het is niet te hopen !

  PS : De manipulanten zijn bezig de energievoorziening
  onder te brengen in particulire NV’s van poltieke handlangers,
  waardoor de Bevolking nog meer zal moeten neertellen voor energie ! De NV’s moeten immers winst maken, toch !

  Bestudeer aub de vernietiging van de democratie en de
  economie in buurland Venezuela !


  Maak melding
 66. Als onze politie slim is,kan ze de voortvluchtige chinees via deze site achterhalen.Die woont en steelt in Sur.

  @printa bezezem

  behalve take your bundle and go zegt opa D ook dat if a man is a donkey you must ride him.En jullie maar in de handen klappen van plezier terwijl jullie[zijn volgers] mee bedoeld worden.Die man lacht jullie uit en dat hebben jullie nieteens door.


  Maak melding
 67. Koos, Henk Molenaar zijn gekozen namen van schoorsteenbakra`s die de vervalste naam surinamer dragen. Wang ekte bakra no habi ten dji den sani fu Koos nanga Henk Molenaar. Deze mannen zijn grote vijanden van het Suri-volk.

  Maar hun nickname is gestruikeld.


  Maak melding
 68. Ik heb nog nooit zoveel Pro-Bouterse berichten gelezen als nu. Het doet mij vermoeden dat we te maken hebben met een aantal opportunisten, die na de bekendmaking van Maurice de Hond zijn geswitcht van anti-Bouterse naar pro-Bouterse.

  Ik vraag me af waar al die pro Bouterse figuren waren toen Henk Molenaar en Srafu hier 5 jaar lang de boel aan het manipuleren waren? Om nu jezelf als pro-Bouterse op te werpen vind ik hypocriet, en vooral niet nadat Maurice de Hond heeft voorspeld dat Bouterse met zijn NDP gaat winnen.
  Ik vraag me dus af of de pro-Bouterse reageerders ook hier hun kleur zouden bekennen als Bouterse op achterstand stond?

  Ik ben niet pro-Bouterse of Pro-Santhokie. Ik ben Pro Suriname en de huidige regering verdiend nog 5 jaar. Don’t change a winning team.


  Maak melding
 69. Volk van Suriname/aan alle kiezers in heel Suriname, stemt u massaal op V7 op maandag, 25 mei 2015.

  De leiders van de politieke partijen combinatie V7 en Team V7, kunnen overal in de wereld gaan en in elk vliegtuig stappen, zonder opgepakt te worden en worden opgesloten om uw belangen te behartigen. Ze kunnen naar (Frans – )Guyana, Brazilië, West-Europa, USA, Panama, Caribischgebied, kortom de hele wereld gaan en in elke buitenlandse vliegtuig stappen, omdat ze niet veroordeeld zijn of een omstreden amnestie hebben of gezocht zijn. Hierdoor worden de kosten ook verminderd van het land in vergelijking met DDB, die elke keer met het SLM vliegtuig naar landen reist, die niets voor Suriname kunnen doen, landen zoals Equatoriaal Guinee, Venezuela, Cuba. Wat hebben deze landen Suriname in 5 jaar gebracht en opgeleverd? Als DDB en de gangsters, NDP met het SLM reist naar deze arme derde wereldlanden, communistische, waardeloze arme landen reist, dupeert hij daarmee tientallen reizigers die van Paramaribo naar Amsterdam naar Paramaribo moeten vliegen. Zie de talen die deze mensen spreken en vraagt u zich eens af hoeveel Surinamers deze talen goed spreken en schrijven en naar deze landen zullen gaan. Zelf DDb spreekt en schrijft deze talen niet.
  Ben ik nu zo slim of bent u zo dom?

  Laat u niet afschrikken door de opiniepeiling van Maurice de Hond, die als het om enquêtes van de Nederlandse verkiezingen gaat vaak naast de werkelijke uitslag zit. Laat u ook niet afschrikken door DDB en de gangsters. Over ongeveer 5 weken kan hij zijn bundel pakken en ophoepelen.

  De enquête van Maurice de Hond moeten jullie met een korreltje zout nemen en niet het achterste van uw tong aan DDB en de gangster laten zien. U als Surinamers weet wie DDB en de gangsters, NDP-ers zijn. Een gedrag van hen dat gekenmerkt wordt naar anders denken van moord, intimidatie,bedreiging, geweld, belediging, ontslagen, ontnemen van vrijheid, avondklok, ontwaarding van de waarde van Surinaamse gulden in de jaren 80, 90 van de vorige eeuw en thans van de Surinaamse dollar, schaarste toen en nu van valuta, us-dollar, euro’s, lege schappen in de winkel, geen medicijnen, kleine baby’s op de arm nemen, het volk zand in de ogen strooien met zijn vele luchtkastelen, contractors niet betalen die diensten voor de overheid hebben gedaan, kortom alles voor zijn enige eigen belang, nl niet in de gevangenis in het buitenland en in Suriname te komen.

  Daarom kiezers! Stem op V7!
  Op maandag, 25 mei 2015 als u in het kieshokje bent, stemt u allen massaal op V7, flogo djie V7. Het gaat om uw en (kinds)kinderen belangen vanaf dan en in de toekomst. U wilt toch niet in een land leven zoals in Cuba, Venezuela of Equatoraal Guinee? Kiest u daarom voor V7.

  DDB is een moordenaar, zware crimineel, die wanted is voor de DEA/USA en ook voor Nederland. Laat DDB en de gangsters jullie niet afschrikken en voor de gek houden door kleine baby’s op de arm te nemen, zand in de ogen te strooien, vele luchtkastelen. DDB en de gangsters willen niet opgepakt worden en levenslang worden opgesloten. Het gaat dus om zijn belang/ Wat is nu belangrijker u en uw kinderen belangen of de belangen van de crimineel DDB en de gangsters? Denkt u dat een andere regering u geen domeingrond kan geven of vergunning of what ever? Denk a tori boen en neem het juiste besluit. Stemt u op V7, brada nanga sisa. Neemt u de beschikkingen van de domeingronden die DDB en de gangsters. NDP aan u geeft, plaats overal vlaggen, maar weet dat als u straks in het stemhokje bent, flogo, flogo, flogo! stemt u massaal op V7. Als het om domeingronden gaat en vergunningen heeft u er recht op en iedere president of andere regering kan dat doen. of niet dan?

  Waakt u ervoor dat u op 26 mei 2015 niet in dezelfde situatie als in Venezuela terecht komt, waar armoede heerst, hongersnood, schaatste aan primaire levensbehoeften, geen vrijheid, geen eigen mening mag hebben, grote armoede, militairen op hoeken van straten, die mensen die op zoek zijn naar voedsel en water in elkaar slaan en arresteren. Venezuela, Cuba, Equatoriaal Guinee kunnen niets voor u betekenen, die landen en mensen zijn nog armer dan in Suriname.

  Wie niet op V7 stemt is een dwaas, lafaard, slaaf, dom, die niet voor zijn eigen belang durft op te komen, maar zijn ziel en zaligheid aan de duivel DDB en de gangsters verkoopt voor een paarse pet, paarse vlag, bordje linzensoep, niet in vrijheid wil leven, niet in een democratische rechtsstaat wil leven, geen vrijheid wil, zich niet wil ontplooien, niet wil werken voor zijn brood/eten, kleding, huis voor zichzelf en gezin, geen zelf respect heeft voor zichzelf,, vader, moeder, kinderen, nooit verder dan de 3e klas van de lagere school is gekomen, goed met zijn heupen kan schudden, op hoeken van straten hangt, en gaat stelen bij hard werkende mensen en als een idioot kan schreeuwen, zeer dom is, koloniaal is, in de slavernij en contractarbeidperiode is blijven steken, op commando voor een clown wil klappen en juichen, in armoede wil leven, in sprookjes/luchtkastelen gelooft, kortom in LPI thuis hoort en worden opgesloten en alleen kan eten en poepen en zijn poepgat zelf niet af kan vegen, zie de NDP-aanhang.

  Ook niet stemmen op een kleine partijen, maar stemt u op/flogo! V7.

  V7 is de enige en beste partij van Suriname om de juiste koers op te gaan met Suriname en uw belangen (inter)nationaal kan behartigen, investeerders uit het buitenland kan aantrekken, kennis en ervaring hebben en is, visie, partijprogramma’s hebben, waarin uw u noden, zorgen, doelen, wensen, enz ( van uw kinderen/kleinkinderen) voor korte termijn, middel en lange termijn in staan en u naar welvaart en welzijn kan brengen. Zie hun websites.

  Zwevende kiezers/verstandige en geschoolde kiezers, mensen die kunnen denken, hard werken voor hun geld, stemt u massaal op V7, waardoor meer dan 60 % van alle kiezers in heel Suriname/U de politieke partijen combinatie V7 de verkiezing op dinsdag, 26 mei 2015 laat winnen.
  V7 brada nanga Sisa in her Sranan.
  Fri, Fri, Fri, Sranan Fri, V7 Sa winie!
  Flogo, Flogo, Flogo! Stemt u op V7
  V7 de kon, djie wan betre Sranan

  Stemt u op V7:
  – Chandrikapersad Santokhi – VHP,
  – Gegory Rusland – NPS
  – Paul Slamet Somodihardjo – PL,
  – Celsius Waterberg – BEP,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91

  Time4Change!
  Chan4Pres!
  V7 sa winie, u de kiezer (jong of oud, m/v) in her Sranan sa wininie, ook internationaal zal u respect krijgen.

  Iedere Surinamer met een klein beetje verstand lacht om de peiling van Maurice de Hond en laat duidelijk zien dat het niet klopt.

  Stemt u op V7

  Iedere regering/andere regering mag en zal beschikkingen en domeingronden aan iedere Surinamer geven, die daarom vraagt en zijn zaken goed heeft ingediend. De domeingronden zijn van alle Surinamers en niet van DDB en de gangsters of NDP.

  Stemt u/Flogo V7!
  – Leve uw zelf, uw (klein)kinderen,
  – Leve Suriname/rs! (3 x),
  – Leve V7 ( 3x),
  – Leve de rechtsstaat & democratie,
  – Leve internationale wetten, cq mensenrechten,
  – Leve uw toekomst.

  Sranan Sa Winie Met V7 (3x)
  Chan4Pres!

  Hoera, Hoera! Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname!


  Maak melding
 70. BREAKING NEWS: VOLGENS JULIAN WITH HEEFT MAURICE DE HOND NOOIT EEN PEILING UITGEVOERD IN SURINAME.

  De Samenleving wordt op een Schaamteloze Wijze belazerd. Volgens Julian With heeft de NDP hiermee te maken. De heer Carlos Durham heeft toegegeven dat Maurice de Hond hier niets mee te maken.

  Bron: Sky Radio Naar Mijn Mening.


  Maak melding
 71. =Blijkt uit onderzoek dat Maurice de Hond helemaal “geen” peiling heeft gedaan in Suriname.
  Ook is vertelt dat wat in de ware tijd staat geschreven van de LC media afkomstig is en de naam van Durham ook genoemd is.

  Er is mogelijk betaalt aan iemand om Bouterse zijn partij naar voren te laten schuiven en dat Bouterse de populairste president van Suriname is.

  De Hond zijn naam wordt ten onrechte gebruikt. Ik wacht het af:::

  Wie liegt er nu??????


  Maak melding
 72. TEGEN DOMHEID VALT NIET TE STRIJDEN.
  Hoop likkers in Suriname en er is ook veel domheid en onwetendheid te bespeuren. Als het morgen weer heel slecht gaat in Su gaan ze weer bedelen om de euro’s uit Nederland. Bedelen om medicijnen, pakketten, etc. etc. Zijn ze altijd blijven doen hoor, alleen zal het nu exponentieel en in hoge intensiteit gebeuren. En grote mond dat ze daar hebben ondanks het feit dat ze euro’s en waardevolle spullen uit Nederland krijgen. Een ondankbaar volk.


  Maak melding
 73. Elk volk krijgt de leider dat ze verdient. Ik zou zeggen een ezel stoot zich niet twee keer tegen de zelfde steen/ stuk beton.

  Maar deze ezels zijn geboren om drie keer tegen dezelfde stuk beton te stoten. O, o, dan wordt het weer bedelwerk richting Nederland. Want we zouden het zo goed hebben en we zouden 1 volk zijn.


  Maak melding
 74. Om een land te besturen moet je kennis hebben van economie en dat heeft Bouterse helemaal niet.Die mensen die op hem stemmen worden omgekocht.De arme bevolking weet het ook niet meer.


  Maak melding
 75. Waar blijven nou die schreeuwerds die meenden de Surinaamse opinie peilende bureaus in een kwaad daglicht te moeten stellen omdat zij aan de hand van de NDP zou lopen? Doet meneer De Hond dat soms ook, gelet op de uitkomst van zijn peiling? Het is maar al te gemakkelijk om van alles en nog wat van een opiniepeiler te vinden als de uitkomst van diens onderzoek jou niet aanstaat. Surinamers lijken wel meester te zijn in het afkraken van hun eigen mensen.


  Maak melding
 76. De namen moeten omgedraaid worden Bouterse de hond en Maurice Delano bouterse. Bouterse de hond heeft maurice delano bouterse bedreigd vandaar dat deze peiling gunstig uitvalt voor bouterse de hond.


  Maak melding
 77. DE PEILING LIJKT NU DUBIEUS NU BEKEND IS GEWORDEN DAT DE RESULTATEN NIET DOOR LC MEDIA ZIJN GEPUBLICEERD. OOK HEEFT MAURICE DE HOND GEEN PEILING GEDAAN IN SURINAME. DE PAARSE PAUPERS ZIJN TE VROEG UIT HUN HOL GEKROPEN.


  Maak melding
 78. Als de kracht van Waarheid en Rechtvaardigheid zich openbaart……..is geen Kwaad daar tegen bestand.

  Message from the Spirit of Light.

  Deze Bron is niet gelinkt aan een of ander politieke partij. De Universele boodschappen voor Bewustwording……Waarheid en Rechtvaardigheid worden uitgedragen…..en gaan zich vanzelf leiden…tot Zuivering.


  Maak melding
 79. Tuurlijk, was Maurice de H er niet bij, whahahahahaha.
  Dat zie je aan zijn Twitter en Facebook etc.
  Wat een lachertje….. LMAOL

  ndp kennende dan hadden ze hem uitgenodigd in de studio en dan had Maurice de h., met veel bombarie bij bakana torie, de uitslag bekend gemaakt. 🙂 🙂 🙂

  Maar…misschien moeten we die ouwe crimi in het gewisse laten dat hij gaat winnen, dan blijft hij rustikkkk tok, een kat in het nauw etc. etc.
  Want hij zal zeker horendol worden, echt flippen, als de uitslag binnen is.

  Er stond ook een Jet klaar in Panama, déjà-vu, helaas…. hij durfde niet!


  Maak melding
 80. Als de Kracht van Waarheid en Rechtvaardigheid zich openbaart is geen Kwaad daartegen bestand.

  Message from the SPIRIT OF LIGHT.

  Deze Bron is niet verbonden aan een of ander politieke partij…en kan ook niet stemmen. Wel is de eerste boodschap ‘ Recht en Waarheid maken vrij’ geplaatst op een fb-post van V7 als inspiratie, maar later door hen verwijderd.

  De Universele boodschappen voor Bewustwording…Waarheid….en Rechtvaardigheid worden uitgedragen….en gaan zich vanzelf leiden…..tot Zuivering.


  Maak melding
 81. Deze Surinaamse volk gaat die in een paarse droom geloven zal ontwaken in een heel boze droom. Dan wordt het weer of nog meer bedelwerk. Bedelen naar onze goedheid, naar onze medemenselijkheid.


  Maak melding
 82. Suriname…..Ontwaak……
  en hou de ‘ grote ontkenning van Waarheid en Rechtvaardigheid’ niet langer in stand.

  De Universele boodschappen voor Bewustwording……Waarheid en Rechtvaardigheid worden uitgedragen…..en gaan zich vanzelf leiden…tot Zuivering.

  Message from the Spirit of Light!


  Maak melding
 83. Met geld kan je alles kopen in Suriname en dat doet politici graag die vrij makkelijk aan hun geld zijn gekomen.Dit land is naar de kloten gegaan met zulke figuren.Deze mensen belazeren het volk.Deze mensen hebben ook geen verstand van economie wel van andere duistere dingen.Dat is mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES