Humberto Tan en Kenny B bij Tante Es zaterdag 18 april

4

Elke zaterdagavond is het één groot feest in de achtertuin van Tante Es. En feest betekent bij Es: lekker eten, livemuziek en veel gezellige gasten. Tante Es ontvangt op haar veranda Humberto Tan. Zij is heel trots op hem vanwege zijn grote succes. Humberto wordt dit jaar 50 en ziet er nog altijd goed uit. Zou Tante Es zijn sixpack mogen zien?

Schrijfster Heleen van Royen schuift ook aan bij het feestje van Tante Es. Tante Es is jaloers op haar pikante selfies en op haar jonge verloofde. Ook is Tante Es benieuwd naar Heleens ervaringen met donkere mannen…

Zanger Kenny B. sluit het feestje op passende wijze af met zijn hit ‘Parijs’.

Zaterdag 18 april 2015, 21.55 uur, NPO 1

- Advertentie -

4 REACTIES

 1. Is het nu Tante Es of Taante Es. (tjoerie)

  Dat ding is Taante Es!!!!!

  Nee!, geen As(s)!, maar Taante Es!

 2. Jammer dat Taante Es relatief veel aandacht besteed aan seksistische getinte vragen.Versterkt hiermee het negatieve imago dat Surinamers alleen bezig zijn met lekker eten en seks. Hij zou een voorbeeld kunnen nemen van Amhali die volle zalen trekt zonder ordinair te worden.

 3. Dat het maar een gezellige boel mag worden.
  We hebben in ons land al ellende en armoe genoeg.
  Laat die club de zaak maar eens opvrolijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.