Nieuwe Millennium Development Goals (MDG) jeugdambassadeurs

2

Walther Bouterse (l) en Berryl Manhoef (r) zijn zaterdag gekozen tot de nieuwe Millennium Development Goals (MDG) jeugdambassadeurs in Suriname. Er deden vijf mannen en twee vrouwen mee aan de verkiezing. Bouterse kreeg 22 van de aanwezige 23 stemgerechtigde jeugdparlementariërs achter zich. En, Manhoef had genoeg aan 17 stemmen om zich de nieuwe vrouwelijk MDG-jeugdambassadeur te nomen. De verkiezing vindt om de twee jaren plaats. Dan wordt steeds een mannelijke en een vrouwelijke ambassadeur gekozen.mdg-1

2 REACTIES

  1. CITAAT
    Bouterse kreeg 22 van de aanwezige 23 stemgerechtigde jeugdparlementariërs achter zich
    REACTIE
    Was de stemming dan niet geheim of was het een vingeroefening voor 25 mei??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.