Laatste politieke plooien gladgestreken bij NDP

6

PARAMARIBO, 9 apr – De laatste politieke plooien zijn zo goed als mogelijk gladgestreken bij de Nationale Democratische Partij, NDP. Op de valreep is nog evrandering gekomen in de samenstelling van de kandidatenlijst voor Paramaribo.

Aanvankelijke ‘lijstduwer’ (kandidaat op de laatste plek van wie verwacht wordt dat die toch veel stemmen zal trekken, red.) Faizel Abdoelgafoer is afgevoerd. Hij wordt vervangen door Raynell Enfield. De afdeling Rainville van de partij had een plekje geëist voor Enfield, die ‘hard gewerkt’ zou hebben voor de partij. Toch is gekozen voor het plaatsen van een andere als kandidaat. Abdoelgafoer heeft zich terug getrokken.

Het was een soort zoenoffer om verder gebakkelei te voorkomen. Ook wat betreft Para en Brokopondo is de knoop doorgehakt. In Para blijft Jennifer Vreedzaam kandidaat, hoewel protest was aangetekend door enkele honderden partijleden. De partijleiding heeft een gesprek gevoerd met deze leden. In Brokopondo zal oudgediende Frederik Finisie de lijst nog eens aanvoeren.


6 REACTIES

 1. Ja, dit wordt steevast de winnende lijst. Zelfs Santokhi kan niet op tegen Vreedzame Enfield die niet als laatste gaat Finisie.


  Maak melding

 2. Laatste plooi wordt echt glad gestreken op 25 mei a.s.
  Het is einde tijdperk van de grootste plooi van de gehele Surinaamse samenleving dan pas kun je spreken van gerechtigheid.


  Maak melding

 3. Abdoelgafoer heeft zich terug getrokken

  Ik wist het wel. DDB is fan van Asterix & Obelix en kent de procedure die de Romeinen hanteerde om een vrijwilliger aan te wijzen.


  Maak melding

 4. @flyer

  deze Enfield heeft gisteren bakzeil gehaald in een proces tegen Cheung….dus nu al een loser !!!!!!!!!!!!
  =========================
  Zodra je voor de NDP gaat ben je toch al een loser??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.