zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKaseko formatie Sabakoe voor een week naar Suriname

Kaseko formatie Sabakoe voor een week naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Sabakoe, de populaire kaseko groep uit Nederland, gaat voor een weekje naar Suriname. Dit vertelt bandleider Alfons Heye aan Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). “We zijn gecontracteerd voor een optreden bij een privé feest. De groep vertrekt op 13 april uit Nederland en keert 20 april terug.

“In dezelfde periode zijn we door diverse promotors in Suriname ook benaderd voor optredens op commerciële feesten. We moeten ze helaas teleurstellen. De band is puur voor het privé feest gehaald”, benadrukt Heye. Hij hoopt dat men hiermee rekening zal houden.

Sabakoe is druk bezig met de voorbereiding voor een nieuwe CD. Deze moet, als alles volgens plan verloopt, in oktober/november uitkomen. “We werken aan de arrangementen en duiken in mei de studio in voor de opnames”.

De populaire kasekogroep, die langer dan 30 jaar aan de weg in de muziekwereld timmert, is reeds achttien jaar de Owru Yari attractie van Suriname. (Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N))

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES