Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

3

De 51ste Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) is woensdag onder grote publieke belangstelling begonnen. Meer dan 8.000 wandelaars vertrokken vanuit het terrein van de van Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), nadat voorzitter Purcy Olivieira de deelnemers in een korte toespraak het beste had toegewenst. De eerste dag gaat over acht kilometers voor de junioren, terwijl de senioren op dag 1 vijftien kilometers moeten afleggen.
Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

Avond Vierdaagse Wandelmars (AVD) in Suriname

3 REACTIES

  1. Wat is het nut hiervan? Dan had je liever de landbouw-vijfdaagse kunnen organiseren waarbij jong en oud 5 dagen lang de grond bewerken, bomen, gewassen planten en bewateren en onkruid wieden. Of is dat voorbehouden voor de inwoners van Santo Boma?


    Maak melding

  2. De AVD in deze vorm lijkt meer op een politieke manifstatie. Als men nu eerst eens begint alle politiek gekleurde groepen de deelname te ontzeggen, zou het een stuk gezelliger worden. Ik heb er geen zin in om uren naar paars en geel gekleurde deelnemers te kijken. AVD, wat moet ik ermee?


    Maak melding

  3. Wat duidelijk was is dat de kreten dat de NDP een Multi-culturele en Multi-ethnische partij is vond geen weerspiegeling in de AVD. Vreemd. Of heeft Abrahams alleen familie in dienst genomen???


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.