Wiesje Charity Brunch op zondag 12 april in Aalsmeer

2

Zangeres/actrice Gerda Havertong zet zich al jaren in voor de opvang van mensen met dementie in Suriname. Vanuit Nederland ijvert Gerda voor de inzameling van geld voor een woonzorgproject en voor de uitwisseling van kennis. Komende zondag 12 april houdt Gerda een charity brunch in Aalsmeer, met onder meer een veiling van kunstwerken, ten bate van ‘haar’ Stichting Wiesje.

De stichting Wiesje is vernoemd naar Gerda’s in 1999 overleden moeder. Zij leed enkele jaren aan dementie. Met deze ervaring heeft Gerda zich het lot van mensen met dementie in Suriname aangetrokken. De door haar opgerichte stichting Wiesje ijvert niet alleen voor de inzameling van geld, maar ook voor de uitwisseling van kennis. De bouw van het woonzorgcentrum in Paramaribo is inmiddels begonnen. Zie ook deze foto van het eerste deel van het woonzorgcentrum-in-aanbouw:
wiesje_bouw

Voor deze charity brunch weet Gerda zich niet alleen verzekerd van de medewerking de Zoetermeerse wethouder Taco Kuiper, maar ook van onder meer chef Ramon Beuk die zorg draagt voor een Surinaams menu. Naast de veiling van diverse kunststukken zijn er ook optredens van artiesten als cabaretier Howard Komproe en zangeres Shirma Rouse. Moderator van de dag is Hadassah de Boer en ook Prem Radhakishun laat tijdens de loterij nog van zich horen.

De Wiesje Charity Brunch op zondag 12 april vindt plaats in showkas De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.