maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVHP: Pasen moet Suriname aanmoedigen verder te gaan

VHP: Pasen moet Suriname aanmoedigen verder te gaan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 apr –“De overwinning van Pasen moge ons volk aanmoedigen geen inspanning te schuwen verder te gaan op de weg naar stabiliteit en ontwikkeling.” Dit stelt de de Vooruitstrevende Hervormings Partij, VHP, in verband met Pasen. Het gaat niet langer alleen om jezelf.

Het gaat er om te delen. Delen met hen die door het leven zijn geslagen, de armen, de zieken bezoeken, de ouderen en de verstotene. “Alleen dan zullen wij veranderingen ten goede op maatschappelijk niveau ervaren, wanneer wij de aanwezigheid van een onverbrekelijk verband erkennen tussen de door ons verrichte goede daden en het maatschappelijk welzijn”, stelt de VHP.

Zo alleen is een sociaal rechtvaardige samenleving te waarborgen. “Een samenleving waarin waarachtig Godvrezende leiders goed onderwijs, bereikbare gezondheidszorg, huisvesting, werkgelegenheid, optimale koopkracht en vooral rust en veiligheid garanderen.” De VHP acht zich in staat wezenlijk bij te dragen aan het bestendigen van een sociaal rechtvaardige samenleving voor iedere Surinamer.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Persoonlijk vind ik een goed gebaar, maar had ook wel met minder politiek getint gemogen. Nu komt het over als “verkiezingscampagne”.

  Ik had meer een preek verwacht van o.a.

  ” Heb God lief boven alles en de naaste als jezelf (Matteüs 22:38-39). Wat jij wilt dat de mensen jou doen, doe dat een ander’ (Matteüs 7:12) etc.etc.”


  Maak melding
 2. Ik wordt er zo langzamerhand wel een beetje doodziek van al deze VHP boodschappen die er op feestdagen worden doorgegeven.
  Paasboodschap, Holi boodschap, Intern. dag van de vrouwboodschap, Kerst boodschap, Dierendag boodschap, 1 April boodschap, etc. etc. die kennen we al nu het belangrijkste nog !

  De belangrijkste boodschap vergeten ze wel (moedwillig) aan het volk te vermelden, nl wat gaat de VHP na 25 mei 2015 voor de Surinaamse gemeenschap betekenen !!!

  Het boodschappenverhaal kennen we al, maar wat belooft Chandrika Persad werkelijk voor het Suri volk te zullen gaan doen.
  Die boodschap willen wij horen en dat deze onzinnige geneuzel over maatschappelijk welzijn en goede daden ! Dit is BS takkie !

  De NPS heeft onlangs wel haart ontwikkelingsvisie in een soort van (verkiezings)manifest aangegeven, maar van de VHP horen we totaal niets.

  Ergo, ophouden met deze onzin VHP en kom nu met een plausibele boodschap anders zullen jullie zwaar worden afgestraft.


  Maak melding
 3. Let ook nog op het volgende mijne mensen ! Ik denk dat de gehele top VHP na 25 Mei 2015 toe zal zijn aan een ‘grote boodschap’ want de uitslag van de komende verkiezingen zal een enorme lusu beré te weeg brengen binnen die politieke partij.

  Dus elke topper van deze partij zal aan de ‘race’ zijn (Ome DDB zei op 25/02 van, wang tu mang e begin kisi lus beré ) !

  Dus VHP’ers, houden jullie je boodschappen tas (als opvangmiddel) ready voor het geval je op 25/05 onderweg bent en zo nodig moet vanwege de uitslag van de verkiezing.


  Maak melding
 4. En EINDELIJK komt de AAP (VHP) uit de mouw: “Het gaat niet langer alleen om jezelf”. Aldus de VIEZE HYPOCRIETE PATSERS (lees PATSER als: SMEERLAP/BEDRIEGER).

  Dat deze lui nu daags voor de Verkiezingen van 25 mei 2015, hun “verstand” nu EINDELIJK eens op hun plaats krijgen is HOOGST OPMERKELIJK.

  Niettemin zullen de RASECHTE HYPOCRIETEN onder u deze “boodschap” (lees: GROTE BOODSCHAP), als heerlijke koek ofwel “HEERLIJKE ROTI” graag naar binnen willen werken.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding
 5. @Wan Pipel, je hebt gelijk, maar ik hoop wel voor rust en respect voor land en volk, want dit is iets dat momenteel ontbreekt bij de leiders.

  @milton, wat denk je dan van al die feesten van Bouterse die vooral ook politiek gekleurd zijn???

  Ook al zou Waterberg president willen worden, zolang je blijft hangen in haat zoals velen dat doen zal Suriname nooit voorruit gaan. En maar praten dat Surinamers met elkaar en naast elkaar gebroederlijk leven???????

  Bouterse heeft heel veel beloofd, maar je ziet zelfs hoeveel om hem heen zo rijk zijn geworden.

  In een fatsoenlijk land met fatsoenlijke mensen mogen bepaalde mensen die een misdaad hebben gepleegd of in aanmerking zijn gekomen met de justitie bepaalde posities niet bekleden.
  Zie maar wat deze regering gedaan heeft.

  Velen geloven in een GOD en gaan naar de kerk om het rechte pad te bewandelen, maar ze kiezen toch voor een moordenaar, hoe kan dit????


  Maak melding
 6. @Milton, Een kat ( lees VHP) in nood maakt rare sprongen. 30 jaar verspilde energie en nog steeds alleen een partij voor de hindustanen. NDP heeft weliswaar rovers en moordenaars aan de macht, toch bestaat deze partij uit alle lagen van de samenleving. Het is een perfecte weerspiegeling van de samenleving in Su die geen normen en waarden meer kennen ongeacht ras,geloof en kleur.


  Maak melding
 7. je kunt lullen wat wil,,maar meneer Santokhi doet er alles aan het land terug te brengen in een algemeen beschaafd denken/doen/ontwikkeling in de rij der volkeren die aan de moderne beschaving onderhevig zijn..

  dat kun je niet zeggen van die moordenaar,die zijn eigen mensen/volk, partij genoten vijanden noemt.,,.vernedert tot herzenloze wezens die niet eens een denk vermogen hebben, wat hij visie noemt..

  als je een beentje respect hebt voor de nazie,het volk en als lijder functioneert,dan neem je geen amnestie om je zelf te beschermen tegen de gevangenis straf..,

  ,waarbij je duidelijk laat weten,dat je werkelijk schuldig bent aan die moorden anders doe je zoiets niet..

  bovendien ben je veroordeeld in het buitenland wat meerdere malen is bewezen van je schuld voor drugs dealer zelf je zoon is opgesloten in het buitenland..

  wat lul je nog..


  Maak melding
 8. Bepaalde idioten hier hebben liever een Multi criminele regering een afspiegeling van de Surinaamse samenleving.
  Bosriwalla klote zooi.


  Maak melding
 9. @Freedom2u, het zijn mensen als jou die hun hele leven met haat rond lopen, terwijl je ook Pasen aan het vieren bent.

  -Meneer With, een marron heeft een onderzoek gedaan en heeft toen aangegeven dat de Javanen en Hindoestanen later naar Suriname zijn gebracht, en toch zijn deze twee groepen/culturen veel verder met hun ontwikkeling dan de creolen, terwijl de creolen als eerste naar Suriname waren gebracht.
  De goede niet nagesproken.

  Hoe kan dit nou?????Ik weet het wel. Ruzie maken en altijd de ander de schuld van alles en nog wat geven, en men gunt een ander ook niet.
  Jij bent mogelijk een van hen…..


  Maak melding
 10. De boodschap van de NDP lijder hebben we met zn allen heel goed begrepen: Na 25 mei continuering van de leegroof van de staatskas en contunueren van de corruptie.


  Maak melding
 11. Ik heb liever geen criminele en onbeschaafde lieden in de VHP. Als dat dan betekent dat de VHP vnl Hindoestaans moet blijven, dan graag! Liever een partij die de voorkeur geeft aan beschaving en fatsoen dan een die voor criminelen van alle rassen en alle soorten de poort opent.


  Maak melding
 12. V7 of V9 op 25 mei 2015 zal de Nieuwe Daadkrachtige Partij van Suriname hun de juiste preek geven.

  V7 heeft de boodschap begrepen, Wè kot den baka.


  Maak melding
 13. De VHP kampt met een NDPsyndroom. Suriname of NDP zou volgens de VHP top niet kunnen overwinnen en regeren zonder de VHP. De surinaamse economie en het bedrijfsleven heeft nooit zo hoog gestaan in de wereldtop en het hoogtepunt komt nog.


  Maak melding
 14. Pasen is niet om politiek te bedrijven. Een schande en belediging voor het christendom wat de ongeschikte partijleider Santokhi VHP nu weer bezig is te doen.


  Maak melding
 15. VHP moet geen koeterwaals rond vertellen,dat Pasen de Suri Gemeenschap moet aanmoedigen, dat het beter wordt in Suri.
  Santokhi moet eerst goed nadenken,als hij niet wint dan verandert er helemaal niets in Suri. De boeven die zullen toch blijven roven.Tot nu toe zonder resultaat voor aanhoudingen.En als DDB weer Pres wordt dan denk ik, dat ons geliefd Suri een 2e Cuba wordt met Politie en Militaire Regime. Dus wat wordt Suri dan “”SURIBABWE””


  Maak melding
 16. @ Astrando,

  Wat heb ik toch te doen met lui zoals jij.
  Je bent nogal kort van memorie. Met Holi zijn er ook NDP-politici geweest die dat feest als propaganda hebben gebruikt teneinde te laten zien aan de Su bevolking dat ze toch heel erg multicultureel bezig zijn.

  De NDP mag de Hindu feestdagen of religieuze feestdagen van andere geloven wel gebruiken als politiek getinte boodschap aan de gehele bevolking, doet de V7 dat, dan is dat een schande en belediging voor het Christendom.
  Wat de NDP doet is ook schandelijk en beledigend.

  Je moet niet komen vertellen dat de NDP alles kan en mag zeggen en dat anderen partijen stilzwijgend alles moeten aanhoren.

  Het wordt tijd dat politieke partijen ophouden met het gebruiken van religieuze feestdagen teneinde daar politieke winst mee te behalen.

  Religie en politiek horen gescheiden te zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES