‘Bugru’ van Trafassi en La Fiesta op Caribbean Easter Party

0

Vandaag, zondag 5 april (1e Paasdag), organiseert Carifesta.NL wederom haar 30+ Caribbean Party in Rijswijk. De special guest dit keer is niemand minder dan Edgar ‘Bugru’ Burgos van Trafassi. Samen met allround band La Fiesta en DJ Senzy wordt het weer gezellig op deze ‘Easter’ edition in de Sir Winston Club.

Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits. Deze worden live verzorgd door de populairste allround band van Nederland: La Fiesta. DJ Senzy zorgt tussendoor voor de leukste hits.

Edgar ‘Bugru’ Burgos is geen onbekende in de entertainment wereld en is bekend geworden als zanger en voorman van de formatie Trafassi. Op 25 mei 2014 ontving Burgos uit handen van de loco-burgemeester van Amsterdam de Andreaspenning. De penning is bedoeld voor mensen die grote prestaties hebben verricht voor Amsterdam. Op zondag 5 april 2015 (1e Paasdag) is hij daarom special guest op de Caribbean Easter Party.

Het feest begint om 23.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland) en duurt tot 04.00u. De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie tegenover NS Station Rijswijk. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via internet hier bij Ticketscript. Op de avond zelf kun je ook kaarten aan de poort kopen indien beschikbaar (duurder).

INFO
Zondag 5 april 2015 (1e Paasdag)
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 30+ | 25plussers mogen mee onder begeleiding 🙂
Live: LA FIESTA, BUGRU & DJ SENZY
Kaarten: online via Ticketscript of bij de poort
Info: 06-37021928
Website: www.carifesta.nl


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.