Nederlands-Surinaamse zanger speelt hoofdrol in musical Marley

7

De Nederlands-Surinaamse zanger Mitchell Brunings speelt in mei en juni van dit jaar de hoofdrol in de Amerikaanse muziektheater voorstelling ‘Marley’ over het leven van de overleden Jamaicaanse reggae koning Bob Marley. “Bob Marley heeft mijn leven geïnspireerd en daarom is het een grote eer om hem te mogen spelen in een nieuwe musical,” zegt Mitchell Brunings. “Ik ben zo blij om het levensverhaal van Bob Marley met Kwame, de geweldige cast en de muzikanten tot leven te brengen op het podium.”

Mitchell Bruinings werd wereldwijd beroemd door zijn Redemption Song-auditie in 2013 bij The Voice of Holland, die ondertussen al 36 miljoen keer is bekeken op YouTube. Artistiek directeur Kwame Kwei-Armah, die de musical Marley geschreven en geregisseerd heeft, zegt dat hij betoverd was door Mitchell Brunings’ auditie.

“Ik sprong in het vliegtuig naar Nederland voor hem. Acteurs uit alle hoeken van de wereld hebben auditie gedaan, maar hij was een natuurtalent. Zijn prachtige soulvolle stem, diepe respect voor Bob’s muziek en levenswijze maken Mitchell de juiste man voor deze productie” aldus de directeur.(Via FunX)

https://www.youtube.com/watch?v=ad4cjR9Zg60


7 REACTIES

  1. Great singer sings great songs
    Wow
    Proficiat met je nieuwe uitdaging. Zeker weten dat het gaat lukken en dat ik de uitvoering zal bezoeken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.