Nieuwe versie van ‘verkiezingslied’ Papa Touwtjie

1

PARAMARIBO, 1 apr – Doksa Productions gaat een geheel nieuwe versie van het nummer ‘Stem Agen’ van de overleden Surinaamse Dancehall King Papa Touwtjie uitbrengen. Dit vertelt Jerrel Reyme directeur van de muziekuitgever aan Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). “De boodschap in het nummer blijft, alleen de muziek is veranderd. Verder levert de Jamaicaanse artiest Jah Rebel ook een bijdrage er aan”.

‘Stem Agen’ is volgens Reyme een verkiezingslied. Met de verkiezingen in Suriname is het leuk om ook de stem van Papa Touwjtie te laten horen. De eerste versie dateert van 2005. “Het resultaat is prima, meer dan dat ik had verwacht. We zijn erin geslaagd om iets moois van te maken” aldus Jerrel Reyme van Doksa Productions. De vernieuwde versie van Stem Agen wordt, als alles volgens plan verloopt, volgende week gelanceerd.

Dit jaar en wel in juni is het precies 10 jaar geleden dat Papa Touwtjie, die officieel John Touwslager heet, is overleden. Zijn eeerste grote hit scoorde hij met Gangster (Soor Mie Oenoe Hand).Touwtjie heeft daarna ook nog hits met nummers als Commandant, Blakka Man Tori en Sontin.(Paramaribo Entertainment Newz Network. P.E.N.N)


1 REACTIE

  1. Goedemorgen,

    Al bijna twee maanden ben ik bezig om een zwart wit poster van papa Touwtjie te vinden. Is er misschien iemand die weet waar ik dit zou kunnen vinden? In Nederland heb ik elke poster winkel gevraagd, maar helaas tevergeefs.

    Met vriendelijke groet,

    Maureen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.