woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPres Juriaantje in voorprogramma Roué Verveer

Pres Juriaantje in voorprogramma Roué Verveer

-

Does Travel - naar Suriname

De populaire stand-up comedian Roué Verveer reist deze zomer af naar Suriname voor een geheel eigen show genaamd ‘Tjar’ a Lobi’. De shows vinden van 24 tot en met 27 juli plaats in hotel Torarica en Theater Thalia. In het voorprogramma staat het opkomend Surinaams talent Pres Juriaantje. Deze 25-jarige Surinaamse komiek, wiens echte naam Cleon Juriaans is, maakt dan zijn debuut op het grote podium.

“Het wordt Pres zijn eerste stand-up optreden voor een groot publiek en ik zal hem daarin begeleiden” aldus Roué Verveer tegen De Ware Tijd. Naast Pres Juriaantje treedt ook Rayen Panday uit Nederland op in het voorprogramma. MC voor de avond is Clifton Braam.

Verveer treedt ieder jaar wel een paar keer op in zijn geboorteland Suriname. Maar met een geheel eigen show was de 42-jarige comedian in 2011 voor het laatst in Suriname.(FOTO: Roué Verveer samen met Pres Juriaantje)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Pres luku bung nanga a man disi. Hij gaat je talent misbruiken om zichzelf op te vijzelen. In NL is hij door een groot deel van de SurNeds al uitgekotst na zijn slaafse, redimusu optreden in de docu over het slavernijverleden in Nederland. Toen koos hij het belang van zijn witte werkgevers boven de waarheid van het Surinaams-Nederlands slavernijverleden en bagatelliseerde de ernst, grofheid, wreedheid en impact van de slavernij op de psyche van de hedendaagse Afro-Surinamer. Ook toen hem dat werd verweten koos hij ervoor te persisteren in zijn verraad, bang als hij was in Nederland niet meer aan de bak te zullen komen. In Suriname kan hij nu nog de grote vent uithangen, maar ook daar groeit het besef van eigen waarde en de geschiedsvervalsing die Nederland altijd heeft gevoerd en daarvoor zijn zetmannen als Roe, Jetty en Jurgen heeft gebruikt, de z.g bekende Nederlanders van Surinaamse afkomst. Luku bung nanga dem tjamu disi!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES