Kandidatenlijsten NPS goedgekeurd

3

Een bijzonder partijcongres van de Nationale Partij Suriname heeft zondagmiddag de kandidatenlijsten voor de verkiezingen van 25 mei aanstaande goedgekeurd. De lijst die door hoofdbestuur aan het congres was voorgedragen ziet er als volgt uit: Gregory Rusland (Paramaribo), Patrica Etnel (Paramaribo), Arthur Tjin-A-Tsoi (Paramaribo), Ruth Renfrum(Paramaribo), John van Coblijn (Paramaribo) en Wayne Telgt (Paramaribo). Daniella Beeldsnijder (Wanica), Soedeschand Jairam (Nickerie), Kenneth Bruining (Coronie), Prim Sardjoe (Saramacca), Kenneth Pallas (Marowijne), Marlon Budike (Commewijne), Richard Slijters (Para), Eline Maawi (Brokopondo) en Leendert Abauna (Sipaliwini).

3 REACTIES

  1. De NPS is net als de VHP een uitgerangeerde partij. Deze partijen zijn fossielen en lopen hopeloos achter. Het wordt weer nul zetels voor de NPS.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.